Reacties voor: iPhone 3G kopen in China: slecht idee

Het kopen van een iPhone 3G in China lijkt een gouden deal: maar 265 dollar voor een simlockvrije 16GB iPhone! Helaas blijkt het om zwendel te gaan, ontdekte een testteam dat daadwerkelijk een bestelling plaatste.
Lees het complete artikel → iPhone 3G kopen in China: slecht idee
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Ja dUUUUUUh

  2. Daar gaat je geld, maarja wie wil er dan ook een iphonee uit China? daar zat niet eens 3G op?

  3. sukkel !, als er Western Union aan te pas moet komen moet je altijd weglopen.
    gaat altijd fout, en altijd je geld kwijt

  4. Dat is wel iets duurder: 220 dollar

    Zal €220 moeten zijn?

    Is toch even balen als blijft dat je een doos vol met rommel hebt aangeschaft

  5. Ik vroeg me al af waarom 220 dollar duurder zou zijn dan 265 dollar. Die 220 dollar moet euro zijn, redactie 🙂

    Voor de rest knap vervelend maar ja wat doe je eraan :S Gewoon legaal kopen zou ik zeggen..

  6. 2 maanden geleden was ik in China en liep ik langs een meid die telefoons verkocht. Ik zag in een glimp iets wat op een iPhone leek en bleef even kijken. Ik had al wel gehoord van fake iPhones en had snel door dat deze ook fake was.
    Het apparaat werkte wel en er konden 2 sim-kaarten in en de batterij kon vervangen worden. Volgens mij ook nog geheugenuitrbreiding. Ik weet niet welk besturingssysteem. Voor iedereen die de looks van een iPhone wil en een batterij wil vervangen kan je voor 50 euro zo’n ding halen. (Ze beginnen bij 250 euro, haha)

  7. Op zich zit er op deze wel Java (zie foto’s op die site) 😛

  8. Ik weet niet hoe zo’n ding werkt, maar als hij een vergelijkbare functionaliteit heeft (al is het maar op bepaalde gebieden), hebben ze deze toch knap in elkaar gezet.

  9. @Jeroen: lees het Duitse artikel maar ‘ns. Je wordt er niet vrolijk van.

  10. Wel knap knutsel werkje! En deze heeft wel een fm radio en je kan er mee filmen

  11. Er staat zelfs een iPhone op de doos maar gewoon “Phone” dan moet je toch een belletje gaan rinkelen.

  12. bij die middelste “3G” uitvoering zie ik eigenlijk geen verschillen (die van mij komt volgende week dus ken geen details)

  13. Er is niets mis met spullen kopen in China! Het is zoals overal op deze wereld, let gewoon op en dat wordt je niet opgelicht… Het is dan ook een beetje jammer dat er meteen wordt geroepen dat in China alleen maar nep-exemplaren zijn…

    Ik was in afgelopen april in Beijing en heb daar een iPhone gekocht voor €320,- De chinezen verkochten het in de originele doos met alles erbij (inc AT simkaart). De software was al geunlockt, gejailbreaked en er stonden wat spellen op 🙂 Je kon ‘m gewoon proberen in de winkel en er wat op rond kijken, zodat je echt wist dat een apple was, wat natuurlijk in het voordeel van de verkoper is 🙂
    Mijn NL-simkaart erin en op schiphol kon ik al bellen 😀

    Er is al eerder aandacht voor geweest op deze site, maar in China bellen honderdduizenden mensen met een iPhone, allemaal simlock vrij 😛 met stabiele software, chinese tekens etc.

    Wanneer het softwarematig lukt om de 3G te unlocken is deze ook te koop in China voor een mooi prijsje. Dan kan Apple nog zo hoog springen of met rechtzaken dreigen.

  14. Wat ik nog steeds niet snap, is dat hele Western Union gebeuren… Als het zo onveilig is, waarom is dat hele systeem dan nog niet opgedoekt?

    En tja, een iPhone voor minder dan €400 is sowieso nep.

  15. Ik zou in india ook opletten, verkolen ze de Iphone 3G met turbosim vast ingesoldeerd. Je kunt je sim er dan inschuiven (wel iets lastiger) maar na paar x zal die losschieten, weg simunlock.
    Ze verlopen hem trouwens daar als software simunlocked. (ook gaat de activatie via een speciaal programma)

  16. India! Zal erop letten als ik er ben.

  17. Origineel geplaatst door stille WEr is niets mis met spullen kopen in China! Het is zoals overal op deze wereld, let gewoon op en dat wordt je niet opgelicht… Het is dan ook een beetje jammer dat er meteen wordt geroepen dat in China alleen maar nep-exemplaren zijn…

    Ik was in afgelopen april in Beijing en heb daar een iPhone gekocht voor �320,- De chinezen verkochten het in de originele doos met alles erbij (inc AT simkaart). De software was al geunlockt, gejailbreaked en er stonden wat spellen op 🙂 Je kon ‘m gewoon proberen in de winkel en er wat op rond kijken, zodat je echt wist dat een apple was, wat natuurlijk in het voordeel van de verkoper is 🙂
    Mijn NL-simkaart erin en op schiphol kon ik al bellen 😀

    Er is al eerder aandacht voor geweest op deze site, maar in China bellen honderdduizenden mensen met een iPhone, allemaal simlock vrij 😛 met stabiele software, chinese tekens etc.

    Wanneer het softwarematig lukt om de 3G te unlocken is deze ook te koop in China voor een mooi prijsje. Dan kan Apple nog zo hoog springen of met rechtzaken dreigen.

    De iphone wordt in china gemaakt. Dus daarom dat hij daar goedkoper is, geen verzendings kosten.

  18. Toen ik drie weken geleden in Beijing was werd me de iPhone ook aangeboden. Toen ze het apparaat achterop openmaakten en lieten zien dat er 2 simkaarten in konden haakte ik af. Ik liet ze mijn iPhone zien en zei ‘this is iPhone!’ kreeg ik te horen dat ik een old model had. Dit was de allernieuwste…yeah right….

  19. Is volgens mij gewoon een Windows modelletje.
    Te bestellen via http://www.alibaba.com/product-gs/209314879/Quadband_Miphone_M88_Mobile_Phone_with_WIFI_and_Windows6_0_OS.html

    Zij noemen het iPhone Style 😉

  20. Mensen China staat bekent om copy en geloof mij als je een telefoon koopt op markten en andere delen in China weet ik zelf niet of het echt is of copy. de chinesen zijn zeer goed in het namaken van dingen en ik kan het weten ik woon er nu 5 jaar.
    Het is leuk voor mij dat ik een copy hoesje voor mijn telefoon van echt leer tekopen met alles er op van apple voor 4 euro zelf de verpakking is 100 procent copy, maar aan de telefoon waag ik mij niet daarom heb ik gewoon een echte gekocht.

  21. hoi ik ga in juli naar china, kan je me vertellen welke winkel je bent geweest?@stille W:

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.