Reacties voor: iPhone 3G bij T-Mobile: ook met andere abonnementen verkrijgbaar

De iPhone is bij T-Mobile ook met andere abonnementen verkrijgbaar. Je betaalt dan wel andere tarieven en je hebt niet de beschikking over Visual Voicemail.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 48 reacties

  1. t-mobile is goed bezig!!

  2. Is er al iets bekend gemaakt wat betreft de prijzen van de Iphone icm de standaard abonnementen?

  3. Bij de goedkope abbos maken ze waarschijnlijk het toestel zelf heel duur..

  4. Nee, natuurlijk zijn die geruchten er niet. Maar als Apple verkoper weet ik ook dat er altijd malloten zijn die constant om een nieuwer model vragen, ook al is de allernieuwste net uit.

    “Wanneer komt de nieuwe iMac?”
    “Euh, vorige week.”
    “Ja, maar een nog nieuwere. Ik wil altijd het nieuwste.”
    “Er komt nog geen nieuwe.”
    “Jawel, kom op. Je weet toch vast wel wat meer?”
    “NEE! Stop asking me! Wees blij met wat er is!”

    Dat antwoord is dus gewoon om T-Mobile in te dekken, mocht er zo’n vraag komen. Ik neem trouwens mooi het standaard abo!

  5. @Drannel: komt er een nieuwe iMac dan?? Wanneer?

  6. Heel interessant! Alleen wat ik niet snap is dat er in de FAQ staat dat de iPhone exclusief verkrijgbaar is icm 3 abonnementen. En even verder staat dat het ook zonder die abonnementen kan. Zou wel willen overstappen naar T-mbile namelijk voor een 1-jaars contract. Vraag me af hoe het dan echt gaat. Snappen ze het in de T-mbile winkel dat ik een ander abonnement wil? Wat wordt de prijs? Vragen, vragen…

  7. Tuurlijk komt er een nieuwe uit en tuurlijk is die al in ontwikkeling…

    Ook:
    http://www.macrumors.com/2008/06/30/apple-testing-iphones-with-physical-keyboards/

  8. @Drannel: Hahaha! Sorry, maar ik vind jouw situatieschets ontzettend grappig. Ik heb paar jaar in een Nokia Center gewerkt en dit klinkt mij allemaal heel bekend in de oren. Je hebt gelijk: dit antwoord is gewoon om zich in te dekken. Moesten wij op den duur ook doen… 😉

  9. Wat een onzin bericht dit!
    Natuurlijk werkt dat ding ook met andere abonnementen. Een simlock kan niet zien welke abo je hebt, wel welke carrier. Laat dat nou bij alles van T-mobile, T-mobile zijn ongeacht welk abonnement.
    Een bericht zo van: Laten we eens wat onzin de wereld in werken zodat we weer wat aandacht hebben.

  10. Over die ‘nieuwe’ iPhone3G: dat zal wel een vaak gestelde vraag zijn 😉

  11. @Theiz: deels mee eens. Gaat erom dat zo’n meisje bij de T-mobile shop straks geen onzin verkoopt over dat je 1 van die 3 abonnementen MOET nemen, maar dat het ook een andere (goedkopere) kan zijn.

  12. @theiz: vind het zeker geen onzinbericht, de esentie is dat T-mobile de iphone dus ook gaat leveren icm de gewone abbo’s flex/relax etc. In de vorige berichten was het uitgangspunt nog dat de iphone alleen geleverd zou worden met de speciale iphone abbo’s.

    Alleen balen dat je je huidige abbo moet uitzitten of afkopen, de mijne is in mei net een jaar verlengd. Vrees dat ik toch overstag ga in juli 🙂

  13. dus ook met een 1-jarige abo??

  14. En bij mobistar bleef het angstvallig stil…

  15. Net gebeld met Tmob.Vriendin heeft vandaag haar contract verlengd in winkel en hoopte deze alsnog te annuleren voor een Iphone. Kleine moeite zou je denken, maar de ambtenaren vonden van niet. Bij een contract verlening via tel of internet kan het nog gewijzigd worden, in de winkel niet meer.

    Waarschijnlijk willen ze dus liever klantjes met een sim only ipv de iphone verkopen en promoten. Het verhaal is veel langer, maar dit is the short version.

    Beetje waardeloze service dus om de iphone te promoten. Altijd mooi als mensen direct roepen..kan niet, zo zijn de regels en heb je een klacht moet je die maar indienen.

  16. Maar als je zo’n goedkoper abo neemt, kan je dus ook niet onbeperkt internetten erop (tenzei je een internet abo neemt)??

  17. jeppa.. en dus beperkter en minder snel.
    Op zich valt het allemaal wel mee. Als je een abbo neemt sim only (150) en internet (wel langzaam) betaal je een euro of 15 per maand.
    Dus 30 euro is helft abbo en helft toestel.

    Om mezelf rijk te rekenen betaal ik dus 15 euro voor het toestel per maand. En na 24 maanden kost hij mij dan : 360.

    Moet zowieso aan een abbonement. Normaal ben ik absoluut geen voorstander van 2 jarige abbo’s.
    Maar goed : durf te leven 😉

  18. Toevallig net T-mobile aan de lijn gehad. Ik heb nu Orange en wil mijn abbo verlengen met een iPhone abbo. Alleen verlies ik dan dus na 2 maanden mijn beltegoed, daar zit ik niet op te wachten. In de FAQ zag ik dus ook staan dat de iPhone met bv een Flex abbo te krijgen is, waarbij je wel je belbundel onbeperkt mag houden.

    De medewerker wist hier niets van en heeft meegekeken, vond het ook vreemd en heeft het aan zijn leidingevende gevraagd. Vraag is uitgezet bij de verantwoordelijke afdeling en ze konden me dus nog geen antwoord hier op geven. In de FAQ vraag er direct onder staat ook een tegenstijdig bericht:

    De iPhone3G wordt aangeboden in combinatie met drie abonnementen

  19. T-mobile is in het zuiden des lands het meest waardeloos qua verbinding binnenshuis. Ik woon in Voerendaal en hoef me dus geen T-mobile te pakken en kan dus wachten tot Vodafone met een dergelijke aanbieding gaat komen deze heeft namelijk wel overal verbinding.

  20. Visual Voicemail zal bij deze abonnementen echter nog niet worden ondersteund.

    Lijkt mij dat er gesuggereerd wordt dat dit in de toekomst wel degelijk beschikbaar komt?

    Jordy zegt:

    2 juli 2008 op 11:27

    Maar als je zo’n goedkoper abo neemt, kan je dus ook niet onbeperkt internetten erop (tenzei je een internet abo neemt)??

    Lijkt me dat we toch maar eens met T-mobile moeten bellen om wat extra informatie als ze ons dat al kunnen bieden.

    De FAQ geeft ons antwoorden maar ook meer vragen waar we antwoord op willen.

  21. Als je een beetje een vergelijkbaar toestel pakt zoals een Nokia N95 (vind ik het best vergelijkbare toestel i.v.m. functies) dan zou het abonnement een T-Mobile Relax 200 kunnen zijn. Maar omdat het abonnement je dan 22 Euro per maand en eenmalig 50 Euro lijkt dat wel onwaarschijnlijk. Ik vind het btw wel dom dat je aansluitkosten voor die iPhone moet betalen. Ik koop ‘m daarentegen zeker, als het toch te duur uitvalt dan maar een oude..
    ——————————————————-
    *¡Me Gusta Apple!*

  22. Ik was toch toe aan een abbo, dus ik neem gewoon het standaard 30 euro abonnement een groot nadeel van m’n vorige iPhone vond ik dat ik geen Visual Voicemail kon gebruiken en geen draadloos internet had. Gelukkig net optijd mn iPhone kunnen verkopen, ben wel benieuwd ofdat je ze kan preorderen of überhaupt bestellen op de website.

  23. Je kan ook een toestel loskopen, ik heb hem al besteld word tussen 11 juli en eind juli geleverd, kost 590 euri bij terberg.

  24. er wordt in de FAQ gezecht:

    Dat er bij de overige abbo’s van t-mobile NOG geen visual voicemail zit?
    betekend dit dat in de toekomst bij alle alle abbo’s van T-mobile visual voicemail te krijgen is?

  25. Net even t-mobile gebeld over het afsluiten van een normaal abbo met web’n’walk. Klein addertje, behalve geen visual voicemal wordt ook de snelheid van 2048 Kb/s niet gehaald. Ook al gebruik je de iPhone 3G. Deze hoge snelheid is exclusief voor het 3G abbo. Andere internetbundels zijn gelimiteerd qua snelheid. Zoals nu ook het geval is.

    Toch maar het iphone pakket dan?

  26. Abel;

    Heeft terberg ook een site?

  27. @sneor_7
    heb je ook geïnformeerd wat de snelheid bij de andere abbonomenten van T-mobile zijn?

  28. Misschien niet geheel onbelangrijk, hoe is de ontvangst van het T-Mobile signaal in Nederland
    b.v. in grens streken. Enschede of langs andere randen.
    Iemand ervaring mee? Met voor mij in dit geval Enschede Hengelo .

  29. zal je bly zyn met zon tmobile logo op je iphone??

  30. @Fran
    Valt tegen. Ik werk in Venlo en op mijn werk kan ik niet bellen, dan moet ik een heel stuk lopen en op een gegeven moment heb ik bereik. Heel irritant. Ook zit ik wel eens in een restaurantje in een nabij gelegen dorp, ook daar heb ik geen bereik. Zal dat niet beter worden als het Orange netwerk erbij komt?

  31. t-mobile kan niet leveren voor augustus, zojuist vernomen.

    vreem dat iphoneclub ook het bericht van de abo’s heeft verwijderd.

  32. Ik heb inderdaad ook een Orange abo gehad met nul ontvangst!
    Of buiten gaan staan op een keukentrap, om enig signaal te krijgen!

    Ben dus toen om die reden terug gegaan naar kpn.
    Met het orange abo was niet te werken! Maar wel maandelijks betalen graag. Einde bericht orange.
    Als dat met Tmobiel net zo gaat heb je een aardige telefoon die het niet doet! En vooral het 3G gebeuren.

    Is er niets iets dat ze een signaal moeten (een werkbaar signaal) leveren, of anders iphone binnen, abo er weer uit! Dacht ik……

  33. @iphoneclub: dat wou ik ook net zeggen ben altijd te laat met dit soort dingen

  34. heel apart, net stonden ze echt niet meer tussen de berichten. maar goed ze zijn weer terug.

  35. ik heb trouwens een orange abo, super ontvangst dus daar ben ik niet bang voor.

  36. spontaan weer terug.

    Vroeger ook als men problemen had met de computer en je ging bij ze langs, mensen hadden het nooit gedaan (ik heb niks gedaan, heb er immers geen verstand van blah die blah)

    Mijn zin was dan :
    Okay, dus u zat met uw handen over elkaar achterover leunend in uw stoel, en plots starte Ms-word niet meer op ?

  37. he blackherrie, omdat je toevallig de mavo goed hebt doorlopen wil dat niet zeggen dat je overal zo dwaas op moet reageren.

  38. @Primero: Natuurlijk staat er geen logo op je telefoon. Dat is bij sommige telefoons maar dat mag natuurlijk niet van Apple (en terecht!). Ik maak me echt niet druk of er iets op staat en ben zowieso van plan een iphone abonnement te nemen. Ik weet dat als ik een ander abonnement neem, dat ik spijt ga krijgen.

    Daarnaast vraag ik me af, of ze 8gb’s en 16gb’s tegelijk krijgen. Of komen de 16gb’s later? Toen ik een Iphone reserveerde vroegen ze nog niet echt of ik een 8gb of een 16gb wilde, en ik wil toch echt wel een 16gb. Weet iemand hoe de verdeling in hoeveelheid per shop is?

  39. @fran

    Hier bij ons hebben wij met t-mobile juist het beste bereik.
    Vodafone houd niet over. KPN ongeveer 0
    T-mobile vol bereik (binnen en buiten).
    Ooit geklaagd over de ontvangst hier bij t-mobile en ze luisteren dus wel naar je 🙂

  40. Echt illegaal je betaal €50 activatiekosten!

  41. @justin:
    Gewoon een goedkoop prepaid simmetje kopen van t-mobile.
    Al scheelt het maar een tientje 🙂
    Blijkbaar ben je dan klant, en hoef je niet de aansluit kosten te betalen.

  42. Ik vraag me af, of ze 8gb’s en 16gb’s tegelijk krijgen. Of komen de 16gb’s later? Toen ik een Iphone reserveerde vroegen ze nog niet echt of ik een 8gb of een 16gb wilde, en ik wil toch echt wel een 16gb. Weet iemand hoe de verdeling in hoeveelheid per shop is?

  43. @ Justin

    Betaalde, er zit nu 50% korting op de activatiekosten.

  44. @lennaert: Het zou wel kunnen hoor dat er een T-mobilelogo op staat want een vriend van mij heb een ipod touch gewonnen bij hi en daar staat een hilogo op

  45. Weet iemand dat: Stel ik heb een iPhone en wil een iPhone abo bij T-mobile, dan ga je natuurlijk niet voor 2 jaar de volle mep afsluiten. Zou er ook een sim-only versie komen?
    Er zijn er per slot van rekening pas een paar duizend in omloop in NL….

  46. Ik vraag me af, of ze 8gb’s en 16gb’s tegelijk krijgen. Of komen de 16gb’s later? Toen ik een Iphone reserveerde vroegen ze nog niet echt of ik een 8gb of een 16gb wilde, en ik wil toch echt wel een 16gb. Weet iemand hoe de verdeling in hoeveelheid per shop is?

    @theiz:
    Ik denk niet dat er een sim-only versie komt van de abonnementen van de Iphone. Daarnaast, al zouden ze aanwezig zijn, zou T-mobile hier niet aan meewerken, je hebt immers een ‘illegale’ Iphone in Nederland.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.