Reacties voor: Overzicht: Dit zijn de 8 belangrijkste geruchten over de iPhones van 2019

Wat zijn de belangrijkste geruchten over de iPhone 2019? Welke ontwikkelingen zijn er en wat kan je verwachten? We zetten de belangrijkste geruchten over de iPhone van 2019 voor je op een rij.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Ik wacht op de geruchten van 2021😜 tot die tijd in love with my XS♥️

  2. Ben benieuwd naar het prijskaartje wat er aan deze toestellen komt hangen.
    Ik hoop dat ze een beetje betaalbaar worden en niet >1000,- EU

  3. Als ze wat meer succes willen boeken zullen ze toch iets aan de prijs moeten doen.

  4. Als ze de iPhone gaan uitvoeren met USB-C, fan wordt dit jaar het eerste jaar dat ik niet vernieuwd. Ik ben dit jaar nog van de X naar de XS Max overgestapt. Eigenlijk alleen voor het formaat. Maar als het formaat toch allemaal het zelfde blijft. En de cam iets verbeterd. De snelheid iets verbeterd. Dan moet ik dit jaar voor het eerst passen. Want ik vind de USB-C aansluiting niet eens mooi. En ook niet een echte verbetering. Dat snellere opladen van USB-C heb ik niet nodig. En om al mijn kabels te moeten veranderen. En met dubbele aansluiting te moeten werken. iPad met lighting en iPhone met USB-C. Nee hoor. Ik wacht dan wel. Ik ben blij dat de verkoop van iPhones stagneert. Dat geeft Apple meer druk om met grotere stappen te innoveren om de concurrentie bij te blijven.

    😉

  5. Origineel geplaatst door Dromedaris
    Als ze wat meer succes willen boeken zullen ze toch iets aan de prijs moeten doen.

    En ook echt weer iets speciaals toevoegen.
    Die extra megapixels hebben we echt niet nodig (en nee, meer megapixels geeft geen scherpere foto’s)
    Ik denk ook dat we een beetje uit geïnnoveerd zijn met de mobieltjes. Tuurlijk een sneller processortje en camera (wat minuscule verschillen geeft) maar echt iets wat we nog missen en zou kunnen wordt hier ook niet genoemd.

  6. Ik denk dat als Apple nu al zou beslissen om een overstap te doen naar iPhone USB-C, ze toch wel een adaptertje meeleveren om de “pijn” van de overgang te verzachten. Dit hebben ze ook gedaan toen ze de audio jack vervingen met de Lightning poort. Het laatste dat Apple wil is miljoenen mensen die hun laders, koptelefoons en andere accessoires niet kunnen gebruiken en stevig hun beklag doen aan verschillende media. Dit is slecht voor business, gezien het een significante weerslag zou hebben op de iPhone verkopen.

  7. Hebben jullie de Samsung S10 toevallig al gezien die volgende maand uit komt? Die heeft helemaal geen notch maar gewoon een gaatje/rondje in het scherm.
    Ziet er schitterend uit eerlijk gezegd. Lijkt mij dat Apple het zelfde moet doen anders ziet het er heel gedateerd uit.

  8. Nou, hoop dat ze met meer komen. Ze raken achterop qua concurrentie.

  9. Heb de prijzen van de Samsung S10 gezien en ineens werd de Iphone “goedkoop”
    Denk dat de nieuwe Iphone ook wel naar deze prijzen zal gaan bewegen en dan sla ik ff over.

  10. Alsjeblieft geen usb-c. Ik zie liever update van de lightning connector. Mijn ervaring is dat die robuuster is dan de usb varianten. Verder zou ik graag xr technologie en accu verbetering zien

  11. (Red.) Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd vanwege nieuwe geruchten.

  12. @Mark: Dit hebben meerdere telefoon en ik vind dit echt zo lelijk, dan zie je jou achtergrond en apps iconen om je camera gat in het scherm.
    Nee dan liever een Notch zoals iphone en sommige android nu hebben, maar zo gat in je scherm is mij te lelijk.

    @Cihan: Jouw XS kan nog makkelijk langer mee dan 2021, mijn 8 plus gaat zelfs nog mee tot 2022 dus jou XS nog wel jaar langer ;).

  13. @Joost: Wie zegt dat het camera’s met meer megapixels zijn?

  14. @Monique: iPhone is nog steeds flink duurder. Samsung levert standaard 256 Gb opslag. Bij Apple betekend dit meteen het duurdere model. Wel eerlijk vergelijken 😉

  15. Tijdje de OnePlus 7 Pro gebruikt met een 90Hz scherm. Als de iPhone 2019 geen 90Hz scherm krijgt, dan sla ik over!

  16. @m90maik: nou als Samsung niet de mogelijkheid geeft van t kleinere geheugen dan is hij wel degelijk duurder, 32 en 64 gb wat tegenwoordig standaard is bij Apple is voor mij ruim zat dus verplicht geheugen kopen heb ik geen belang bij.

  17. Ik ben zo blij dat ze geen usb-c gaan doen! USB-C is zo slechte en gevoelig aansluiting gewoon waardeloos. Maar drie camera’s is ook erg overbodig gewoon.

  18. 120Hz scherm alstublieft. ProMotion, werkt als een tiet. Anders sla ik over dit jaar…

  19. Als het om uiterlijk gaat, zie ik dat er op cosmetisch gebied weinig zal veranderen, hoe de iPhone voor dit jaar gepresenteerd wordt kan hij zo in productie. Hardware zal alles iets sneller en beter zijn dan de Xs en Xs Max. Op camera gebied heeft Apple een kluif te verwerken gezien de concurrentie, vooral als het om de Galaxy S10 en S10+ en Huawei P30 Pro gaat. Ook de onlangs gelanceerde Galaxy Note 10 en vooral de Note 10 Pro hebben goede hardware aan boord. Zowel de P30 Pro als de Note 10 Pro hebben een ToF (Time Or Fly) camera voor meer diepte en Night modus voor de camera. Kortom de Apple Watch Serie 5 gaat de show stelen. De iPhone wordt eerder bijzaak. Mits ze metiers komen waar men weer op het puntje van de stoel gaat zitten. Maar heb er een zwaar hoofd in.

  20. Ik heb een iPhone 7. Blijf deze trouw totdat hij niet meer kan worden geüpdatet (zoals ik altijd doe) ik verwacht hem te vervangen eind 2021/begin 2022 dus ik ben benieuwd naar de iPhones van 2021. Ik hoop op een iPhone zonder notch en met touch id in het scherm en gezichtsherkenning. Grote ergens in de 5inch

  21. @Peter: Deze zin

    Qua resolutie wordt al gesproken over een 14-megapixel camera. Momenteel hebben de iPhone XS en iPhone XS Max een 12-megapixel camera. De hogere resolutie zorgt voor scherpere foto’s

    De laatste zin in een onzin. Meer megapixels heeft niets met scherpte te maken. De lens bepaalt de scherpte, niet het aantal pixels per vierkant inch. Meer megapixels geeft alleen een grotere foto, waarbij je uitsnijding een grotere kans heeft toch nog op een A4 of 30×40 fotopapier te passen. Het nadeel is daarbij ook dat elke foto meer ruimte inneemt op je toestel en vaak zijn de meest genomen foto’s toch snapshots waar we niet of zelden meer naar kijken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.