Reacties voor: ‘Alleen duurdere iPhones krijgen in 2017 een roestvrij stalen rand’

Hoe gaat de iPhone van volgend jaar eruit zien? Volgens Ming-Chi Kuo krijgt elke iPhone volgend jaar een glazen behuizing, maar is de roestvrij stalen rand voorbehouden aan duurdere modellen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 30 reacties

  1. Een volledig glazen iPhone is op dit moment door technische beperkingen niet mogelijk, maar Apple is van plan dit op te lossen door er een roestvrij stalen rand aan toe te voegen

    Ik zeg niets……

  2. Nee ik denk dat het niet moogelijk is om een glazen iphone te maken en het lijkt mij ook niet mooi

  3. (Nog) duurdere toestellen? 🙄

  4. Origineel geplaatst door Danny
    (Nog) duurdere toestellen? 🙄

    Natuurlijk: ze kunnen dan bij Apple zeggen dat het productieproces veel geld kost en er zo weer eens 100€ bij doen. Ik heb momenteel een 6S Plus en ik hoop dat deze nog een aantal jaartjes zal meegaan, meer dan 1000€ voor een iPhone vind ik net iets te veel van het goede.

  5. Nou leuk hoor meneer Ming-Chi Kuo. De meesten van ons moeten nog weken wachten tot we de iPhone 7 (Plus) in huis hebben en u begint alvast over de iPhone 8. Ik weet niet of wij daar wel zo blij mee zijn. En zeker Apple zal het niet fijn vinden, want dat kan ook de verkoop frustreren.
    Nog even en hij begint al over de iPhone 9, waarom ook niet…

    Natuurlijk is het heerlijk om even weg te dromen en te bedenken hoe de toekomst eruit ziet. Een beeldvullend scherm zonder randen is natuurlijk iets waar we al lang op wachten. Maar een volledig glazen iPhone, daar ben ik niet blij mee. Dat lijkt me sneller kapot te kunnen gaan dan stevig aluminium.

  6. wat valt er nog te re-designen als je 2 glasplaatjes op elkaar legt ? de 1 met en de ander zonder een RVS rand.. het onderscheid zal nog meer moeten komen van de software lijkt mij

  7. @Macaanzee: Nog niet gehoord? De iPhone 11 krijgt vleugels en komt naar je toe vliegen als je een bericht ontvangt.

  8. @Leo: No way!!! Draait gewoon in de wolk ☁️

  9. Origineel geplaatst door Leo
    @Macaanzee: Nog niet gehoord? De iPhone 11 krijgt vleugels en komt naar je toe vliegen als je een bericht ontvangt.

    Je hebt het over een idronephone dan 🙂

  10. @Leo: Naar je toe vliegen, das niks joh ik heb de iPhone 4 daar kun je zelfs mee gebeld worden.. terwijl je fietst .

  11. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  12. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  13. Voor en achter glas, een metalen rand ertussen…. terug naar de iPhone 4 dus.
    Dat mag dan inderdaad wel wat extra kosten ja. Al die oude productie mallen moeten eerst weer gepoetst worden.

  14. Zoooooo typisch Apple. 100 euro meer betalen en dan heb je een roestvrije iphone. Anders gaat je iphone roesten. Echt soms denk ik nou is het genoeg geweest maar die ios:)

  15. Mooi dat hij weer waarschijnlijk 100 euro stijgt, anders zou het de naam apple geen eer meer aandoen.

  16. Je ziet het steeds meer een ook hier zet de trend zich voort.De scheurtjes die jaren geleden in het Apple imperium kwamen beginnen gaandeweg toch steeds meer op flinke barsten te lijken.Ook Apple liefhebbers en fans hebben blijkbaar hun grens.En zeker op het gebied van de iphone is er weinig echt vernieuwends of revolutionairs geweest de laatste jaren behalve de prijs dan voor ieder nieuw model dat uit kwam.Ik heb de hoop”nog”niet opgegeven maar ik hoop dat ze snel weer eens met een Apple waardige wauw factor komen..

  17. Origineel geplaatst door Arthur
    Je ziet het steeds meer een ook hier zet de trend zich voort.De scheurtjes die jaren geleden in het Apple imperium kwamen beginnen gaandeweg toch steeds meer op flinke barsten te lijken.Ook Apple liefhebbers en fans hebben blijkbaar hun grens.En zeker op het gebied van de iphone is er weinig echt vernieuwends of revolutionairs geweest de laatste jaren behalve de prijs dan voor ieder nieuw model dat uit kwam.Ik heb de hoop”nog”niet opgegeven maar ik hoop dat ze snel weer eens met een Apple waardige wauw factor komen..

    Welke heb je zelf?

  18. Origineel geplaatst door Cihan
    Zoooooo typisch Apple. 100 euro meer betalen en dan heb je een roestvrije iphone. Anders gaat je iphone roesten. Echt soms denk ik nou is het genoeg geweest maar die ios:)

    Anders gaat hij roesten 😂😂
    Nou bij de goedkopere wordt aluminium gebruikt en dat wordt ook al in eerdere iPhones gebruikt. Heb je die zien roesten?

  19. Ik begrijp niet waarom? Wat is de reden om RVS toe te passen? Tja het is duurder (zegt men) maar waarom zou het beter zijn? Het is zwaarder, wel sterker maar als hij valt zal het scherm toch stuk gaan vrees ik. Wat is dan de meerwaarde. Wat mij betreft kunnen ze beter een iPhone maken die een scherm krijgt dat zo sterk is dat dit niet stuk gaat indien deze valt of als je ergen tegen aan stoot. Ja ze gaan dan veel langer mee en men verkoopt minder iPhones maar iedereen wil dan deze telefoon lijkt mij. (Op een enkeling na dan )

  20. @Arthur: Wat een onzin. De prijzen zijn nooit gestegen de afgelopen jaren (kijkende naar de dollar prijzen) Door de ongunstige koers van de euro ten opzichte van de doller is ie hier misschien duurder geworden. Maar als jij een bedrijf had, zou je je winst dan laten verdampen door wisselkoersen?

    Daarnaast heb je bij de iPhone 7 voor dezelfde prijs ook nog de dubbele opslagcapaciteit!

  21. Ik gok dat ze ons gaan verassen en de nieuwe iPhone eerder gaan lanceren, in maart ofzo ongeveer gelijk met de galaxy s8.

  22. Nee dat gaat Apple niet doen. Niet tussentijds weer een nieuwe iPhone presenteren. Het ritme van 1x per jaar bevalt goed. Ik ben het absoluut niet eens met mensen die zeggen dat er niks veranderd. Toegegeven: de buitenkant is in twee jaar niet veranderd maar verder is er aan de iPhone 7 (plus) bijna niets dat niét veranderd is!

  23. @Cihan: Dat roep je al jaren

  24. @Ron Putters: Laat mij dan maar lekker die enkeling zijn. Vanaf 769 euro (ca 1500 ouderwetse guldens!) voor een telefoontje…

  25. Origineel geplaatst door Arthur
    Je ziet het steeds meer een ook hier zet de trend zich voort.De scheurtjes die jaren geleden in het Apple imperium kwamen beginnen gaandeweg toch steeds meer op flinke barsten te lijken.Ook Apple liefhebbers en fans hebben blijkbaar hun grens.En zeker op het gebied van de iphone is er weinig echt vernieuwends of revolutionairs geweest de laatste jaren behalve de prijs dan voor ieder nieuw model dat uit kwam.Ik heb de hoop”nog”niet opgegeven maar ik hoop dat ze snel weer eens met een Apple waardige wauw factor komen..

    Origineel geplaatst door Gabor
    Welke heb je zelf?

    Ik heb de iPhone 5s hoezo?

  26. Allé, laten we op basis van geruchten over een iPhone die pas binnen een jaar op de markt komt al maar weer conclusies trekken zoals “het is gedaan met Apple” en “voor mij geen iOS meer” of “nog duurder?”.

  27. Das mooi! Aangezien alle iPhones duur zijn krijgen ze allemaal zo’n randje!! Ik kan in ieder geval niet wachten op deze revolutie!!

  28. Het is ook nooit goed he wat Apple doet…jullie hebben allemaal een iPhone en maar klagen…

  29. Origineel geplaatst door HvH
    @Ron Putters: Laat mij dan maar lekker die enkeling zijn. Vanaf 769 euro (ca 1500 ouderwetse guldens!) voor een telefoontje…

    Maak er maar een kleine 1700 gulden van… Maar goed, dat was toen.

  30. @Daan: fl
    Ro
    Fll

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.