iPhone 13 Pro performance

Reacties voor: Dit moet je weten over de schermen van de iPhone 13-modellen

Alles wat je moet weten over het scherm van de iPhone 13-familie. De kleinere notch, toevoeging van ProMotion en nog veel meer: dit is het display in de iPhone 13 en iPhone 13 Pro.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Benieuwd naar always on!

  2. Wat voor een geheugen krijgt de iphone 13
    Klopt het dat hij wordt uitgevoerd met 1 tb

  3. Always on is totaal niet interessant. Ben benieuwd naar het werkgeheugen of die is opgeschroefd en of de vingerscane er op gaat.

  4. Afwachten of dat ding de type aanduiding 13 gaat krijgen. Aangezien het bijgeloof van de Amerikanen, zal het 12s gaan worden of 14. Maar het kan ook zo zijn dat er helemaal geen type aanduiding meer komt.

  5. (Red.) Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd met de nieuwste geruchten.

  6. In Dolby Vision filmen ook met de basis iPhone 13?

  7. @Lemco: geen bijgeloof van us maar van azie. Daarom zie je in geen enkel internationaal hotel een kamer eindigend op 13.

  8. Ik snap niet waarom Apple energie en inspanning uitoefent in het maken van een iPhone 13 Mini. De verkoopcijfers zijn heel laag, slechts een kleine groep koopt zulke telefoons.

  9. @[Dinesh](#comment-878465): nou dat is nogal relatief want voor Apple is t wat minder maar in t totaal doet ie t nog heel wat beter dan andere merken en modellen

  10. Het schijnen er toch nog zo’n 30 miljoen te zijn. Daarom.

  11. Origineel geplaatst door Lemco
    Afwachten of dat ding de type aanduiding 13 gaat krijgen. Aangezien het bijgeloof van de Amerikanen, zal het 12s gaan worden of 14. Maar het kan ook zo zijn dat er helemaal geen type aanduiding meer komt.

    Volgens mij was er ook een iOS 13…😉
    Daar heb je je antwoord.
    In Japan staat de 4 voor de dood meen ik, PlayStation 4 was toch best succesvol.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.