Reacties voor: iPhone 2019 krijgt Apple-logo in het midden en dat heeft een reden

Bij de iPhone 2019 zal het Apple-logo naar een andere plek verhuizen: het komt midden op de achterkant van de nieuwe toestellen. Het heeft niets te maken met een gewijzigd design, maar het heeft een belangrijke andere reden. Dat zegt Bloomberg-verslaggever Mark Gurman.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Als dit gerucht waar blijkt te zijn, kan de series 5 Apple Watch dus ook opgeladen worden op de achterkant van de nieuwe iPhone’s. Zal dit betekenen dat de Apple Watch Qi-compatible wordt? 🙂

  2. Je ziet het Apple logo toch nooit, bijna iedereen heeft een hoesje.

  3. Ik wacht nog wel een jaartje met mijn iPhone X.

  4. Origineel geplaatst door Nico
    Als dit gerucht waar blijkt te zijn, kan de series 5 Apple Watch dus ook opgeladen worden op de achterkant van de nieuwe iPhone’s. Zal dit betekenen dat de Apple Watch Qi-compatible wordt? 🙂

    In zoverre ik het weet is de Apple Watch Qi compatble alleen zit hier een dikke maar aan, denk dat Apple wat softwarematig heeft gedaan.

  5. Na een uitstapje van 3 maanden naar Samsung keer ik toch maar weer terug naar Apple met de Iphone 11 pro☺️

  6. Dit jaar skippen wij de iPhone en de Apple watch, er is geen enkele verbetering dan alleen de camera

    iPhone X voldoet nog steeds goed aan de verwachtingen en Apple watch 4 ook

    Volgend jaar moet Apple sowieso de iPhone vernieuwen qua design en specs.

  7. Origineel geplaatst door Cihan
    Na een uitstapje van 3 maanden naar Samsung keer ik toch maar weer terug naar Apple met de Iphone 11 pro☺️

    Idem 🙂 mijn uitstapje was van 6 maanden met een Samsung Galaxy S9. Wat een rotzooi, voordien kon ik nooit oordelen over andere smartphones fabrikanten sinds ik alleen iPhones gehad had. Awel, nu durf ik te zeggen dat ik er echt naar uit kijk om terug een iPhone te kopen.

    Misschien is de 11 pro niet de van het, maar ik kan niet tot 2020 wachten voor de “revolutionaire” iPhone..

  8. @SKodiaq: Amen, hier precies dezelfde gedachte mbt de iPhone. Kwa Apple Watch zit ik op nr 3, dus kan de verbetering interessant zijn. Titanium model met eSim zou mooi kunnen zijn

  9. @Soft_Dark: precies heb ook geen zin om tot 2020 te wachten.

  10. Het zou mooi zijn als Apple dan de capaciteit van de batterij ook enorm omhoog zal gaan schroeven, want waarom een accessoire opladen als je je eigen broek amper omhoog kan houden.

  11. Ehm oke maar zou je ook de airpods kunnen opladen met je iphone door het hoesje heen? Of moet je dan telkens je hoesje eraf halen

  12. @SKodiaq: kun je me een linkje sturen na alle info? Schijnbaar heb je de keynote al gezien en weet je alles al 😉

  13. @Farl: Ugh hoesjes! Mooi niet en ook geen screen protector.

  14. Apple doe wat aan de PWM van je schermen! Ik wil zo graag de 11 pro maar krijg hoofdpijn van de OLED!

  15. @Soft_Dark: “Idem 🙂 mijn uitstapje was van 6 maanden met een Samsung Galaxy S9. Wat een rotzooi, voordien kon ik nooit oordelen over andere smartphones fabrikanten sinds ik alleen iPhones gehad had. Awel, nu durf ik te zeggen dat ik er echt naar uit kijk om terug een iPhone te kopen.”

    Gelukkig maar dat veel iPhone onderdelen uit de Samsung fabrieken komen…..

  16. Vind het wel mooi zo. Met die camera die zo groot is geeft het iets meer esthetische ruimte

  17. @Flupke: Ik zit zelfs nog met een watch 2, en op zich doet die prima alles doet nog.

  18. Origineel geplaatst door i-Rash
    @Soft_Dark: “Idem 🙂 mijn uitstapje was van 6 maanden met een Samsung Galaxy S9. Wat een rotzooi, voordien kon ik nooit oordelen over andere smartphones fabrikanten sinds ik alleen iPhones gehad had. Awel, nu durf ik te zeggen dat ik er echt naar uit kijk om terug een iPhone te kopen.”
    Gelukkig maar dat veel iPhone onderdelen uit de Samsung fabrieken komen…..

    Dat weet ik. Hardwarematig geen klachten over Samsung op één ding na. Ik vind de edge scherm niet prettig en vrij nutteloos.
    Het gaat me meer om dat het een Android telefoon is. Ik geef niet veel om “aanpassingen” aan de look, of widgets of whatever. Bovendien werkt het niet zo makkelijk met mijn andere Apple apparaten.

  19. Allemaal mooi en aardig, die PowerShare toestanden. Maar ik heb al moeite om mijn iPhone een beetje op te laden tijdens de dag, dus waarom zou ik dan ineens iets anders willen opladen met mijn iPhone zodat ie NOG sneller leeg is?!

  20. @Soft_Dark: Je kunt na 6 maanden nog niet heel goed oordelen over Android. Ook is Samsung een slecht vergelijk met hun eigen sausje.

    Ik ben nu aan mijn 6de smartphone waarvan er 3 iPhones en 3 Android waren. Ik zoek nu eenmaal af en toe wat nieuws en iPhones zijn over het algemeen oer saai. Ik heb nu ook een Oneplus toestel en ik zie me niet snel terug stappen naar een iPhone.

  21. @Gaetan: Ik weet niet wat je dan doet op de telefoon. Ik heb een iphone XR en die gaat zeker 2 dagen mee. En dat met een gemiddelde schermtijd van ca 4 uur (tevens werktelefoon)

  22. Na de Keynote te hebben gezien is dit dus complete colder!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.