Reacties voor: iPhone in 2017: geen homeknop, speciaal model voor Japan

Apple wil in 2017 de homeknop weglaten en een speciaal model voor Japan ontwikkelen, waarmee je contactloos kunt afrekenen in het openbaar vervoer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Als ze speciaal voor Japan een speciale versie gaan maken dan gaat dat de doodsteek worden… Je krijgt daardoor te veel versplintering van devices en software. Je ziet het al bij Android en MS Windows wat een groot drama is. Vooral als het aankomt op support.

  2. @Pim: jappanners zijn early adapters. Dit kan een pilot zijn.

  3. Origineel geplaatst door Pim
    Als ze speciaal voor Japan een speciale versie gaan maken dan gaat dat de doodsteek worden… Je krijgt daardoor te veel versplintering van devices en software. Je ziet het al bij Android en MS Windows wat een groot drama is. Vooral als het aankomt op support.

    Hoeft niet. Stelt niet veel voor zo een extra betaalsysteem toevoegen aan een klein aantal iPhones. Tenzij het inderdaad gaat overdrijven door 20 soorten iPhones te maken. Voor mij te chaotisch. Maar ja, zo heb je ook iPads met en zonder simkaart etc.

  4. Is er hier niemand benieuwd hoe ze dan Touch ID gaan regelen zonder home-knop? Staat niets over in het artikel en niets over in de comments 🙂

    Ik weet dat er geruchten zijn over Touch ID integratie in het scherm, maar is dat al bevestigd dan? Is dat een speciale plek in het scherm, of overál…? Dat soort dingen.

  5. Kunnen ze dan ook een versie maken waarbij Apple Pay werkt met een Maestro-kaart, en de OV-chipkaart?^^
    Is het niet makkelijker om de NFC open te gooien, zoals ze ook doen met Siri.. OV-chipkaart-app voor reizen, ING-app om te betalen, enz.. lijkt me ideaal:)

    Geen fysieke knop, weet niet wat ik daarvan moet vinden..

  6. Origineel geplaatst door Leon
    Kunnen ze dan ook een versie maken waarbij Apple Pay werkt met een Maestro-kaart, en de OV-chipkaart?^^

    Is het niet makkelijker om de NFC open te gooien, zoals ze ook doen met Siri.. OV-chipkaart-app voor reizen, ING-app om te betalen, enz.. lijkt me ideaal:)

    Geen fysieke knop, weet niet wat ik daarvan moet vinden..

    Er was laatst een artikel hier op iCulture dat Apple de NFC nog niet open gooit vanwege beveiligingsredenen. Helaas moeten wij dus wachten op een openstelling van NFC.

  7. Hoe het met de software als het niet even reageert? Dan kan je niet op de home knop drukken.

  8. @Tom van Zummeren: mogelijk een iris scanner ?!:)

  9. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.