Reacties voor: Meer bewijs verschenen voor mogelijke iPhone 11 releasedatum

Wanneer verschijnen de iPhone 11 en iPhone 11 Pro?
Wanneer liggen de 2019 iPhones in de winkels? Wat is de releasedatum van de iPhone 11? Bronnen verklappen mogelijk de releasedatum van de 2019 iPhones, die in lijn ligt met voorgaande jaren. Apple is van plan om alle drie de toestellen in september uit te brengen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Ik mis de iPhone X in het rijtje met data

  2. Als de iPhones de 20 uitkomen zijn het 11 dagen.
    Dus zou het de 21e sept moeten zijn.

  3. Hoe dan ook, de iPhone 11 komt uit op 20 september. Nee, dat mag ik eigenlijk niet zeggen. Hoe dan ook, als je kijkt naar de voorbije jaren is het niet moeilijk.

  4. Origineel geplaatst door Alex
    Ik mis de iPhone X in het rijtje met data

    Die is gelijk met de iPhone 8 en 8 plus uitgekomen. 22 september 2017 dus!

  5. Ships, ben ik op vakantie. Ooh help wat nu?😢😭😤 mijn wereld vergaat.

  6. Wanneer brengen ze weer eens iets uit wat de moeite waard is om mijn X te vervangen?

  7. @Schmia: Tja, ik wacht nog nog steeds met iets wat de moeite waard is om mijn 7+ te vervangen. Vind het sinds de 7 niet echt beter op geworden.

  8. (Red.) Artikel bijgewerkt na speculatie van Wedbush-analist.

  9. Zouden logische namen zijn. Heb nooit begrepen waarom ze opeens de telefoons met een X en later XS gingen benoemen. De iPhone X was misschien nog te begrijpen want was 10 jaar na de eerste iPhone en tegelijk met de iPhone 8 maar dat ze nu de XS en XR van gemaakt hebben slaat nergens op. Ze maakte de namen onnodig moeilijk. Ze hadden de telefoons van vorig jaar de iPhone 10s moeten noemen.

  10. @Yo: is eigenlijk ook 10 s en 10 r de x is de Romeinse 10.

    Van mij mogen ze ook weer terug gaan naar de gewone cijfers.

    De XR had beter even iPhone 9 kunnen heten nu is dat getal overgeslagen

  11. Gewoon bij 9 verder gaan, dan is alles weer gelijk.

  12. Origineel geplaatst door Alex
    Ik mis de iPhone X in het rijtje met data

    Origineel geplaatst door Eric
    Die is gelijk met de iPhone 8 en 8 plus uitgekomen. 22 september 2017 dus!

    Nee hoor de iPhone X kwam pas in november 2017 uit had vertraging opgelopen met de productie. Dacht iets met de rvs constructie.

  13. @Sebastiaan: Ik gebruik nog een iPhone 6s en eerlijk gezegd begint die toch wel wat oud te worden. Maar Apple heeft nog geen telefoon uitgebracht die ik het waard vind aan te schaffen, gezien de absurde prijzen. Als de iPhone X nou in prijs zakte, zou die misschien wat zijn, maar die telefoon is door Apple vakkundig uit de markt gehaald.

    Uit pure droefenis overweeg ik over te stappen op Android, i.h.b. een OnePlus 7 Pro. Ik zie wel op tegen alle veranderingen, omdat ik met allerlei Apple-apparatuur toch wel gevangen zit in het ecosysteem van Apple.

  14. Elk jaar nieuwe telefoons en elk jaar een nieuwe IOS.
    Waarom dus gewoon nu niet de iPhone 13 dus ieder jaar gelijk aan de IOS versie.
    Dit zou veel duidelijker zijn als de ratjetoe in naamgeving nu.

  15. Ik vind dit altijd wel leuk om te lezen😂 het evenement staat op 16 september en de release van de iPhones de week hierna rond de 23 ste van september. Hoe ze hem gaan noemen? Dat weet alleen Apple, en hoeveel er komen? Ga maar uit van 2 modellen de standaard iPhone en de plus.

  16. Ben heel benieuwd wat er gaat komen. Spannend

  17. Sorry maar het spannende is er voor mij nu echt toch al wel een paar jaar van af. Betere camera, 3,4 of 5 camera’s nog snellere CPU. Het zal allemaal wel….
    Qua design en mogelijkheden ligt het nu al een paar jaar stil. De enige die nog durven te innoveren zijn Samsung met de Fold & Huawei met de Mate X.

    Zolang Apple bij het huidige design blijft, blijf ik bij mijn iPhone X of stap in september over naar de Fold (V2)

    Ik denk dat ik niet de enige ben die deze menig heeft. Laat maar horen.

  18. @Hans: Tja Apple is daar raar in.

    De iPhone telt van 2,3,4,5,6,7,8,10 ( s modellen er tussen.)

    iPad telt 1,2,3,4,air, air2 ,2017(5),2018(6),

    En de Watch telt plots 0,1,2,3,4 idioot dit.

    Ik weet wel dat er redenen zijn zoals dat de eerste iPhone naar 2g genoemd is en de 2 e naar 3G en zijn ze maar verder gaan tellen maar t resultaat slaat werkelijk nergens op. zoals de wind waait zo waait mijn rokje. Apple doet maar wat geen beleid.

  19. (Red.) Artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd naar aanleiding van bevestiging van het event en nieuwe geruchten over de planning.

  20. Origineel geplaatst door Schmia
    Sorry maar het spannende is er voor mij nu echt toch al wel een paar jaar van af. Betere camera, 3,4 of 5 camera’s nog snellere CPU. Het zal allemaal wel….
    Qua design en mogelijkheden ligt het nu al een paar jaar stil. De enige die nog durven te innoveren zijn Samsung met de Fold & Huawei met de Mate X.
    Zolang Apple bij het huidige design blijft, blijf ik bij mijn iPhone X of stap in september over naar de Fold (V2)
    Ik denk dat ik niet de enige ben die deze menig heeft. Laat maar horen.

    Helemaal mee eens! De iPhone 7 Was naar mijn idee de laatste echte innovatie. Denk dat ik even wacht op de release en lekker de XS Max. Vroeger iedere update mee gedaan, nu hoeft het van mij niet meer, die prijs…

  21. iPhone 11 4gb ram 2 camera’s vanaf 64gb. Pro en pro plus 6gb ram vanaf 128gb en 3 camera’s. Prijs 750 tot 1100 euro.

    Interessant

  22. @Schmia: Ben er inmiddels ook wel een beetje klaar mee. Vroeger probeerde Apple het tenminste nog: mooie spullen maken gecombineerd met innovatie. De jeu lijkt er een beetje vanaf. Een ugly notch, een idiote camerabult met drie lenzen, iOS dat gebruikers nog steeds nauwelijks vrijheid geeft, keuzes van Apple die het allemaal beter voor ons weet (WiFi kun je niet zomaar echt uitzetten al wil je dat wel, een beperkt aantal widgets op slechts één plek).

    En voor dit alles betaal je een exorbitante prijs. O ja, je mag een ‘budget’-telefoon met ouderwets scherm als de XR kopen. En mensen doen het gewoon, want dan kunnen ze zeggen dat ze een Appleproduct hebben.

    Met spijt in het hart moet ik zeggen dat de iPhone 6s de laatste Appletelefoon is die ik gekocht heb.

  23. @Muppel: daaaaag Muppel. Apple zal er geen traan om laten

  24. Ik vraag me af hoe Steve Jobs die lelijke camerablok op de achterzijde zou hebben opgelost

  25. @Don: De prijs van een Audi ligt ook een stuk hoger dan die van een Hyundai. Je moet datgene nemen wat jou het beste past.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.