Reacties voor: iPhone 3G: al 40.000 aanmeldingen bij T-Mobile

T-Mobile heeft gisteren bekendgemaakt dat er al 40.000 inschrijvingen zijn op de nieuwsbrief. De belangstelling voor de iPhone 3G is daarmee bijzonder groot, maar details over tarieven en abonnementen zijn er nog steeds niet.
Lees het complete artikel β†’ iPhone 3G: al 40.000 aanmeldingen bij T-Mobile
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Dat vage gedoe is alleen voor aanmeldingen

  2. :@ ik mag geen abbo:S

  3. Ik heb mij ook aangemeld en dat heb ik alleen gedaan om op de hoogte te blijven.
    Het is geheel afhankelijk van de abbo prijzen, of ik er 1 zal kopen.
    Anders ga ik zeker door met de jailbreak-versie of de iphone nu van de eerste of tweede generatie is.

  4. Nu 40.000 aanmeldingen ja, maar uiteindelijk bepaalt de prijs hoeveel mensen daadwerkelijk een abo nemen. En dat zouden er best wel eens een nulletje minder kunnen zijn…
    Ik wil ook dolgraag een iPhone, maar 2 jaar lang 50 euro er maand is niet mals i.v.m. mijn 6 euro per maand nu bij T-Mobile sim-free.

  5. ik vind het maar magertjes
    ik had er veel meer verwacht

  6. Met een abbo van 50 euro, zullen ze de 40.000 niet gaan halen. πŸ™‚
    denk dat er 3 nullen afmoeten πŸ˜›

  7. ok ben ik dan zeker 1 van die bezoekers die wel gecheckt heeft
    maar niet aangemeld πŸ˜›
    bullshit
    kom nou maar gewoon op met die prijzen!!!
    dan kunnen we gaan vergelijken.

    zoiezo ga ik eerst s op vakantie 4 weken lang πŸ˜› πŸ˜› πŸ˜› en als ik terugkom begin augustus
    zien we wel weer verder

    ja freaks er bestaat nog leven naast de iphone haha

  8. toch raar,
    in de FAQ, alleen met abbo
    In de winkel, Ook Prepay met simlock

  9. Koopt iedereen hier de nieuwe iphone 3g?

  10. hahahaha T-mobile… dan heb ik hier in huis niet eens bereik…
    Ik snap niet dat KPN of Vodafone geen deal hebben kunnen maken met @pple.

  11. hoeveel mensen schrijven zich niet in voor die nieuwsbrief en gaan er uiteindelijk wel een kopen. Deze 40.000 mensen zijn of mensen die heel nieuwsgierig zijn, of mensen die er zosnelmogelijk een willen. Er zijn ook een hele boel mensen die de iphone na 2 maanden of eind van het jaar (sinterklaas, kerstmis) zullen gaan kopen. Die eventueel moeten kiezen tussen een blackberry nokia of een iphone. Denk dat t-mobile er in dit jaar een nulletje meer verkoopt.

  12. met deze prijzen doe mij maar de htc diamond

  13. je kunt ook gewoon naar de T-mobilestore gaan en hem reserveren, dat werkt een stuk makkelijker en weet je zeker dat je er eentje tot je beschikking KAN hebben. Je zit nergens aan vast, als de prijzen tegenvallen hoef je ‘m niet te nemen.

  14. Ik heb t-mobile een vraag gesteld online of hij ook los te koop komt, de dag erop belde ze mij terug en vertelde dat de iphone ook los te koop komt. (wel met T-mobile simlock)

  15. Ik sta ingeschren, ben tmobile klant en toch neem ik de iphone 3g niet. Mijn huidige iphone 16gig voldoet aan alle eisen. De 3g heeft een plastice achterkant en daar ben ik geen voorstander van. Binnen kort naar vodafone 7 euro per maand plus 2 bloks internet en sms.

  16. Ik vraag me af wanneer de iphone in Belgie verkocht gaat worden. In de keynote staat ook Belgie in het rijtje van 11 juli. Maar op de Belgische website van Apple staat die datum niet vermeld. Mijn speculatie is dat hij daar expres later wordt verkocht omdat in Belgie geen koppelverkoop is toegestaan. Dat wil zeggen dat hij daar simlockvrij, zonder abonnement verkocht gaat worden. Daarom zal hij daar later worden verkocht. Zodat consumenten in de landen om Belgie heen zoals Nederland een eigen abbonnement afsluiten in hun eigen land terwijl ze meteen naar Belgie rennen om de iphone daar simlockvrij en dus goedkoper te kunnen krijgen (zonder zo’n belachelijk duur t-mobile abbonnement). Dus is het niet slimmer te wachten totdat hij in Belgie uitkomt. Of heb ik het helemaal mis ?? πŸ˜›

  17. Nee hoor, je hebt het niet mis. Ik (nederlander) ga dan lekker een lang weekend in jullie prachtige land zitten en mezelf en mijn vriendin verwennen met twee sim-lock vrije, abo-loze 3G’s πŸ™‚
    Daarna maar eens kijken wat we met ‘de oudjes’ gaan doen πŸ˜€

  18. ik ben ook gewoon nederlander btw. Maar het is dus slim om te wachten totdat hij in Belgie uitkomt…en het dure t-mobile abbonement links te laten laten liggen. Vind 300 euro voor 3G-16 GB + 1200 euro abbonementskosten (2jaar) toch wel een beetje te gek he. Heeft er iemand een idee wanneer die dan in Belgie gaat uitkomen????

  19. Doen ze goed πŸ˜› 40.000 aanmeldingen..

    Als ze slim zijn maken ze de prijs lager, dan kopen veel meer mensen hem.. misschien wel minder inkomsten per iPhone, maar wel veel meer verkoop, wat later ook meer inkomsten aan abbo’s betekend.
    Nja, die mensen daar hebben hun sommetjes denk ik al wel gemaakt wat het meeste inkomsten gaat geven πŸ™ zal wel net als in duitsland zijn.. TE duur! Voor mij wordt het denk ik de 3G in amerika halen πŸ˜›

  20. Wel ik he uit bronnen gehoord die vaak in amerika zitten en op rare amerikaanse sites rondsurfen dat inderdaad iphone niet op 11 juli zal utkomen momenteel is het zogenaamde excuus dat mobistar dus zijn netwerk niet klaar is (huurt dan gwn de diensten van proximus af zou ik zeggen) en koppelverkoop mag ni maar ze zullen het wss verkopen met sim kaart maar met een niet te hoge abbo kost herlaadkaartkost zodat je enkele weken/maanden erna proximus kaartje erin kan stoppen. Zo zijn ze half bundelverkoop half ook voor andere netwerken (Grijze zone dus)
    En ja de prijs :s denk niet dat die 200€ zal bedragen maar wel een pak meer aangezien je hier geen abbo zal moeten nemen meesch zelf 500 of 700€

    Hopelijk zal iedereen zich gwn aan het woord van Steve houden “WorldWide (dus zij ook Maximim 199$ dus 135€ zegt met of zonder abbo zij zullen er toch zowizo winst va maken.
    En inkomen van de telecom operatoren hebben ze ook niet meer dus zal het hen een wordst weten…. We will see

  21. Laat KPN hem ook maar aanbieden want ik zie T-Mobile niet zitten.

  22. kpn is 10x erger :S

  23. Hmmm als ik die Duitse tarieven zie wet ik wel hoe laat het hier is of gaat worden. 30 euro en 50 minuten bellen dan toch 250 euro betalen voor je iphone. Er van uitgande dat de phone rond 500 euro zal kosten verdient T-mobile er goed op, zeg 20 euro per maand voor 50 minuten bellen geen sms en 500 mb, dat zijn 5 foto’s πŸ˜‰ Met een simmetje en een prepaid iphone uit italie ben je goedkoper uit.

  24. Het is ABOnnement en niet ABBOnnement! IEDEREEN DOET HET FOUT!! xD

  25. @Sapjes:
    Huilen is voor jou te laat πŸ˜›

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.