iPhone 3G S bij AT&T nu al uitverkocht

De iPhone 3G S is inmiddels uitverkocht bij AT&T. Mensen die nu nog een toestel in pre-order bestellen, kunnen niets anders doen dan wachten tot na 19 juni. In de rij bij een Apple Store of Best Buy gaan staan, is nog wel een optie.

wachtrij apple storeAT&T waarschuwt dat mensen die een pre-order voor de iPhone 3G S willen plaatsen, hun iPhone niet op 19 juni in handen hebben. Het interne verkoopsysteem van AT&T waarschuwt medewerkers namelijk dat voorbestellingen die na vandaag (zaterdag 13 juni) worden gemaakt niet eerder dan 7 tot 14 dagen later in de winkel beschikbaar zijn. Kort gezegd: de iPhone 3G S is nu al uitverkocht.

Op 19 juni, de dag van de lancering, zullen de Apple Stores al om 8:00 uur ‘s ochtends open gaan. Net als vorig jaar worden weer lange rijen verwacht. De winkels van AT&T gaan ook om 8:00 uur open, maar daar zullen de rijen heel wat minder lang zijn. AT&T geeft namelijk voorrang aan mensen die een pre-order hebben geplaatst. Zij kunnen vanaf 7:00 uur ‘s ochtends al langskomen om hun toestel op te halen. Vorig jaar werd AT&T getroffen door een storing in de activatieserver, waardoor veel mensen die hun langverwachte iPhone in handen hadden, het toestel niet meteen konden gebruiken. In Nederland deed zich eveneens een storing voor bij de activatieserver van T-Mobile.

iphone 3g s uitverkocht

Mensen die bij AT&T een pre-order hebben geplaatst ontvangen een e-mail wanneer hun toestel op voorraad is. Maar dat kan ook na 19 juni zijn. Best Buy en Walmart verkopen de iPhone 3G S ook vanaf 19 juni, maar hanteren daarbij normale openingstijden. Best Buy heeft als extraatje dat ze een toestelverzekering erbij aanbieden: voor $15 per maand oftewel $180 per jaar is je iPhone verzekerd met Black Tie Protection. Dat is prijzig, maar het schijnt dat de dekking beter is dan AppleCare, de aanvullende garantie die Apple zelf voor de iPhone aanbiedt.

Hoe makkelijk het voor Europeanen wordt om een iPhone 3G S in de VS te kopen, is nog de vraag. De iPhone 3G was lange tijd alleen met Amerikaanse creditcard en Amerikaans social security-nummer aan te schaffen.

Via: AppleInsider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2009, 13:43
Categorie Providers
Onderwerp iphone 3gs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.