Reacties voor: Deze vier codenamen hanteert Apple voor de komende iPhones

Apple heeft maar liefst vier codenamen voor de 2018 iPhones in gebruik, maar we zien er waarschijnlijk maar drie daarvan in Nederland en België verschijnen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. SE-2 , of iets anders met een klein “normaal” scherm, ipv die gigantische dingen tegenwoordig.

  2. Ok, dus geen iPhone SE zoals het eruit ziet maar dan een vervolg vraag. Zou Apple hem wel in het assortiment houden of verdwijnt ie uit de winkels ?
    Veel (online) winkels hebben nu al geen of zeer weinig voorraad om te voorkomen dat ze straks met oude toestellen zitten en iedereen voor de update versie gaat.

  3. De opvolger van de iPhone X ( OLED scherm etc.) wordt de iPhone XI ( of iPhone 11 ) met een plus variant.

    De opvolger van de iPhone 8 (plus) wordt de iPhone 9 (plus) . ( Dit wordt dan de laatste LCD iPhone ) en Apple gaat alleen nog door met de OLED versies.

    Geen S – modellen meer , maar nu elk jaar een hoger nummer . Hiermee blijven ze Samsung net een modelnummer voor. En Hiermee blijft het modelnummer gelijk aan de jaren dat de iPhone bestaat.

  4. Ik wil een iPhone SE 2.

  5. @GERRIT BURGGRAAF: Apple loopt met nummering helemaal niet voor op Samsung. De S9 is er al lang. Ik denk dat Apple gewoon blijft doornummeren – welk nummer het ook wordt.
    De nummering stimuleert de verkoop, want zo kan iedereen de modellen toch duidelijk onderscheiden.

    Ik vind het onbegrijpelijk als Apple iPhones met dubbele Sim alleen in China zou verkopen. Als je (zoals ik) liever de nummers van je werk en privé wilt scheiden, maar niét de hele tijd met twee telefoons wilt rondlopen, is een dubbele Sim ideaal. Ook als je (veel) reist is een dubbele Sim ideaal om in het land waar je bent tegen binnenlandse tarieven te kunnen bellen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.