Reacties voor: Gerucht: ‘2021 iPhones krijgen LTPO-scherm voor ProMotion en always on’

Twee van de vier iPhone 13-modellen die we in 2021 gaan zien zullen een OLED-scherm met energiezuinig LTPO-scherm hebben. Dit opent de mogelijkheden voor een 120Hz-scherm, meldt de Koreaanse website The Elec.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Leuk om te lezen als je net een klap geld aan de iPhone 12 serie hebt uitgeven 😜

  2. Mijn 11 pro max gaat nog wel een paar jaar mee, maar mag hopen Apple een optie inbouwt always on ook uit kan.
    Always on ben je alleen maar meer afgeleid aangezien je altijd je scherm ziet, en er zal vast meer staan ook icoontje van nieuwe berichtjes enzo.

  3. Ben tevreden met de 12 Pro, op het display na! Gelig en niet de kwaliteit wat ik had verwacht. De X wat ik had kon ik eigenlijk langer blijven houden…

  4. @Dennis: Op de apple watch kan dat dus zal op de iphone ook wel keuze zijn. Verder zorgt de ‘bedtijd’ mode van de iphone/apple watch dat de apple watch het scherm dimt. Zal dus volgens mij zeker een instelling/scherm mode uit komen.

  5. @Timo: Klopt Bed tijd mode gebruik ik al niet want werkt voor geen meter, je moet perse aan de hand van je wekker gaan slapen enzo.
    Hij moet gewoon detecteren zodra je ligt oke nu wil die slapen, net zoals andere slaap apps ook al kunnen.

    Maar goed in de niet storen modus kan je ook al scherm dempen

  6. @Dennis: Van zodra je de eerste maal bedtijd hebt gebruikt. Naar de gezondheids app gaan en daar bij slaap ‘slaapschema’ terug uitschakelen. Dan kan je manueel bedtijd gewoon manueel in en uitschakelen zonder schema via het bedieningspaneel.Doe het ook zo, want heel onregelmatig schema… toch wel handig geen meldingen zien als je toch even wakker wordt tijdens je nachtrust.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.