Reacties voor: iPhone 32GB gelekt bij T-Mobile in Oostenrijk

Op de Oostenrijkse website van T-Mobile is een iPhone 32GB verschenen. Het was te zien in de sectie Coming Soon en is inmiddels weer weggehaald.
Lees het complete artikel → iPhone 32GB gelekt bij T-Mobile in Oostenrijk
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. Zal wel gewoon een foutje zijn…

  2. Hoeft niet perse een foutje te zijn.. Dat doorzichte plaatje gebruiken ze gewoon als ze geen afbeelding hebben van het model. Dus misschien toch een NIEUWE iPhone met 32GB 😀

  3. Dat half-transparante toestel is een Sony-Ericsson, waarschijnlijk een standaard plaatje dat ze tonen als er nog geen mockup/foto beschikbaar is.

  4. Oe krijgen jullie ook vlinders in jullie buiken bij het lezen van dit artikel? Nieuwe iPhone: kwijl! 😀

  5. Origineel geplaatst door TheStijg
    Oe krijgen jullie ook vlinders in jullie buiken bij het lezen van dit artikel? Nieuwe iPhone: kwijl!

    Nee, niet echt eigenlijk… Ik vind de verbeteringen tov de huidige 3G nogal magertjes om eerlijk te zijn.

  6. ik weet het niet hoor, waarom zouden ze werk in een 3.0 update gooien dan…

    ook lijkt het me commercieel ook niet zo slim.. ik bedoel iedereen die een “iphone” abonnement heeft zit er nog een jaar aan vast, dus is ik zeg je “mist” een doelgroep die volgend jaar zeker willen verlengen met een nieuw model…

    maar goed we zullen het wel zien allemaal..
    ik heb in iedergeval nog 100% tevreden!

  7. Origineel geplaatst door Collin
    ik weet het niet hoor, waarom zouden ze werk in een 3.0 update gooien dan…ook lijkt het me commercieel ook niet zo slim.. ik bedoel iedereen die een “iphone” abonnement heeft zit er nog een jaar aan vast, dus is ik zeg je “mist” een doelgroep die volgend jaar zeker willen verlengen met een nieuw model…maar goed we zullen het wel zien allemaal..
    ik heb in iedergeval nog 100% tevreden!

    Uhm, in Amerika, Duitsland en Engeland lopen de abo’s af van de eerste iPhone.

    Potentiele markt voor miljoenen nieuwe abo’s. En de telco’s zoals in Nederland zullen wel met een optie komen te verlengen voor het nieuwe model (3e gen dus).

  8. Origineel geplaatst door Le0
    Uhm, in Amerika, Duitsland en Engeland lopen de abo’s af van de eerste iPhone.

    Potentiele markt voor miljoenen nieuwe abo’s. En de telco’s zoals in Nederland zullen wel met een optie komen te verlengen voor het nieuwe model (3e gen dus).

    Nouja daar heb je wel gelijk in hoor,… maar dan nog denk ik niet dat het naar Nederland zal komen, dit zal dan ook wel een paar maanden duren..

    Maar goed ik neem aan dat we het wel snel zullen zien.

  9. Origineel geplaatst door Collin
    ik weet het niet hoor, waarom zouden ze werk in een 3.0 update gooien dan…ook lijkt het me commercieel ook niet zo slim..

    De 3.0 software update staat toch los van een nieuwe iphone. De 3.0 software is bedoeld voor alle iphones & ipod touch apparaten.

  10. @Collin:

    In nederland missen ze inderdaad een doelgroep, alle Amerikanen die er vanaf dag 1 bij waren hebben hun iPhone al meer dan 2 jaar en voor hun is een nieuw abonnement dus heel erg gunstig! En daarbij; toen de iPhone 3G uitkwam kwam ook eerst softwarepack 2.0 uit. Dus een nieuwe firmware leidt misschien wel naar een nieuwe iPhone… Daarbij zijn er al vrij veel geruchten; en waarom zouden die opeens uit de lucht komen vallen? Ik denk echt wel dat er een nieuwe iPhone uit gaat komen; simpelweg omdat de Amerikanen die al een 2jarig abonnement afgesloten hebben zeker wel een grote doelgroep zijn; aangezien Amerika heel wat apple-fans rijk is;-)

    Ik ben overigens ook nog heel erg tevreden met mijn huidige 3G! Ik heb hem pasgeleden pas gekocht; en mijn abbo gaat pas in augustus in, dus ik hoop eigenlijk dat er niet te veel (jaloersmakende) nieuwe features inzitten, maar aan de andere kant gun ik de andere iPhoneliefhebbers dat ook wel weer! Maar wat zou er eigenlijk nog kunnen verbeteren aan de iPhone? Met 3.0 voor de deur kan hij bijna alles, en dat de processor iets minder is is dan maar zo… En de batterij; ach daar hebben we een oplader voor:P

  11. Ik denk dat Apple alleen een 32GB zal uitbrengen. Zeg maar een pro versie dat meer geheugen heeft en sneller werk(iPhone generatie 2.5?).

    @ Collin: Al hoewel, software update van de eerste naar de 2e generatie was ook mogelijk. En dat heeft Apple’s verkoop niet beschadigd.

    Ik ga de nieuwe halen alleen als het mogelijk is om meerder programma’s tegelijk te draaien. Dan is die dubbele processor snelheid wel lekker.

  12. @Collin:
    wat een argument :-S
    Alsof Apple alleen maar een nieuw model maakt voor iedereen die nu al een iPhone 3G heeft…
    De technologiewereld gaat snel, de concurrentie staat niet stil (Palm Pre, etc.), er zijn ook mensen die nu pas de sprong wagen, omdat ze bijvoorbeeld navigatie missen op de 3G, of omdat ze nogt aan een ander abonnement vast zaten, en zo kan ik nog wel even doorgaan.

    Een jaar wachten met een nieuw model is in deze branche al ontzettend lang, ik durf er m’n hand voor in het vuur te steken dat ze ergens halverwege dit jaar een nieuw model uitbrengen. Zelfs bij een doorgaans onvoorspelbaar bedrijf als Apple is dat gewoon een zekere voorspelling.

  13. kom maar op met die nieuwe!!!!
    Zit nu al 1,5 jaar vast aan mijn 2G Iphone.
    600 mhz, meer RAM en vooral SNEL internet is voor mij reden genoeg om over te schakelen!

  14. …Als ik de nieuwe iPhone kan kopen tegen een gereduceerde prijs en dan met verlenging van mijn abbo (die nog tot volgend jaar duurt) dan hoef ik er niet al te lang over na te denken hoor…

  15. Ik vind het wel slim. In Amerika zal een groot deel de nieuwe iPhone aanschaffen. Aangezien de 3G een groot succes was, zal Apple wel prospects krijgen met de nieuwe (3e generatie) iPhone.

  16. Volgens mij verwoord ik me niet zo heel erg goed..

    ik denk ook wel dat er een nieuwe Iphone aan komt hoor alleen denk ik niet dat hij hier in NL zal uitkomen, ik denk dat dat nog even op zich laat wachten..

    maar goed nogmaals we zien het allemaal wel.

  17. Ik geloof er wel in. Het is zelden dat als zoiets gebeurd net voor een WWDC dat het nep is.
    Ik geloof er in als het er ook daadwerkelijk heeft gestaan.

  18. Origineel geplaatst door Pascal
    Nee, niet echt eigenlijk… Ik vind de verbeteringen tov de huidige 3G nogal magertjes om eerlijk te zijn.

    En ik niet. Ik heb nog een 2G, dus ik sta te trappelen! Ik vond de verbeteringen van de 2G naar 3G juist een beetje mager, alleen internet en GPS. Ik had toen nog geen iPhone, en stond niet stil hoe veel in internet had kunnen gaan gebruiken, maar dat terzijde. Ik miste vooral een betere camera, en had (nog) geen zin in een abonnement.

    NU: Betere camera, sneller, 32GB, (voor mij) 3G, GPS! Genoeg om over te stappen.

  19. @Thom & Willem

    Vergis je niet, jullie bedoelen dat jullie nu een 1G hebben.

    iPhone = 1G (1st Generation)
    iPhone 3G = 2G (2nd Generation)
    iPhone (?¿) wordt 3G (3rd Generation)

  20. Dit kan iedereen maken met Photoshop…..

  21. Origineel geplaatst door Crp
    @Thom & WillemVergis je niet, jullie bedoelen dat jullie nu een 1G hebben.iPhone = 1G (1st Generation)iPhone 3G = 2G (2nd Generation)iPhone (?¿) wordt 3G (3rd Generation)

    de naamaanduiding van de laatste (3G) is een beetje apart. ze hadden de huidige beter de 2G (second generation) kunnen noemen.

    Ik hoorde in het begin vaak van mensen dat ze em niet wilde, omdat er maar 3 gigabyte op zat, en dat vonden ze te weinig voor MP3’s. dat was wel grappig.

  22. Origineel geplaatst door Pascal
    Origineel geplaatst door TheStijgOe krijgen jullie ook vlinders in jullie buiken bij het lezen van dit artikel? Nieuwe iPhone: kwijl! Nee, niet echt eigenlijk… Ik vind de verbeteringen tov de huidige 3G nogal magertjes om eerlijk te zijn.

    Nja volgens mij gaat de snelhid er wel behoorlijk op vooruit hoor en de batterijduur ok, mede doordat ze een ander scherm gaan gebruiken (OLED) dus ik vind het wel goede veranderingen hoor 😀

  23. Origineel geplaatst door Shorty007
    Origineel geplaatst door PascalOrigineel geplaatst door TheStijgOe krijgen jullie ook vlinders in jullie buiken bij het lezen van dit artikel? Nieuwe iPhone: kwijl! Nee, niet echt eigenlijk… Ik vind de verbeteringen tov de huidige 3G nogal magertjes om eerlijk te zijn.Nja volgens mij gaat de snelhid er wel behoorlijk op vooruit hoor en de batterijduur ok, mede doordat ze een ander scherm gaan gebruiken (OLED) dus ik vind het wel goede veranderingen hoor

    Maar voor mij vooralsnog niet de moeite waard om over te stappen. Maar laten we met z’n allen eerst ‘ns afwachten wát de nieuwe Iphone ons gaat brengen (als-tie komt…). Wie weet valt ‘t mee, wie weet valt ‘t tegen. 🙂

  24. Origineel geplaatst door arawn
    Origineel geplaatst door Crp@Thom & WillemVergis je niet, jullie bedoelen dat jullie nu een 1G hebben.iPhone = 1G (1st Generation)iPhone 3G = 2G (2nd Generation)iPhone (?¿) wordt 3G (3rd Generation)de naamaanduiding van de laatste (3G) is een beetje apart. ze hadden de huidige beter de 2G (second generation) kunnen noemen. Ik hoorde in het begin vaak van mensen dat ze em niet wilde, omdat er maar 3 gigabyte op zat, en dat vonden ze te weinig voor MP3’s. dat was wel grappig.

    Maakt zo’n naam nou uit. Iedereen noemt dit speeltje toch gewoon een iPhone. Alleen sukkels die hem net hebben zeggen de volledige naam. Hahaha. 🙂

  25. De prijs: 199 & 299 dollar, bedoelen ze daarmee los of incl. een abonnement?

  26. Origineel geplaatst door sebway
    Maakt zo’n naam nou uit. Iedereen noemt dit speeltje toch gewoon een iPhone. Alleen sukkels die hem net hebben zeggen de volledige naam. Hahaha.

    Helaas maakt het juist voor een website als deze wèl uit.
    Voor de doorsnee gebruikers maakt het inderdaad weinig uit, maar als je hier een technische vraag hebt, of er wordt een app besproken, of het gaat over de hardware, dan doet het model wat je hebt er absoluut toe.
    Wanneer de namen dan verwarrend zijn dan maakt het de communicatie er niet makkelijker op…

    @crp:
    3G=2G is te kort door de bocht.
    Hij heet nou eenmaal echt ‘iPhone 3G’, of kortweg ‘3G’, als je dan 2G gebruikt is dat onjuist. Als je dan toch wil aanduiden dat het de 2de generatie is dan zul je dat ook moeten aangeven, met ‘2nd gen.’

  27. Die naamgeving duidt niet op generation van iPhones, maar op de gebruikte technologie voor data:
    EDGE maakt deel uit van 2G (meerbepaald 2.75G)
    en HMTS = 3G, dus in feite heb je de iPhone (of dus de iPhone 2G) en de iPhone 3G.
    Er wordt voorspeld dat de nieuwe iPhone HSDPA zal ondersteunen en dit is eigenlijk ook 3G (3.5G), hopelijk zullen ze dus dit gebruiken of iets mooiers verzinnen, maar als Apple dit iPhone 4G zal noemen zal enkel maar verwarring doen ontstaan.

  28. Wat een nietszeggende berichten over toekomstige benamingen. Misschien is het gewoon de iPhone, je kan wel alles gaan verzinnen.

    De iPod nano heet ook gewoon nano en niet nano 2 of nano 3, datzelfde geldt voor de Shuffle.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.