Reacties voor: iPhone 2019 krijgt waarschijnlijk snellere 18 Watt-lader en USB-C-kabel meegeleverd

Volgens het Japanse geruchtenblog Macotakara gaat Apple de iPhones van 2019 waarschijnlijk voorzien van een snellere 18 Watt USB-C oplader en een Lightning-naar-USB-C-kabel. Daarmee kun je sneller je toestel opladen.

Reacties: 12 reacties

  1. Beter laat dan nooit👌👍

  2. Blijft het toch apart vinden dat ze de iphones zelf nog niet uitrusten met usb-c ipv lightning. Ja, een hoop accesoires van mensen zullen niet meer werken, maar apple is toch koning van de dongles dus er komt vast wel een usb-c naar lightning adapter (zoals ook van lightning naar 30-pins het geval was)

    Ze zullen de overstap toch een keer moeten maken, waarom maar blijven uitstellen?

  3. Dat zal de prijs ook wel weer opdrijven🤐

    De prijs-kwaliteit is bij Apple al een tijdje ver te zoeken😠

  4. Origineel geplaatst door Jochem
    Blijft het toch apart vinden dat ze de iphones zelf nog niet uitrusten met usb-c ipv lightning. Ja, een hoop accesoires van mensen zullen niet meer werken, maar apple is toch koning van de dongles dus er komt vast wel een usb-c naar lightning adapter (zoals ook van lightning naar 30-pins het geval was)

    Ze zullen de overstap toch een keer moeten maken, waarom maar blijven uitstellen?

    Dat bewaren ze vast voor 2020 🥴

  5. Zou toch mooi zijn als ze een keer overstappen op USB-C voor alles. De iPad Pro is ook al USB-c waarom de iPhones niet dan?

  6. Het is eigenlijk te gek voor woorden dat ik voor de XS 1329 euro heb betaald zonder snel lader er bij. Begin toch echt te twijfelen aan mijn eigen verstand. Weet dat het niet kan en toch koop ik de iphone voor die prijs en trap weer in dat psychologische spelletjes van Apple.

  7. Accu’s zijn nog helemaal niet geschikt voor snelladen. Bij snelladen verminderd de capaciteit sneller dan normaal. @redactie: waarom vinden jullie dat een minpunt in de reviews? Daarbij is de usb-c veel fragieler dan lightning. Ik ben van mening liever kwaliteit dan kwantiteit. Maar ja geld moet rollen he

  8. Mijn 5 watt lader doet meer dan prima met de iPhone 8 plus, geen snel lader nodig.

  9. @Dennis: Het gaat er om dat je snellader er bij hoort te krijgen! Pure geld klopperij dat je het er bij moet kopen als je het wel wilt.

  10. Origineel geplaatst door Jeroenus
    Accu’s zijn nog helemaal niet geschikt voor snelladen. Bij snelladen verminderd de capaciteit sneller dan normaal. @redactie: waarom vinden jullie dat een minpunt in de reviews? Daarbij is de usb-c veel fragieler dan lightning. Ik ben van mening liever kwaliteit dan kwantiteit. Maar ja geld moet rollen he

    Zeer goed punt. Dat is ook de reden dat ik mijn telefoon als ik ga slapen gewoon aan de 5w lader hang. Hij heeft toch de hele nacht de tijd om vol te raken.

  11. Ik vind die USB-C stekkertjes maar niks. Op m’n werk gebruiken ze zowel Lightning als USB-C om media-apparatuur aan te sluiten. En nogal vaak. Ze klagen enorm over de USB-C: die gaat snel kapot; geen sterk stekkertje.

    Wat snelladen betreft: dat heeft volgens mij helemaal niks met USB-C te maken. Ik gebruik al een paar jaar 15W iPad-laders voor mijn iPhones Plus (nu mijn Xs Plus) en dat gaat minstens net zo snel. Ik denk nog wel sneller – ik zit er niet met een stopwatch naast!

    En of accu’s er niet klaar voor zijn etc, lijkt me wel. Het gaat al jaren goed en na een jaar of twee enorm intensief gebruik (en dus vaak laden!) zitten mijn batterijen nog meestal op zo’n 85% power. Lijkt me niet slecht.

  12. @Cihan: Helemaal geen geldklopperij, snel laden is helemaal niet perse nodig.
    Het is ook nog eens slecht voor je batterij, als je zoiets wil koop je maar lekker los.

    Mensen zo ongeduldig tegenwoordig, alles moet maar snel snel snel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.