Reacties voor: iPhone 2019 krijgt mogelijk 14 megapixel camera

Volgens geruchtenlekker @OnLeaks zou de iPhone 2019 wel eens een 14 megapixel camera kunnen krijgen. Ook de frontcamera krijgt een upgrade, namelijk naar 10 megapixel.
Lees het complete artikel → iPhone 2019 krijgt mogelijk 14 megapixel camera
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Als ze maar lightning aanhouden… Ik heb een macbook pro met usb-c en heb al 3 poorten waar de lader zo uitvalt. Wat een waardeloos systeem… Lightning werkt hier al jaren naar volle tevredenheid.

  2. En nog geen geruchten over de prijzen? 🤣

  3. Ik ben niet zo goed in renders maken, maar ben even aan het spelen geweest met de beeldbewerker. Simpelweg ‘gewoon ouderwets’ in een cirkel, flitser in’t midden en ipv 1 sensor, 3 sensoren (oid) in die ruimte (…krijg je ook 2 3-hoeken trouwens…). Een nette rand heb ik er niet omheen gerenderd, wellicht kan iemand anders dat doen. Hij staat hier.

  4. Leuk natuurlijk al die extra pixels, maar met een sensor die niet veel groter wordt heeft het totaal geen zin voor de kwaliteit. En hij gaat zeker ook weer uitsteken, maak die telefoon dan net iets dikker en gebruik die ruimte voor extra batterij capaciteit Apple.

  5. Origineel geplaatst door Bas
    Leuk natuurlijk al die extra pixels, maar met een sensor die niet veel groter wordt heeft het totaal geen zin voor de kwaliteit. En hij gaat zeker ook weer uitsteken, maak die telefoon dan net iets dikker en gebruik die ruimte voor extra batterij capaciteit Apple.

    Ik begrijp heel goed wat je zegt. Wel denk ik altijd bij opmerkingen als deze: “als ze een batterij maken die 2dagen meegaat.. ga je dan niet meer elke nacht je telefoon opladen?” Mijn antwoord op die vraag is.. nee.. ik zal mijn telefoon toch nog elke nacht opladen. Waardoor je zou kunnen stellen. Waarom zouden ze? Telkens opladen als je batterij half vol is heeft ook zo consequenties voor de levensduur dacht ik. Weet iemand dat? Want dan heb je het antwoord waarom ze dit niet doen.

  6. Origineel geplaatst door Ranney
    Als ze maar lightning aanhouden… Ik heb een macbook pro met usb-c en heb al 3 poorten waar de lader zo uitvalt. Wat een waardeloos systeem… Lightning werkt hier al jaren naar volle tevredenheid.

    Hoe krijg je dat voor elkaar dan? Ik baal met je mee. Maar vraag het me wel af. Ik heb mijn macbook een keer van tafel getrokken(draadje van de lader) toen is hij met zn volle gewicht op de connector gevallen. De usb-c connector is volledig verbogen. Mn macbook niet. Nieuwe kabel gekocht…. en zit nog steeds net zo strak😅

    Dus nogmaals, hoe heb je dat voor elkaar gekregen dan? Haha

  7. Origineel geplaatst door Ranney
    Als ze maar lightning aanhouden… Ik heb een macbook pro met usb-c en heb al 3 poorten waar de lader zo uitvalt. Wat een waardeloos systeem… Lightning werkt hier al jaren naar volle tevredenheid.

    Ik hoop met je mee!

    Mijn theorie waarom de volgende iPhone een Lightning port krijgt:
    – De iPad Pro heeft een USB-C connector gekregen om zo meer op een MacBook te lijken. Apple wil duidelijk maken dat de iPad Pro niet onder doet aan een MacBook en heeft deze daarvoor een USB-C poort gegeven! De iPhone daar in tegen is nog steeds een telefoon, deze kun je via de Lightning port aansluiten op een MacBook of iPad Pro doormiddel van hun USB-C poort! Er is geen reden om ‘iets’ aan je telefoon aan te sluiten (met uitzondering van een koptelefoon bijvoorbeeld) en daardoor zal de iPhone ‘hopelijk’ gewoon een Lightning port krijgen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.