Reacties voor: iPhone 3G heeft eerste generatie iPhone ingehaald

Omstreeks volgende week zijn er zes miljoen stuks van de iPhone 3G verkocht. De iPhone 3G heeft daarmee in anderhalve maand de eerste generatie iPhone ingehaald.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 29 reacties

  1. Hij is ook 10x zo slecht.. de iphone 3G

  2. het zou fijn zijn als je met meer dan alleen een loos statement komt. Kritiek is prima, maar geef je lezers dan ook iets.

  3. ik vind de 3G eigenlijk helemaal niet vetter dan de 2G 😉

  4. Inderdaad ik ook niet, zit perfect met mijn 2G!
    Vindt hem zelfs nog toffer, mooie aluminium achterkant, en dat je moeite voor had moeten doen om er aan te komen (importeren).
    Waardoor in verhouding niet veel mensen hem hebben 🙂

  5. de bouwkwaliteit van de eerste generatie was idd velemalen beter
    MAAARRRR is het niet een beetje vertekend beeld?

    deze generatie iphone is in veel meer landen en winkels te koop. Wanneer je afzet markt groter is is het ook makkelijker om meer te verkopen lijkt mij.

    Maar ik ben geen econoom of marketing deskundige dus ik zal het vast mis hebben

  6. is logisch toch? hij komt in veel meer landen, hij is “goedkoper”, er is feedback gegeven van de gebruikers van de 1e generatie waardoor het een echt HEBBEDING is geworden, de buggs zijn verholpen,… ‘t zou maar erg zijn als de 3G de 1e generatie niet snel zou voorbijstreven…

  7. Ik ben persoonlijk van mening dat de iPhone 3G niet zo slecht is… Er zijn natuurlijk wat fouten die Apple had kunnen vermijden, maar om de iPhone 3G zo steeds aan te vallen… Ik heb mijn iPhone 3G nu al 2 weken en ik heb nooit ergens last van gehad waar al de mensen over klagen (behalve dan dat het typen van sms een beetje traag verloopt). Ik heb vrienden die de eerste generatie iPhone hebben maar als ik mijn 3G er naast leg vind ik toch dat ze allebei zeer goed werken zoals Apple belooft heeft.. Dit is natuurlijk mijn persoonlijke mening. Er kunnen altijd dingen gevonden worden om te zeggen waar er een bug is of waar apple qua hardware had aan moeten denken.. Dit komt door de hype van de iPhone natuurlijk. Maar laat ons al blij zijn dat het meeste aan de eerste generatie iPhone en de iPhone 3G doet wat we vragen en willen :p

  8. Beetje vreemd bericht, is geen vergelijk aangezien de 3G versie overal legaal te verkrijgen is!
    Plus dat ik mijn 2G inderdaad veel mooier vind 😀

  9. Allemaal heel leuk,maar ik wacht nu al 43 dagen op MIJN iphone. Ik ga niet beweren dat ik de meest geduldige mens op de wereld ben,maar dit is toch van de pot gerukt!!!
    Ik vraag me af of ik ook met die “meer dan 6 miljoen” gelukkigen ben meegerekend,want GELUKKIG ben ik verre van… .
    Krijg ik daarstraks nog te horen van een werkmakker dat ze in nederland al gewoon in de etalage liggen… is dat zo?

  10. Pardon, de bugs zijn verholpen? Die iPhone 3G heeft bugs waar we bij de 1e generatie nooit last van hebben gehad. Je zou eerder verwachten dat de verkoop na die klaagverhalen flink zou zijn ingestort. Plus dat er een hele hoop iPhones vanuit de VS zijn geexporteerd. De eerste generatie was in feite al wereldwijd verkrijgbaar..

  11. Ik heb een 2G en een 3G iphone. Bij de oude 2G wijkt het huis bij mij een beetje, hij voelt wel iets steviger aan als de 3G. De 3G vind ik wel veel mooier. De hele glimmende zwarte behuizing vind ik het mooier doen dan grotendeels alu en goedkoop mat plastic aan de onderzijde.

    Maar goed, smaken verschillen dus dit is mij persoonlijke mening.

    Wel merk ik dat de 3G vaker vastloopt dan mijn oude 2G. E.e.a. heeft mijnsinziens te maken met het feit dat ik er veel meer apps op heb gezet (de oude was 8GB den 3G 16GB).

  12. Ik heb een 2G en een 3G iphone.

    Vraagje: Wat moet je met 2 iPhones?? Het is niet dat je tegelijkertijd kan bellen ofzo…

  13. Wauw kevin uit belgië! Jij hebt zeer veel geduld! Ik heb 2 weken en een half moeten wachten voordat er een levering was bij mobistar in wijnegem shopping center en ik werd al bijna knettergek! Ik ben wel elke vrij minuut bezig met alles gerelateerd aan Apple…
    Waar heb jij je iPhone besteld?

    Greetz,

    NeoQuex.

  14. Dat gezeik van 2G bezitters op de 3G, persoonlijk vind ik de 3G vele malen beter dan de 2G, internet is nu ook echt snel, haal hier constant 250 kb/s, zowel binnen als buiten.

    Ik vind de behuizing mooier en zelfs krasvaster omdat je ze minder ziet. Het gezeik met jailbreaken is eindelijk voorbij, ik heb gewoon garantie en GPS is een prima toevoeging.

    Ik heb naast soms wat lag met smsen en het bereik met mijn Vodafone abonnement was beter.

    Ik mag in de Randstad, en de grote stad misschien van geluk spreken met mijn goede 3G verbinding. Maar ben blij daf ik na 7 maanden 2G over ben op de 3G, ik heb nu de iPhone zoals hij zou moeten zijn.

    Ik hou het op jaloezie.. 😉

  15. weet iemand misschien waar je een iPhone 2G kan kopen nog?:d

  16. AlexTemora –> Ik ben het in het geniep toch wel akkoord met je 😉

    Greetz,

    NeoQuex.

  17. @casper:

    Koop toch meteen een iPhone 3G.. Je hebt meer hardware en dergelijke en zit niet meer met het jailbreaken… iPhone 3G kost misschien wat mee maar zoals AlexTemora zegt, je hebt je garantie en je kan ermee bellen en doen wat je maar wil (en dit toch wel ‘bijna’ overal!)

    Greetz,

    NeoQuex.

  18. AlexTemora-> 7 maanden 2G ???

    Ik heb in totaal 500 euro betaald voor mijn iPhone 2G dat zou dus betekenen dat ik 71 euro per maand betaal voor slechts het apparaat! Is dat niet een beetje te gek?

  19. @NeoQuex: bij switch in wijnegem shopping center

  20. Iedereen met 2G die zegt dat de 3G slechter is dan de 2G vindt het gewoon k*t dat hij/zij nog een 2G telefoon heeft en is gewoon jaloers:p.

  21. @Flipske:
    Ik heb mijn 2G voor 350 euro, en heb hem nog verkocht voor 250, totaal dus 100 euro betaald voor 7 maanden ultiem genieten van mijn 2G.

    Gelukkig mocht ik mijn contract omzetten, en heb ik mijn 2G ingeruild voor een 3G.

  22. Jullie mogen allemaal in je handjes knijpen. In Spanje is er gewoon geeneen te krijgen. De eerste dag waren er wel 30!!! in Barcelona, elders nog minder en op het platteland is er totaal GEEN sprake van enige verkoop. Toch waren er via internet aanvragen minstens 200.000 besteld, maar ja, this is sPain!
    Er is geen enkel uitzicht of informatie over wanneer ze wel leverbaar zullen zijn. Dus klaag maar raak, wij moeten nog wachten.

  23. @AlexTemora:

    Jij hebt je iPhone 7 maanden geleden voor €350 gekocht??!!

    Ik wil er nu een kopen, maakt me niet zo veel uit van 2G of 3G, weet iemand waar ik hem voor onder de €400 kan kopen?

  24. @ AlexTemora
    Tegen mij beweert T-mob dat ik mijn abbo niet kan opwaarderen naar 3G.
    Kan jij dat (evt. schriftelijk) weerleggen om wat halstarrige winkeliers om te krijgen ?

  25. ik heb een 2g en een 3g. ik vind persoonlijk de behuizing van de 3g mooier.. ga mijn 2g verkopen op marktplaats ofzo

  26. @Bacillius

    Ik ben overgestapt van Vodafone naar T-Mobile. Ik heb dus niks met opwaarderen te maken gehad.

    @ Omar

    Zeven maanden geleden was de iPhone 2G nog vol in de aanbieding op eBay, ik heb daar een mooie deal gemaakt, geen idee hoe je nu aan een 2G kan komen onder de 400, check marktplaats zou ik zeggen.

  27. Ik heb de 2g sinds 9 maanden en het enige dat mij weerhoud om over te stappen naar de 3g is :

    1. veel apps die ik nu draai (en dit zijn er veel..) op firmware 1.1.4 zijn niet verkrijgbaar of compatibel met de 3g (2.0).

    2. de geruchten over de labiele ontvangst ivm 3g.

    3. het feit dat het dockingstation niet standaard wordt meegeleverd in de doos (wat bij de 2g wél het geval is).

    4. de verminderde batterijduur van de 3g.

    Tenzij mijn fellow readers hieromtrent gefundeerde tegenargumenten kunnen voorleggen, blijf ik bij mijn stabiele 2g tot de kinderziekten uit de 3g verdwenen zijn.

  28. mijn 2G staat nu op marktplaats ik zie wel wat mensen ervoor bieden ik vind mijn 3G wel wat mooier maar niet innovatiever. ik vind wel dat de 2G een stuk degelijker is gemaakt. maarja als je een 3G of 2G in je hand hebt als je op het scherm kijkt ziet het er toch hetzelfde uit. en de gps in de 3G is waardeloos omdat het niet goed werkt met google maps. en ik heb bij mij in het dorp nergens 3G ontvangst dus voor mij zit er vrijwel geen verschil tussen de 2.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.