Reacties voor: iPhone 3G activatieproces T-Mobile uitgelekt?

Er zijn mogelijk instructieafbeeldingen van het activatieproces voor de iPhone 3G bij T-Mobile uitgelekt. In de afbeeldingen wordt het hele proces stap voor stap uitgelegd.
Lees het complete artikel → iPhone 3G activatieproces T-Mobile uitgelekt?
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 37 reacties

  1. Moet je het nou zelf doen of wordt dit gedaan in de winkel..?

  2. In de winkel waarschijnlijk, maar misschien dat er uitzonderingen worden gemaakt.

  3. mij benieuwen hoe het dev team dit gaat omzeilen.

  4. kan je nou eigeniljk ook een iphone in de icentre winkels kopen?

  5. @fokke: Natuurlijk, dat is ook een Apple Premium Reseller!

  6. In een van de sceenshots staat er ‘itunes zal zoeken naar updates op 5/29/08–> toen was itunes 7,7 volgens mij nog niet eens uit!

  7. dit ga je toch niet in de t-mobile store activeren op deze manier … raarrrrrr, dus toch thuis alles regelen?

  8. officieel voor het grote publiek niet nee…

  9. Maar asl je goed kijkt zie je dat het een oude iPhone is….
    Dat kan uiteraard niet, (nep?)

  10. Op de site van T-Mobile staat ook duidelijk:

    Wat heb je nodig om je iPhone te activeren?

    Om te activeren heb je een pc en een internet verbinding nodig. Je kunt dit alleen doen met een T-Mobile simkaart. Wanneer je een andere T-Mobile simkaart in je iPhone doet, moet je deze opnieuw activeren.

    Activeren kan dus gewoon thuis, en na een eventuele succesvolle unlock (T-Mobile kan ‘m ook voor je unlocken) zou je dus ieder gewenste provider kunnen gebruiken icm je Iphone 3g

  11. Ik denk dat de Iphone in de winkel alleen geprepareerd wordt met behulp van een simkaart of iets dergelijks. Dat andere kun je gewoon niet in de winkel doen, je geeft al je gegevens prijs voor iedereen die achter je staat. Ik doe het liever thuis. Heb er wel zin in, ik krijg de kriebels :P.

  12. 1. sluit een abo af bij een reseller of t-mobile en je krijgt een iPhone mee.
    2. installeer itunes 7.7.
    3. sluit je iPhone aan op je Mac/PC activeer em via iTunes.
    4. Veel plezier.

    Konden de bovenstaande dat niet zelf verzinnen?

  13. Ik hoop dat dit gewoon lekker thuis kan want dit is precies hetzelfde als toen ik mijn ipod touch activeerde, echt super makkelijk.

  14. @Krop: “en je krijgt een iphone mee” waar zie jij dat staan ?

  15. hmmm, dus ik kan gewoon een iphone uit zwitserland halen (kosten=veel lager) met preypaid, mn eigen simkaart er in proppe, acctiveren en unlocken (jah voor de bijdehante mensen onders ons, dat unlocken komt nog, daar vind men wel wat op)

  16. Misschien weet krop dat gewoon.

    Tuurlijk kan thuis de iphone activeren. PPfffff beetje proactive nadenken is geloof ik al moeilijk

  17. @king1987: aanschaf iphone 325, 150 belminuten prepaid Tm 36,- euro per maand. 150 sms TM 10,50 euro, onbeperkt internet 19,- dus per maand ben je veel meer kwijt per maand.
    Wanneer stopt iedereen toch met het denken dat de belminuten gratis zijn en je alleen 30 euro per maand voor de iphone betaald…..

  18. @Zed: nounou, wat worden we ineens makkelijk

  19. I tunes 7.7 id nog niet eens uit 🙂
    Fake dus

  20. Inderdaad fake.

    En dat Apple het maar vergeet dat ik een abbonement neem.
    Ik gebruik mijn prepaid kaart er is niemand die mij moet zeggen dat ik een abbonement moet nemen bij een iPhone.

    En ik hoop dat andere fabrikanten dat voorbeeld niet volgen, want Apple is een slecht voorbeeld.

  21. @ pietje
    Ik heb kpn abo, met heel mn bedrijf, dus neem niet voor een iphone 3g opeens t-mobile. Heb mn huidige iphone ook zo gekocht. Als ik uit zwitserland een iphone laat komen kost mij dat 325. Heb dan nog niets aan de 3g(die snelheid haald kpn nog niet) maar wel de nieuwste iphone. Dus wat dat betreft = het wel weer goedkoop

  22. @Pietje
    Ik heb nog een jaar doorlopend sim-only contract, dus voor mij is de ‘Zwitserland’ route WEL aantrekkelijk. Bovendien heb ik (understatement) minder prettige ervaringen met t-mobile.. dus ik peins er niet over gedwongen een abonnement af te sluiten omdat ik een bepaalde telefoon wil.
    Persoonlijk vind ik het een grote fout van Apple om exclusieve deals met een provider te sluiten. Verkoop dat ding gewoon los en unlocked voor 500 Euro en als providers dat willen, laat ze de telefoon simpelweg sponsoren zoals ze dat met al die honderden andere soorten telefoons ook doen. Dat verkoopmodel werkt prima, volgens mij…

  23. En als ik nu nog steeds een iMac G4 met Os 10.3.9 heb?? Dan kan ik dus geen iPhone gebruiken!

  24. Telfort heeft net een speciale abonnement uitgebracht die icm “zwitserse” prepaid iPhone nu ERG antrekkelijk lijkt: http://shop.telfort.nl/sim-only/Telfort-super-sim-only-500-12-mnd.html

    Ik heb ook minder leuke ervaringen met T-Mobile: Bellen nar voicemail kost geld – SMS-en naar nummers in buitenland kost 1/4 euro (bij Telfort komt uit je bundel), dekking is niet echt goed buiten de grote steden, enz enz.

    Dus ik blijf bij Telfort (14e juli ivm wijziging voorwaarde lekker overstappen naar die nieuwe bundel) en maar binnenkort naar Switzerland maar. 😉

  25. Wel vaag dit… Het telefoonnummer is trouwens ook een bestaand nummer… 🙂

  26. 1. Tmobile verkoop de iPhone i.c.m. een abonnement, maar je kunt ook extra betalen voor een simlock vrije 120 tot 0 euro. Ligt er aan wanneer. Direct = 120 euro.

    2. Nadat je een iPhone hebt gekocht i.c.m. een abonnement kun je nog niet je iPhone gebruiken. Lees stap 3.

    3. Sluit je iPhone aan op je computer nadat je itunes 7.7. heb geinstalleerd. Nu kun je em activeren, uiteraard alleen met je T-Mobile sim kun je ook bellen. Als je betaald hebt voor het simlock vrij maken moet je even wachten na een aantal dagen kun je een andere sim erin knallen en daar ook mee bellen.

    – JE KUNT NIET EEN IPHONE LOS KOPEN EN AAN ITUNES HANGEN VOOR EVEN TE UNLOCKEN. IN NEDERLAND KUN JE EEN IPHONE ALLEEN KOPEN ICM EEN ABO. OF JE KOOPT EM BIJ EEN ANDERE HANDELAAR SIMLOCK VRIJ.

  27. of misschien wel ik ga gewoon 11 Juli naar LJS allemaal mensen die helemaal in dit wereldje zitten ik neem aan dat die ze ook gaan verkopen of dat ze er op een bepaalde manier aan kunnen komen. en als het met abbo MOET dat kan ik misch wat regelen 😛 wie zegt dat apple resellers zich altijd aan de afspraak houden

  28. en als ik het simkaartje van een maat leen? Die heeft tmobile;) dus als je hem nodig heb, kan je dr altijd 1tje lenen toch, en die simlock komt nog wel 😉

  29. @ Sasha S.
    @ Peter
    @ King 87

    Die Iphone uit Zwitserland: wie zegt dat-ie simlock vrij is?
    Ik krijg soms ‘t idee dat iedereen hier denkt dat een prepaid toestel geen simlock heeft. Volgens mij is dat in veel gevallen (helaas) nog steeds wÊl ‘t geval. En zolang de nieuwe firmware nog niet is gekraakt heb je dus ook aan zo’n Zwitserse Iphone nog vrij weinig…

    @Kevin

    Abbonement = Abonnement 🙂

  30. @ pascal

    even terug lezen in mijn berichten, SIMLOCK KOMT NOG WEL, ik vertrouw er gewoon op dat ziphone weer met een unlock methode (liever iemand anders maar ziphone heeft ze wel altijd, en bij mij zonder problemen), ik weet ook wel dat ze een simlock hebben (DUH) en aangezien dat firmware 2.0 beta al wel gekraakt is verwacht ik geen problemen van die kant (A)

  31. @ King1987

    Ik hoop ‘t voor je (en de rest van de wereld natuurlijk)!

  32. nounou, niet zo negatief (A)

  33. dit is nep wand er staat geen nieuwe iphone

  34. zucht

  35. Toch best raar, ik bedoel het is maar een telefoon:P
    Maar wel een telefoon van Apple!!!

  36. Piet Piet Piet, verder kijken als je neus lang is.. er ZIJN goedkopere abonementen hoor 😀

  37. Iedereen heeft zijn of haar eigen mening over abbo’s. Ik denk dat je het maar net moet treffen met een goeie “actie”. Ik heb 300min, 50sms en webnwalk plus… 33e per maand 8gb versie gratis.. Ik heb 40e (eenmalig) betaald voor de 16gb 🙂 en hij is simlockvrij… Super relaxed .. Verder blijf ik het zeggen en vinden iphone beste pocket die ik tot nu toe heb gehad…veel gebruiksgemak, mooie interface en heeel veel vette apps en games, wellicht een beetje off topic maar wilde het ff kwijt 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.