Reacties voor: iPhone 3G: Orange maakt prijzen voor Frankrijk bekend

Orange heeft de 3G iPhone-prijzen voor Frankrijk bekendgemaakt. De Fransen betalen 149 tot 199 euro voor het toestel wanneer ze een speciaal iPhone-abonnement (vanaf 49 euro per maand) afsluiten.

Reacties: 19 reacties

  1. De vraag is: gaan die gelocked zijn op het orange netwerk?
    Want als je nu een fransoos vindt die een abbo wil afsluiten en jij koopt de iphone met een kleine meerprijs?
    Ik zit 2 weken in france vanaf 15juli 🙂
    En in augustus in italia.

  2. OMYGOD
    wat duur!!!!!!!!!!!!
    dan zou ik dus een abbo van 150 euro nodig hebben,
    ik sms nogal veel
    wooh

  3. Dat is wat kortzichtig he..
    Sowieso zou je ook al prima met 120 toekunnen en het is niet onwaarschijnlijk dat je een extra smsbundel kan afsluiten.
    Wel benieuwd naar de nederlandse tarieven bij T-mobile.. Liever had ik m bij KPN, maar je kan niet alles hebben.

  4. woow, dat is super duur, nou ik blijf gewoon bij mijn ‘oude’ iphone, zit alleen op internet bij een wifinetwerk, en gps gebruik in nooit. de bedragen voor de 3g zijn echt belachelijk, 150 euro per maand!?!?! wie wilt dat nou. en voor 50 euro, kan je 50 smsjes sturen, schandalig

  5. Tmobile zegt dat je onbeperkt kan internetten, zal cker wel fair use zijn!!

  6. Als ik bij T-mobile 29,95 moet betalen voor alleen internet dan doe ik het echt niet.
    moeten minstens 90 smsjes en 100 belminuten bij, liefst wat meer. Bij een normaal abonnement van 29,95 heb je 280 minuten. En dan is de telefoon “gratis”. Bij de iPhone moet je nog giga bijbetalen.

  7. @mezelf,

    Met andere woorden, als ik fransoos was zou ik het willen hebben van een iPhone uit mijn hoofd bonjouren

  8. Klanten die hun iPhone voor 12 juni 2008 hebben gekocht en bepaalde Orange-abonnementen gebruiken, kunnen voor 99 euro upgraden naar de iPhone 3G, dankzij een speciale kortingsactie.

    Bijna iedereen met een iPhone in Frankrijk heeft hem toch voor 12 juni 2008 gekocht? Kunnen al die mensen dus voor (maar) 99 euro upgraden? Dan heb je voor 99 euro extra een tweede iPhone?

  9. En de pre-paid variant…koppelverkoop is toch niet toegestaan in Frankrijk??!!

  10. ik vind het belachelijk veel geld 50 euro voor 120 min en 50 smsjes en dan 500 mb.
    dat heb je ook bij de vodafone voor 20 euro ofzo.
    oplichters.

  11. Ik ben benieuwd wanneer ze de prepaid prijzen bekend gaan maken, ik ga deze zomer naar Corsica en ben van plan een 3g iphone daarvandaan mee te nemen. Ik kan echt niet wachten tot de prijzen bekend worden gemaakt.

  12. WTH… hallo, €150 per maand is niet normaal 😛

    Ik wacht nog met smart op de prepaids…

  13. In Frankrijk is koppelverkoop toch ook verboden? De iphone1 verkopen ze daar toch ook legaal unlocked en zonder abonement (kgeloof dat ‘t voor 800 pleuro was)?

    Geen prijzen gekend van de iphone zonder abonnement bij de fransozen?

    laterz

  14. Je ziet toch het verschil tussen onze nederlandse en belgische forummers hier. Ik (en veel van mijn vrienden) komen elke maand vlot boven 150 euro/maand aan abonnementskosten. Ik begrijp niet hoe mensen met een prepaidkaartje en 20 euro/maand hun gsm gebruiken, maar het zal toch niet veel zijn.
    M.a.w. ik als belg zijnde, vind die tarieven van Frankrijk nog REUZE meevallen! Maar het is in Nederland dan misschien ook een pak goedkoper dan in België. You never know… 😉

  15. pff 150/mnd, da’s 1800 euro/jaar dude!
    ik geef dat geld toch liever aan andere (belangrijkere dingen) dan telefoontjes. Tja, tenzij je zakelijk beller bent.

    Ik beperk het tot 10 a 20 euro/mnd. Kan daarmee onbeperkt sms-en en beperk m’n telefoontjes tot wat nodig is… (met gratis avond of weekend minuten kom je ook al een eindje weg trouwens)

    Nu ja ieder z’n heug natuurlijk.

    Ik heb trouwens max 500,- euro over vr de ifeune.

  16. iphone, prachtig, maar veelste duur. Wie betaald er nu meer dan €50 in de maand. Voel eens aan je voorhoofd. Mafkezen van Apple

  17. Ik denk dat de verkoop van iphones tegen gaat vallen via een abbonnement !

  18. zo duur vind ik het niet , niet zo aanstellen dus.

  19. Niet zo duur? Man voor mijn LG prada nam ik een 2 jarig abonnement van 30 euro plus 8 euro voor een smsbundel—> 280 minuten per maand, 90 smsjes en ik moest nog 50 bijbetalen voor de telefoon. De LG Prada was los 500 euro toen. Vergelijkbaar met een losse iPhone 8gb. Natuurlijk heeft de iPhone iets meer functies. Maar prijzen zijn hetzelfde. Plus dat afgelopen week in elke krant stond dat er maar erg weinig mensen zijn die e-mail en internet gebruiken.
    Natuurlijk gaat dat op de iPhone allemaal veel makkelijker, maar als je nog nooit met een iPhone of iPod touch hebt gespeeld heb je daar ook geen beeld bij.
    Ik vind het achterlijk duur, als ze in nederland net zoiets gaan doen is de iPhone voor heel veel consumenten echt niet aantrekkelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.