Reacties voor: ‘Apple heeft beste nieuwe functie van 2019 iPhones geschrapt’

Volgens analist Ming-Chi Kuo heeft Apple het omgekeerd opladen op de achterkant van de 2019 iPhones geschrapt. En er zal ook geen ondersteuning voor de Apple Pencil in zitten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. De AirPower was een product dat al was gepresenteerd, dit zijn geruchten over een nog niet eens aangekondigd product. Niet helemaal hetzelfde aangezien het ook geruchten waren dat het er überhaupt in zou zitten.

  2. Niet alles voorkauwen, he! Het moet wel een beetje spannend blijven vanavond. Anderzijds is het goed om verwachtingen te temperen. We gaan het zien. By the way, ik heb liever dat Apple het goed doet, dan alles te haastig en halfbakken implanteren om concurrentie voor te zijn, iets wat Samsung en Huawei wel doen, met gevolgen nadien. Beter goed door testen dan grote terugroepactie of ontploffende iPhones in vliegtuig.

  3. Nog minder redenen om mijn Iphone X te vervangen, dus we gaan nog een jaartje door. Dat Apple 5 watt laders bij de iphone blijft aanbieden is en blijft schandalig. Bij een ipad van € 370,- krijg je een 12 volt lader, bij een iphone X van € 1159,- een 5 volt lader.

  4. Alle geruchten sinds de vorige release van de iPhone en de keren daarvoor. Altijd hetzelfde. Dit zit in de nieuwe iPhone. Oh toch niet. Een nieuwe feature. Oh toch niet. Het zal me echt een zorg zijn. Hoge verwachtingen die op de dag van Keynote toch weer worden afgezwakt. Wat zal het doen voor de aandelenkoers. Feit is. Men koopt het toestel toch wel. Want Apple! Of ik mijn 8plus vervang? Ik weet het niet. Of wel. We zien wel.

  5. Als dit waar blijkt dan zal het wel in de iPhones zitten maar softwarematig uitstaan.

  6. Origineel geplaatst door Rv
    Nog minder redenen om mijn Iphone X te vervangen, dus we gaan nog een jaartje door. Dat Apple 5 watt laders bij de iphone blijft aanbieden is en blijft schandalig. Bij een ipad van € 370,- krijg je een 12 volt lader, bij een iphone X van € 1159,- een 5 volt lader.

    De snelheid van de oplader is niet relatief aan de prijs van het apparaat, hè? De iPhone kan lang genoeg mee bij een nacht opladen en dan is 5W ruim voldoende. Wil je overdag toch bijladen? Vaak is een 5W alsnog voldoende en anders gebruik je de 12W of koop je een 25W lader. Dat is een persoonlijke keus. Hetzelfde geldt voor de iPad.

    Van mij mag die 5W gewoon blijven. Ik laad ‘m ‘s nachts op en doe er vervolgens twee dagen mee. Hogere wattages is alleen maar slecht voor de batterij.

  7. Dus het verplaatsen van Apple logo is dan ook van de baan? Aangezien het een functionele verandering zou zijn.

  8. Het word beter en beter. De enige verbetering is dus de camera en een specs bumb. Teleurstellend.

  9. Ik heb vroeger altijd op school geleerd (elektronica opleiding) , dat het beter is om een batterij traag op te laden, dan ze snel op te laden.
    Bij traag laden zou de batterij minder snel slijten.
    Of dit nu nog zo is weet ik niet, want de techniek staat niet stil.
    Als dit nog steeds geld, dan heb ik liever een 5w lader, dan een 18w lader.

  10. Beste functie? Jullie mening. Ik vind het waardeloos en aangezien het rendement vast ver onder de 100% ligt is het nog eens slecht voor het milieu ook.

  11. Nou alle voorspellingen van afgelopen maanden zijn sowieso niet correct geweest, want ze zijn tegenstrijdig
    Zelfde als zeggen 50% kans op regen.
    Bingo!!! De voorspelling was goed!

  12. Ik wil maar 1 ding en dat is een grotere batterij. 4000 mah. Dat opladen afgeschaft van AirPods? Sow what. Wat ben je met ermee dat je klein batterij steekt. Wacht tot volgend jaar mensen.

  13. Ik zou er niet wakker van liggen, een functie die me niks interesseert. Ik heb wel een XS Max maar die heb ik zelf nog nooit “draadloos” opgeladen.

  14. Origineel geplaatst door Robbin
    Het word beter en beter. De enige verbetering is dus de camera en een specs bumb. Teleurstellend.

    Dit is toch heel vaak zo geweest? Maar helemaal eens hoor, ik heb de iPhone X en zie op dit moment geen reden om te vervangen. Ik mag dec na 2 jaar een nieuw toestel, maar wacht nog een jaartje langer voor het eerst. Vind de updates echt te klein.

  15. Origineel geplaatst door Leo
    Nou alle voorspellingen van afgelopen maanden zijn sowieso niet correct geweest, want ze zijn tegenstrijdig

    Zelfde als zeggen 50% kans op regen.

    Bingo!!! De voorspelling was goed!

    Zeggen dat t 50% kans op regen is, is geen gok maar een gegeven. Als ik zeg morgen 10% kans op regen is dat ook geen gok maar een berekening op basis van weercijfers.

  16. Is dit de nieuwe tactiek van de “deskundige voorspellers ” ?
    eerst allerlei functies voorspellen, en i.p.v. normaal zien we achteraf, dat ze uit hun nek lulde,
    kunnen ze nu zeggen Apple heeft deze functies geschrapt. (en we nooit zullen weten of kunnen bewijzen, dat Apple er überhaupt mee bezig was)

    Ze dekken zich dan “deskundig” dubbel in, want mocht deze functie later opduiken, kunnen ze zeggen, kijk dat hebben wij toen voorspeld !

  17. @Alex:

    Ja ,maar wat bedoeld werd is dat dat als leek roep, niet als het KNMI dat zit te berekenen , al komt dat ook lang niet altijd uit trouwens.

    En aan dergelijke voorspelling heb je ook niet veel als je erop uit wilt, maar goed daar kan het KNMI niet zoveel aan doen 😀
    En hoezo als jij het zegt? Zit jij in de weer business?

  18. @iGadgetman: het zou dus zo maar zo kunnen zijn dat de analisten het bij het verkeerde end hadden. Maar om hun eigen gezicht te redden, zeggen ze maar gewoon dat Apple het gaat schrappen 🤣

  19. @JK: precies en zou eventueel later wel toegevoegd kunnen worden.
    Net als de ECG bij de Apple Watch 4

  20. Origineel geplaatst door Marko
    Ik zou er niet wakker van liggen, een functie die me niks interesseert. Ik heb wel een XS Max maar die heb ik zelf nog nooit “draadloos” opgeladen.

    Het gaat over andere apparaten draadloos opladen met je iPhone.

  21. Nou nu hoef ik hem al helemaal niet dit waren juist de functies die ik er in wou hebben nu is het weer de standaard dingen zoals camera en processor.

    We hebben tenminste dat de logo omlaag is gegaan… (zal ook niet gebeuren denk ik)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.