Reacties voor: iPhone 3G: bij T-Mobile vanaf €29,95 per maand

T-Mobile heeft de eerste iPhone-nieuwsbrief rondgestuurd waarin ze meer informatie geven over de lancering van de iPhone 3G in Nederland. Er komen 3 abonnementen vanaf €29,95 euro per maand.
Lees het complete artikel → iPhone 3G: bij T-Mobile vanaf €29,95 per maand
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 62 reacties

  1. 30 euro per maand kan er prima mee door als je het mij vraagt.

  2. De inhoud van de nieuwsbrief:

    Beste meneer xxx,

    Zoals u weet is binnenkort de iPhone exclusief bij T-Mobile beschikbaar. U heeft zich ingeschreven voor onze iPhone nieuwsbrief, waarin wij u op de hoogte houden van de introductie van de iPhone 3G in Nederland.

    Met de iPhone kunt u supersnel internetten en gebruikmaken van WiFi via T-Mobile Hotspots. Bovendien is het gebruik van Visual Voicemail inclusief.

    De iPhone zal verkrijgbaar zijn met 3 verschillende abonnementen. U kunt ermee bellen, internetten en sms-en. Het voordeligste abonnement begint
    bij € 29,95 per maand.

    3 juli a.s. ontvangt u van ons meer informatie over de iPhone
    abonnementen en de bijbehorende bundelgroottes van de iPhone.

    Tot die tijd zullen wij u regelmatig op de hoogte houden.

    Voor meer informatie over iPhone ga naar: http://www.t-mobile.nl

    Met vriendelijke groet,

    T-Mobile Netherlands B.V

  3. nu maar hopen dat jullie meer waar voor je geld krijgen dan de duitsers 😉

  4. €50 ook wel

  5. In ieder geval is het goedkoopste abo al beter dan dat in Duitsland, aangezien er in de nieuwsbrief staat dat je ermee kan bellen, SMS’en en internetten.

    De prijs van het goedkoopste abo is ook wel goed, wel het max wat ik eraan wilde uitgeven, maar beter dan 50 per maand ofzo :P. Ik kan niet wachten tot 3 juli, als er meer bekend wordt gemaakt.

  6. Heb net even bij persinformatie geinformeerd of bestaande klanten met een data abo mogen overstappen, zal antwoord hier posten

  7. Hier was ik al bang voor. Het wordt waarschijnlijk een abonnementen reeks alla Duitsland. (nu snel even spieken of er goeie wifi-spots op mijn favoriete spots zijn)

  8. @Henk: Had ik al gedaan en het antwoord is (net als in de brief) negatief. Alleen aan het eind van je contractsduur kan je overstappen.

  9. Helaas geen informatie over het aantal belminuten. Ik heb zo’n vermoeden dat ik namelijk meer nodig ga hebben dan T-Mobile gaat aanbieden aangezien ik nu al een EURO 42 abonnement heb bij KPN en hier ruim overheen ga iedere maand.

  10. Jordy: Bij het Duitse abonnement kan dat ook! Let op dat daar wel een datalimiet is bij de laagste, en geen minuten inclusief! Dus elke minuut en sms tikt aan op je rekening. Dit kan bij T-Mobile Nederland ook zo gebeuren.

    Ik vermoed echter dat het abonnement van €30,- een Pocket Internet Totaal zal zijn met een bel/sms bundel van 20 euro (dus 150min, 50 SMS, of Flex 20 oid). Ik denk niet dat je gratis van de hotspots gebruik kunt maken met het basisabonnement, maar wellicht wel tot een bepaald limiet.

    Ik dan ook dat net als in Duitsland pas bij het 2e abo de hotspots onbeperkt gratis zullen zijn.

    Maarja, de tijd zal het leren! Vermoedens hebben we niet veel aan! Ik ben benieuwd! Denk wel dat de abo kosten lager zullen zijn dan Duitsland, aangezien hier de prijzen van data en belminuten sowieso al lager liggen..

  11. @reinier: opzeggen kan met webnwalk na drie maanden. Ik gebruik nu internet totaal voor huidige Iphone en voor datakaart in Laptop (duosim). Had jij al geinformeerd of het Iphone-abo ook duo-sim toestaat?

  12. Goed 30 euro per maand en 300 voor de phone, toedelido…….

  13. Ook voor 100 euro per maand blijft T-mobile erg beperkt.
    Dus het slimst blijft nog om een simlockvrije iPhone te kopen met een goed en goedkoop abonnement bij een provider die wel voldoende dekking biedt.

  14. geen geld voor 😛

  15. @Rob: Precies en die zou je in Belgie moeten kunnen kopen?! Denk dat daar nog wel wat haken en ogen aan zullen zitten…

  16. Jammer jammer jammer.. zit nog anderhalf jaar aan mijn huidige T-Mob abo vast .. 🙁

    Dan moet ik hem maar uit Italie halen, maar toch jammer dat ik dan bijv. geen Visual Voicemail heb en het wordt hopen dat ze die PIT snelheden omhoog gooien, anders is het enige voordeel wat ik heb GPS en daar koop ik geen nieuwe telefoon voor van 570 euro..

  17. @Ironis

    Ik denk helemaal niet dat de prijzen in NL lager zullen liggen.
    Zeker als je verbruik wat groter is dan gemiddeld is Nederland veruit het duurste van alle landen waar T-Mobile aktief is.

  18. 30 per maand vind ik nogal wat hoor, ik ga er even vanaf dat het dan een 2 jarig contract is
    dan betaal je dus zoizo:

    24 maanden x 30 euro = 720 euro.
    Dat is al duurder dan een losse (bv italiaanse) iphone en een sim only abbonement.

    Daarbij is het natuurlijk vrijwel zeker dat je ook nog een aardig bedrag mag bijbetalen voor de iphone. In duitsland gaat dat om 170 euro, zoiets kunnen we hier ook wel aannemen.

    dus 720+ 170 = 890 euro

    en voor dat abbonement (de goedkoopste) is het ook te verwachten dat je nog genaaidt wordt met de belminuten of internet limieten of allebei, ook zoals in duitsland.
    Maar dat is pure speculatie en moeilijk een bedrag op te plakken.

    Maar alles bij elkaar lijkt 1000 euro voor 2 jaar bij T-mobiel mij een reeel bedrag.

    Voor dat geld ben ik nog steeds erg gebrand om hem ergens in de usa te scoren en dan mijn heerlijke sim only erin te proppen.
    Nu ik dit alles zo zie neig in trouwens ook naar een iphone 1.0 terwijl ik erg graag die GPS wil en geil wordt van de kleur wit.

  19. Lost&Stolen report doen op 11 juli is nieuw abbo plus toestel achter je huidige Tmobile abbo laten plakken.
    Vereisten?Een politie aangifte en daar kom je vrij makkelijk aan.

  20. Ik heb de brief ook ontvangen alleen heb ik er vrij weinig aan denk ik. Ik zit via m’n bedrijf op een zakelijk contract. Daarbij is het mogelijk mobiele telefoons eerder of later dan de aflopende datum te krijgen, daar doen ze niet zo moeilijk over. Mijn abo wordt namelijk in augustus pas verlengd. Ik zit bij zo’n MKB abonnement en daar kun je tot 250 abo’s afsluiten. Weet iemand hier iets over hoe dat zit mbt de iPhone 3G? Ik krijg over het algemeen telefoons altijd voor lagere prijzen en er valt over te onderhandelen. Ik kan losse toestellen voor minder krijgen via een bepaalde manier met dit abonement, maar de iPhone word los niet verkocht… Moet ik dus een apart abonement gaan afsluiten om met de iPhone te lopen ookal heb ik al het zakelijke abonement? Graag antwoord!
    mymac.

  21. @Oggie: scoren in de US is voor de 3G géén optie. Je moet bij het kopen van een 3G direct in de winkel een abonnement afsluiten. Dus, ook als komt er ooit een simunlock voor firmware 2.0, dan nog zit je vast aan een 2 jarig AT&T abonnement.

    Ik ben benieuwd naar de duur van de T-M.nl abo’s. Immers, in Nederland geldt nog steeds de regel dat alle telefoons na 1 jaar kosteloos simlockvrij gemaakt moeten worden door de operator. Alleen, bij een tweejarig contract zit je dan alsnog vast aan de maandelijkse betalingen.

  22. hopelijk gaan ze dat smsen goedkoper maken.. beetje meer in de kpn richting wat dit is niet normaal natuurlijk,.. 25 cent voor een sms :S

  23. Vind het alleen klote dat het bereik van T-Mobile zo *** is.
    Vandaag is mn 1 jarig abbo bij Vodafone ingegaan omdat T-Mobile gewoon niet te doen is. Een keer in de trein bellen kan gewoon al niet.

  24. Kan iemand mij vertellen hoe ik precies kan zien of ik bereik heb voor internet op de iPhone?

  25. tot 3 juli is het dus eigenlijk allemaal vrij onbelangerijk wat er gezegd word. zolang je niet weet wat je krijgt voor je geld weet je toch eigenlijk helemaal niets.

  26. Wat ik wel wil weten is of ik een Duo SIM contract kan krijgen erbij aangezien ik mijn iPhone niet meeneem met bijvoorbeeld uitgaan of als ik een end ga mountainbiken.

  27. “Lost&Stolen report doen op 11 juli is nieuw abbo plus toestel achter je huidige Tmobile abbo laten plakken.
    Vereisten?Een politie aangifte en daar kom je vrij makkelijk aan.”

    Dat schiet ook niet op want dan zit ik nog anderhalf jaar met een iphone 3G zonder iphone abonnement waar ik niks aan heb..

  28. offtopic:

    moeha, nu weet je meteen waarom men de iPhone concurrenten hier niet serieus neemt.

    http://gizmodo.com/5017030/video-samsung-omnia-i900-in-action

    10 min. met de samsung i900.
    Wat een pauper interface, wordt er haast misselijk van.

  29. “visual voicemail is inclusief’ !! Dat nieuwtje kan ook uit de nieuwsbrief gehaald worden! Wat mij betreft zeker een meerwaarde!

  30. Met dezelfde tarieven als duitsland (net even gekeken) zullen ze maar weinig verkopen. Wie wil nu een abonnement van 70 euro per maand waarmee je maar 200 minuten krijgt:S

  31. @Iphonefan: Hoe vaak mag je dat lost&stolen doen?

    Heb dit per abuis in een waan van totale brein verduistering gedaan. Niet nakende dat de 3g er aan zat te komen. Dit is een maand geleden.

    ik hoop dat je hier meer over kan vertellen.

    gr juriaan

  32. Je kan dus pas een iphone abo nemen aan het einde van je contractsduur. Je mag gewoonlijk 4 maanden van tevoren een nieuw contract nemen. Geldt dit nog steeds? Mijn abo verloopt over 4 maanden en 1week. Kan ik dan 11juli een nieuw iphone abo afsluiten en de iphone al meenemen?? Kan iemand me dat vertellen?

  33. lost en stolen kan maar 1x in je lopende contracten! (lopende zijn je huidige en je “vernieuwing/L&S)

    Snap het gezeik op tmobile niet zo. Kan zijn dat ik er gewerkt heb maar heb nooit gehad dat ik ergens slecht bereik had. In een reactie gisteren op een nieuws item dat iemand in italie zag dat iemand met TM toevallig wel bereik had! Dan ben je gewoon lomp want als je in het buitenland bent kan je ieder netwerk kiezen op elk moment dus als je dan geen bereik hebt en een ander wel vraag ik me af of jij wel weet hoe een telefoon werkt (ik hoop dat diegene het leest die het schreef!)

    Daarnaast was TM de eerste met flatfee en hsdpa! Zo slecht is het niet en met het orange netwerk erbij wellicht correct de nummer 2 van NL!

    Ik ben in ieder geval wel blij dat ik er 2 op kan halen 11 juli!

  34. @vanilla, hoe weet je dat je er dan al 2 kan halen? Ik hoop echt dat ik 4 maanden van tevoren al mag bijtekenen :S ik wil er ook graag een, 50eurie per maand betaal ik er wel voor

  35. @Jonne:
    Als het goed is kan jij gewoon verlengen/overstappen in de T-Mobile Store op de dag dat de iPhone uitkomt. Of je de telefoon gelijk mee krijgt weet ik niet, de vraag is ook: Wat kan je ermee als je nog niet over bent op T-Mobile. 😉

    Ik hoop dat het Turbosim kaartje wat ik hier heb liggen zal weken op de iPhone 3G. Kan ik mijn laatste 4 maanden Vodafone nog gebruik maken van mijn iPhone 3G en daarna overstappen op T-Mobile met nummerbehoud.

    Ik mag over 5 weken ‘overstappen’ dus een weekje na de release. Hoop dat de voorraad groot is.. 😀

  36. @AlexTemora

    Ik heb al T-mobile nu, dus ik neem aan dat als ik kan bijtekenen dat ik gewoon mn Tmobile kaartje en in kan rammen en dan gewoon nog 4 maanden met mn oude abo kan bellen. Ik ga trouwens wel voor de 16gb versie, hoop dat ze die ook gelijk al binnen krijgen.

  37. Kun je overal internetten straks? Of alleen thuis (draadloosnetwerk), bij vrienden/familie (draadloosnetwerk) en HotSpots?

    Kun je straks ook internetten als je straks in bijvoorbeeld een weiland of op het water bent?

  38. En dan schreeuwt die kneus van een Apple, 199 dollar, we are very happy to tell you that this is the price in all country’s where we’ll sell our Iphone 3G. Nou die balzak heeft het weer eens aflaten weten. Iphone is uber. De prijs val je steil van achterover

  39. heb er al 2 op laten schrijven! Bij de lokale TMshop (ken de mensen die er werken)! Althans heb me pa er 2 laten bestellen, zit in Turkije nu (al een half jaar) en het bijhouden van het iPhone nieuws heeft me al een godsvermogen gekost op me iPhone waarmee ik dit ook typ

  40. ik gebruik zelf al jaren tmobile sinds kort ook samen met de iphone en ik heb nog nooit last gehad van de hierboven vermeldde problemen over het bereik etc.. Waar wonen de mensen die slecht bereik hebben, dorpjes zeker?

  41. ps je kan bij TM zelf 4 maanden vantevoren verlengen!

  42. @ gky

    ….en daar hebben we er een heleboel van in Nederland.

    In mijn hoek van het land ben ik met een paar toestellen onderweg geweest en wat geleende simmetjes met databundel. Ik kan je verzekeren dat T-Mobile het vaak liet afweten daar waar anderen (KPN, Vodafone e.d.) nog ruim voldoende bereik hadden. Het laten afweten betekende hier onvoldoende bereik om een gesprek te startenvoeren of een gesprek werd “om technische redenen” verbroken. Ik kan je verzekeren dat dat na drie keer behoorlijk gaat irriteren.

    een “overlast” korting zou m.i. eerder aan de orde moeten zijn dan een iPhone “toeslag”.

  43. Van harte mee eens, bij mij werkt T-mobile ook niet en de tarieven in
    het buitenland zijn sowieso bij de huidige abbo’s echt schandalig hoog.

    Als ik zou overstappen van mijn vodafone abonnement (wat ik dus niet doe) dan
    kijk ik tegen het volgende kostenplaatje aan:

    Als voorbeeld, een willekeurige maand waarin ik zo’n 30 gesprekken voer vanuit een Europees land naar Nederland
    T-Mobile buitenland zone 1 : 30 gesprekken x 20 minuten per gesprek gemiddeld x 0,47 pm = € 282,- + 11,90 “voordelig bellen buitenland toeslag” = € 294,-
    Vodafone buitenland paspoort land: zelfde gespreksduur en aantal gesprekken: € 78,-
    T-Mobile duurder per maand voor mij alleen op basis van Europees bellen, laat ik internetgebruik wat in buitenland ook 2x zo duur is even buiten beschouwing voor het gemak: € 216,-

    Over 2 jaar gezien kost een T-Mobile abbo mij dus extra t.o.v. mijn huidige abbo bij Vodafone: € 5.184,- uitgaande van een vergelijkbaar maandabonnement.

    Ha, ik blijf lekker iPhne 2G bellen totda ik hem kan krijgen vrij van abbo

  44. het mooie is dat jullie de iphone ook gewoon bij een Apple redeller kopen kunt. Ik werk bij een APR en we krijgen nu training in het activeren en aansluiten op het T-mobile netwerk.

  45. Sorry hoor maar het is pas mooi als je geen training krijgt in het activeren en
    aansluiten op het T-mobile netwerk maar gewoon simlockvrij kunt leveren.

  46. Vraagje: kan ik de (vele) iTunes nummers die ik op mijn iPod heb gewoon copieren naar mijn aanstaande iPhone, of kun je ze maar ”eenmalig” downloaden van iTunes? Dank alvast.

  47. Ligt eraan of het gewone itunes of itunesplus nummers zijn.
    Bij gewone itunenummers moet je toestemming geven om ze ook op een ander aparaat af te spelen (kan max 5 x volgens mij)
    Bij itunesplus kan het zonder toestemming.
    Dit bij het van de mac naar de ipod/phone overzetten.

    Of je ze ook opnieuw kunt downloaden van itunes weet ik niet, ben zelf wel eens nummers kwijtgeraakt toen ik van ipod wisselde en deze nummers niet meer op de itunesshop kon vinden (blijkbaar tijdelijke aanbieding)

  48. Heel leuk dat de 3G iPhone ook bij APR’s verkocht gaat worden, maar wat schieten we daarmee op.. niet simlockvrij en gewoon in de winkel abo afsluiten.. jippie

  49. zet die Sim lock vrije iphone nu maar gewoon uit je hoofd.
    Gaat niet komen en als hij komt is het weer te duur voor je.

  50. Ik heb een simlockvrije 3G iPhone nog nooit in mijn hoofd gehad, ik haal zelf de 16gb in italie en unlock hem later wanneer dat mogelijk is..

    enige wat ik hoop is dat T-Mobile een sneller inet abo aan gaat bieden, want die 384 kbps wordt ik niet blij van

  51. Bij Joepmac http://www.joepmac.nl is de voorpagina
    nu wel heel apart geworden trouwens

    8 GB iPhone € 599,-
    16 GB iPhone € 689,-
    Leverbaar vanaf eind Juli
    8 GB Zwart
    16GB Zwart of Wit

    Hehe…gaan die via parallel import simlock vrij leveren?
    Laat maar komen………

  52. ik koop hem gewoon lekker met abbo en unlock hem daarna, gebruik mn oude simkaart om te bellen en voor mij is die 30 per maand totaal geen probleem als toestel financiering;)

  53. @Robert: dank, ga ik checken.

  54. Als het goed is wordt er een simlockvrije versie verkocht achter de douane op Schiphol. Moet je wel eerst even op vakantie gaan om hem te kunnen kopen…

  55. @Jaimmy: zou best eens kunnen, zo’n 3G, maar dan wel voor 900 euro of zo…

  56. Iemand dit al gezien?

  57. ik snap niet dat er nog steeds geen europese abo’s zijn, onbeperkt bellen, sms, en internet in heel europa…

  58. let op als je abonement neemt bij T-mobiel
    mag je als nieuwe klant
    3 maanden niet bellenIN en niet gebeld worden in buitenland , lekker handig in de vakantie periode
    pas als je dan 115 euro’s dokt……. dan mag je weer bellen
    dat staat NERGENS inde voorwaardes , het6 kan je dus gebeuren net zoals ik
    dat je vrijdag je iphone haalt zaterdag op vakantie gaat ,.. en dat je dan onbereikbaar bent en niet kunt bellen ….. grggrgrg
    hun helpdesk weet zelf niet precies hoe het zit en de winkels hebben in2 winkels 2 verschillende meningen erover , heel fijn , NOT

  59. @ Richard,

    Ik heb gebelt naar T-mobile. Het gaat om een blokkade voor buitenlandse nummers. Je kan dus niet in bijv. Spanje naar een italiaans nummer bellen. Van en naar Nederland wel en ook nederlandse nummers die zich in het buitenland bevinden kan wel.

    Het probleem is dus niet zo groot als het lijkt.

  60. Wie oh wie………

    Zou je het 3G kaartje van T-Mobile iPhone abo ook in een iPhone 2G mogen gebruiken ??

    (dat die er ingaat en werk is logisch, maar MAG het ook ??)

    Ik ben best wel happy met mijn “oude” iPhone en lees zoveel ellende over de nieuwe iPhone dat ik mijn a.s. woensdag te ontvangen iPhone maar gelijk lekker VIRGEN doorverkoopt.

    Ik kan niets vinden op het internet, alvorens mijn contract te weigeren, geef ik mijn abo nog een kansje, de telefoon dus NIET !!

    reacties graag naar 018@gmx.net

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.