Reacties voor: Gerucht: ‘Apple in 2020 met drie OLED-iPhones met grotere én kleinere schermen’

Volgens bronnen komt Apple volgend jaar wederom met drie iPhones, maar dan allemaal met een OLED-scherm. Het zou gaan om drie nieuwe schermformaten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Yeeeeesssss!!!!

  2. Ik zou het jammer vinden als Apple geen iPhone met LCD scherm uitbrengt. Ik heb nu de iPhone XR en vind het scherm superieur aan de OLED in de XS en XS Max.
    Ja, OLED heeft superieure zwart weergave, maar de natuurlijke weergave van kleuren op LCD is echt beter. Daarnaast heb je geen last van banding + vertical banding, ook de weergave van grijs is uniform op LCD. Dan hebben we het nog geen eens gehad over burn-in problemen op OLED.
    Ik wacht liever tot de opkomst van micro-led in iPhones.

    Voor nu ben ik nog heel tevreden met mijn XR 🙂 Ik denk sowieso dat de technologische vooruitgang op telefoons aan het stagneren is. Is ook niet erg, maar elk jaar of elke 2 jaar upgraden is niet echt nodig meer.

  3. Hier ook geen fan van oled. Hou mijn 6S nog wel in eren en hopelijk sneller de micro-led screen dan de oled.

  4. Mmm, ik vertrouw die berichten van DigiTimes nooit zo erg. Dikke duim gehalte vaak veel te hoog.

  5. Origineel geplaatst door Dirk
    Hier ook geen fan van oled. Hou mijn 6S nog wel in eren en hopelijk sneller de micro-led screen dan de oled.

    Micro-led zou ik de komende 2 jaar zeker nog niet verwachten in telefoons waarschijnlijk nog wel langer.

  6. Yes, op naar €2000 voor een iphone Xs Max

  7. @Sebastiaan: Is maar net wat je prefereert natuurlijk. Het scherm van de Xs is vele male beter voor mijn gebruik, voor voornamelijk media consumptie is de bijna onbeperkte contrast ratio geniaal! Netflix ziet er gewoon een stuk somberder uit op een 8 of Xr..

  8. Ik kan niet tegen PWM en heb daarom de Xr. Zou de komst van een compacter toestel toejuichen,maar dan wel zonder PWM of een LCD. En anders blijf ik bij mijn Xr.

  9. 5,45 inch is nog steeds wel groot, maar het hangt ook af van hoe dik de bezels zijn. Doe mij maar een toestel van ongeveer het formaatje iPhone SE, maar dan geheel scherm aan de voorzijde.

  10. Ik zou mijn OLED niet meer kunnen missen… als ik mijn iPhone 7 en iPhone SE bekijk naast mijn iPhone XS

  11. Een iPhone SE heeft een 4″ scherm in een 5,1″ behuizing. Als Apple dan komt met een 5,42″ scherm zonder bezels dan zal dat toestel een paar mm breder en hoger zijn dan een iPhone SE. Kortom, zeker niet gek. Maar wel helaas met een OLED-scherm. Ik hoop dat mijn SE het uithoudt tot 2021.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.