iPhone 14 Pro scherm overzicht

Reacties voor: iPhone 14 scherm: Always-on, Dynamic Island en alle specificaties

In dit artikel lees je alle specificaties en functies van het scherm in de iPhone 14 en iPhone 14 Pro. Vooral het Pro-model heeft wat moois te bieden!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Same old same old. Boring design elke keer. Laten ze maar eens komen met wat echt nieuws kwa design. Net als vroegah een slider, schildpad etc.

  2. Ik snap die drang naar een “geheel” nieuw design niet echt. Ze hebben sinds de iPhone 12 de rechten kanten weer teruggehaald en daarmee een “nieuw” design gecreëerd. Wil je dan een driehoekige iPhone of een ronde, waarom is deze form-factor niet goed. Het blijft een telefoon, dus laat het functioneel blijven #mijnmening. Plus als je Apple een beetje kent dan weet je dat zij niet het gekste jongetje/meisje van de klas zijn of gaan worden. Zij kijken naar de massa en niet naar individuen die een artifarti iPhone willen, dan moet je ergens anders zijn.

    Enige dat ik zou willen is de optie TouchID naast FaceID, desnoods in de home-knop. Zolang ze maar een optie geven. Maar dat zal wel niet gebeuren als de analisten al hebben voorspeld.

  3. Als ik het zo lees lijkt het erop dat je vlak voor de release beter toch een iPhone 13 Pro max kan kopen dan een iPhone 14 max.

  4. Origineel geplaatst door Hans
    Als ik het zo lees lijkt het erop dat je vlak voor de release beter toch een iPhone 13 Pro max kan kopen dan een iPhone 14 max.

    Koop hem dan vlak na de release van de 14, scheelt je zomaar minimaal 100 euro.

  5. Dat gaat een 13 mini 512 (met mmWave, uit US) voor mij worden…

  6. Waar ik al sinds de 6/7/8 Plus op zit te wachten is de gezichtsherkenning in horizontale stand, want volgens mijn info is dat de enige reden dat er geen landscape-modus voor iOS meer is. Ik heb nog een 6s Plus hier liggen en elke keer dat ik dat ding inschakel en in horizontale stand gebruik realiseer ik me dat het oh zo fijn is om iOS zelf in landscape-modus te hebben.

  7. Fijn, weer oled.
    Kunnen de navigatie apps weer inbranden 😔

  8. @@rno: Weer inbranden, volgens mij is die technologie al zo ver ontwikkeld dat daar geen sprake van is. Dat is iets van vroeger, of je moet het 24/7 alles aanhouden maar die kans is nihil.

  9. Origineel geplaatst door @rno
    Fijn, weer oled.

    Kunnen de navigatie apps weer inbranden 😔

    Als je urenlang op dezelfde plek blijft staan wel… 😜

  10. @Robenroute: alleen het gedeelte van de kaart staat niet constant op dezelfde plek 😉

  11. @Ap: iedere telefoon is aan de voorkant gewoon een glasplaat/ scherm dus daar is niet veel vernieuwing mogelijk. Een klaptelefoon of slider is onhandig dus dat hoeft voor mij niet. Op welk design zit je dan te wachten, ik ben wel benieuwd naar jouw kijk op design. De iphone X vind ik persoonlijk het mooiste toestel dat er ooit gemaakt is, deze ligt ook lekker in de hand, beter dan mijn hoekige iphone 13 pro. Doe mij dus maar weer het Iphone X design

  12. Origineel geplaatst door @rno
    @Robenroute: alleen het gedeelte van de kaart staat niet constant op dezelfde plek 😉

    Ik weet het, maar de verleiding was te groot…

  13. @Robenroute: 😁🤣🤣🤣

  14. (Red.) Artikel bijgewerkt met nieuwe informatie over pixelkwaliteit in de schermen van de iPhone 14-modellen.

  15. Een belangrijke specificatie van een telefoonscherm is de helderheid. Ik zie daar in dit artikel eigenlijk niks over geschreven, heeft dat een reden?

  16. Origineel geplaatst door Rv
    @Ap: iedere telefoon is aan de voorkant gewoon een glasplaat/ scherm dus daar is niet veel vernieuwing mogelijk. Een klaptelefoon of slider is onhandig dus dat hoeft voor mij niet. Op welk design zit je dan te wachten, ik ben wel benieuwd naar jouw kijk op design. De iphone X vind ik persoonlijk het mooiste toestel dat er ooit gemaakt is, deze ligt ook lekker in de hand, beter dan mijn hoekige iphone 13 pro. Doe mij dus maar weer het Iphone X design

    Een vouwbare telefoon zou mooi zijn, maar vooral die notch mag nu wel een keer weg.. ik heb inmiddels een iPad en een MacBook maar bij de iPhone blijf ik ver weg met die enorme notch.

  17. Origineel geplaatst door Ap
    Same old same old. Boring design elke keer. Laten ze maar eens komen met wat echt nieuws kwa design. Net als vroegah een slider, schildpad etc.

    Wat dan? We zijn echt een beetje verwend tegenwoordig. Ik vind de iPhone 11 Pro Max het fijnste model. Goede accu duur en toch redelijk dun. Tegenwoordig ga je niet veel veranderingen meer zien. Tenzij ze opeens goede opklapbare iPhones gaan maken. Denk dat we de grootste vernieuwing voorlopig gaan zien bij de Apple Watch.

  18. Origineel geplaatst door Robenroute
    Waar ik al sinds de 6/7/8 Plus op zit te wachten is de gezichtsherkenning in horizontale stand

    Landscape Face ID komt in iOS 16 beschikbaar voor iPhone 13 modellen en nieuwer.

  19. (Red.) Artikel bijgewerkt met de nieuwste informatie.

  20. Het is eigenlijk te gek voor woorden dat een telefoon van 900 euro nog een 60hz scherm heeft in 2022. Android telefoons van 200 euro hebben al zo’n scherm. Ga denk daarom voor de 13 Pro, hopelijk 100 euro eraf volgende week maar dat gaan we deze week wel merken

  21. Origineel geplaatst door Rv
    @Ap: iedere telefoon is aan de voorkant gewoon een glasplaat/ scherm dus daar is niet veel vernieuwing mogelijk. Een klaptelefoon of slider is onhandig dus dat hoeft voor mij niet. Op welk design zit je dan te wachten, ik ben wel benieuwd naar jouw kijk op design. De iphone X vind ik persoonlijk het mooiste toestel dat er ooit gemaakt is, deze ligt ook lekker in de hand, beter dan mijn hoekige iphone 13 pro. Doe mij dus maar weer het Iphone X design

    Dan is het kiezen. Een pilvormige uitsnede die amper iets oplevert qua scherm, of de randen komen terug…

  22. Origineel geplaatst door Robenroute
    Waar ik al sinds de 6/7/8 Plus op zit te wachten is de gezichtsherkenning in horizontale stand, want volgens mijn info is dat de enige reden dat er geen landscape-modus voor iOS meer is. Ik heb nog een 6s Plus hier liggen en elke keer dat ik dat ding inschakel en in horizontale stand gebruik realiseer ik me dat het oh zo fijn is om iOS zelf in landscape-modus te hebben.

    Mee eens, hoewel volgens mij iOS 16 wel Face ID horizontaal ondersteund!

    Wat ik wel erg vreemd vind is waarom het maar niet lukt om een transparant stuk in het scherm te bouwen over de camera’s heen. Die technology bestaat al (LG oled schermen in koelkasten bijvoorbeeld)

    Waarom zou je niet over die pil deze techniek gebruiken… ik denk dat dit in de toekomst wel mogelijk wordt. Dan hebben we eindelijk een volledig scherm! ❤

  23. Lijkt allemaal redelijk stil gehouden, over een dynamicisland heb ik nergens gelezen van te voren, verder was de naam van de watch ultra fout dat was steevast de Watch pro. Een eerder zat men er al jammerlijk naast met welke toestellen nog een update kregen, dat wist ik zelf beter , alleen de iPhone 7 had ik nog wel redelijk ingeschat ( voor80%) dat die ook nog een update kreeg, dat was niet het geval . En de 2017 iPad was een meevaller dat die nog door gaat. Maar de 2018 dat moest nog wel een dat werd ingeschat van niet en verder zat men op een wazig verhaal over 2gb en 3gb maar dat rammelde aan alle kanten met name omdat de iPhone 8 daar ook niet aan voldoet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.