Reacties voor: iPhone 3G: meerdere e-mailadressen in MobileMe?

OneMoreThing ontdekte een verschil tussen de Nederlandse en de Amerikaanse Apple-site: op de webpagina over MobileMe zijn bij ons niet alleen de mappen Inbox, Send en Drafts te zien, maar ook de aanduiding 'Mailboxes'.
Lees het complete artikel → iPhone 3G: meerdere e-mailadressen in MobileMe?

Reacties: 6 reacties

  1. gaat mobile me dan de complete mail app op je mac vervangen? of op je iphone?
    Wat is het voordeel van mobile me tegenover de mail apps op de mac en de iphone in combinatie met een imap acount? Ik snap het nut er niet echt van…

  2. Dat je agenda punten en contactgegevens realtime up to date kan houden…
    Ik zou dit nooit kopen persoonlijk voor mij is realtime contactgegevens en agenda niet belangrijk, maar voor veel bedrijven natuurlijk weer wel. Daar is dit ook voornamelijk voor bedoelt. Als goedkope concurrent van MS Exchance…

  3. Tis niet echt vervangen van apps. Het is gewoon een opvolger van de .MAC dienst. Om deze vernieuwde dienst goed te ondersteunen, zijn er zaken in de mail.app aangepast (wellicht snow leopard) en zo ook in de iPhone 2.0 firmware.

    Ik zelf ben al een tijdje een gelukkige .MAC gebruiker. 10Gb storage en alles over mijn macjes heen gesynchroniseerd. Alles is overal te benaderen. Ik kan niet wachten op MobileMe!! meer storage en meer features.

  4. Vreselijk langzaam is .mac probeer maar eens uit.

  5. het is echt veel meer dan dat.
    Via Safari krijg je een complete online office suite plus iApps, waar in de toekomst bij M$oft de broeken van zullen afzakken.
    compleet met drag-n-drop, betere interface en meer transparantie dan GoogleApps.
    deze aankondiging is van meer betekenis dan de hele hype rond een iets snellere en nog even dure iPhone (zowaar met bruikbare cinch aansluiting)

  6. Helaas… de .MAC support heeft mij laten weten dat er voorlopig geen sprake is van third-party email adressen. MobileMe zal volgens hun alleen compatible zijn met de bestaande .MAC accounts en de nieuwe MobileMe accounts.

    Wat in de Amerikaanse quick-guide staat wat betreft de verschillen mailboxen zal hoogst waarschijnlijk te maken hebben met de verschillende aliassen die aangemaakt kunnen worden voor je MobileMe account….jammer 🙁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.