Reacties voor: ‘iPhone krijgt in 2017 OLED-scherm met Dual-Curve’

Apple heeft plannen om Dual-Curve OLED-schermen te gebruiken in de iPhones van 2017. Dat zegt analist Kevin Wang, die de laatste tijd flink loskomt met gelekte informatie.

Reacties: 28 reacties

  1. Als dit waar zou zijn. Zalig!

  2. Zou ik echt een afknapper en totaal niet origineel vinden.

  3. Als dat waar is koop ik mijn nieuwe IPhone in 2017!

  4. Yes please dan ga ik hem zeker halen!

  5. Leuk om te zien, doch nutteloos tot nu toe…

  6. We krijgen in 2016 al oled in de iPhones

  7. Nutteloos, ik geloof er ook niks van trouwens

  8. Ik wil graag een Samsung telefoon met het iOS besturingssysteem. Krijg de indruk dat Apple een jaar achterloopt qua hardware op de concurrentie. Ze maken het wel weer goed met besturingssysteem.

  9. Ik hoop alvast van niet. Heb een Galaxy S6 Edge en ligt verschrikkelijk slecht in de hand…

  10. Origineel geplaatst door Pascal Engels
    Ik hoop alvast van niet. Heb een Galaxy S6 Edge en ligt verschrikkelijk slecht in de hand…

    Heb voor de verandering eens een lumia 950 xl gekocht en het is heerlijk om dit te gebruiken. De ‘battery saver’ functie werkt zeer prettig en ik kan hem zeker 4 dagen gebruiken met een lading. Heel misschien dat ik weer een Apple Phone koop maar dan moet die wel sterk verschillen met wat ik al heb gehad. Voor tablets blijf ik de iPad (air) trouw.

  11. *zucht*
    Ik mis meneer Jobs.
    Dat waren nog eens innovatieve tijden.

  12. @At: Hoe kom je daarbij?

  13. Origineel geplaatst door At
    We krijgen in 2016 al oled in de iPhones

    Hoe kom je daarbij?

  14. @Jasper: dat hoop ik 😊

  15. Origineel geplaatst door marcel
    Ik wil graag een Samsung telefoon met het iOS besturingssysteem. Krijg de indruk dat Apple een jaar achterloopt qua hardware op de concurrentie. Ze maken het wel weer goed met besturingssysteem.

    Weetje.. Je hebt gelijk. Maar missen we dit? Zo jah, in wat dan? Er is niks zwaarders wat een samsung draait. Ze hebben die kracht nodig voor het ontiegelijke scherm met extreem veel pixels. Er is natuurlijk een maximum wat onze ogen kunnen waarnemen. Daar zijn ze voorbij gegaan om “beter” te zijn. Maar ik zie het verschil niet.. Buiten het mooiere oled natuurlijk

  16. Oled (helaas) in 2017, geen kans op gele vlekken of donkere schaduwtjes meer:) Daarin tegen wel weer inbrand gevaar. Samsung schermpjes zijn het mooist, alleen bij mediamarkt al meerdere ingebrande exemplaren gezien (branden dag en nacht natuurlijk, maar toch)

  17. Als dit waar is, dan loopt Apple achter Samsung aan ipv omgekeerd zoals het ooit begonnen is. Van trendsetter tot trendvolger…

  18. Ik hoop dan wel dat het design tegen die tijd er wat vernieuwender uitziet en het scherm bijvoorbeeld de hele voorkant van de iPhone beslaat. Die dikke randen boven en beneden zijn echt uit de tijd.

  19. Als je gaat kijken hoe groot t gebogen gedeelte is valt dat bij de Edge toestellen toch wel echt heel erg tegen, t is meer gebogen glas

  20. Maar mijn vraag is (buiten dat het er niet uit ziet) wat voegt het toe??

  21. Origineel geplaatst door Maik
    Maar mijn vraag is (buiten dat het er niet uit ziet) wat voegt het toe??

    Helemaal niets. En vind het zelf ook afzichtelijk, maar dat is persoonlijk natuurlijk. Lijkt me overigens ook niet fijn in het gebruik…

  22. Ojee, apple line voor 2017

    iPhone Plus
    iPhone Edge
    iPhone
    iPhone SE

    (Welkom to Samsung World)

  23. Nee!
    Wat is het nut van zo’n scherm? Meer dan een gimmick is het niet. Van onze gimmick koning Samsung?! Apple kom op!

  24. @Tim: En Samsung zeker wel he? Zij apen alles na van Apple…

  25. Daarom geloof ik niet in het curved display, dat zou letterlijk betekenen dat we achter Samsung aan hollen… En dat zal Apple het niet doen.

  26. Vind dit merkwaardig. 2017 is het jaar van de iPhone 7s dus gebeurt er vaak veel inwendig en niet uitwendig. Denk dat hij zich een jaar vergist.

  27. Origineel geplaatst door Lucas
    Vind dit merkwaardig. 2017 is het jaar van de iPhone 7s dus gebeurt er vaak veel inwendig en niet uitwendig. Denk dat hij zich een jaar vergist.

    Het 2017 jaar voor Apple begint Q4 2016.. Dus kan ook komende release zijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.