Reacties voor: ‘iPhone krijgt in 2017 behuizing van glas, geen aluminium’

De iPhone krijgt in 2017 een behuizing van glas, denkt analist Ming-Chi Kuo. Ook komt er een AMOLED-scherm in dit totaal vernieuwde toestel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. @AT024
    Snap je nu waarom ik een SE neem en wacht op de 7S?
    Misschien moet jij wat beter opletten 😉

  2. Dan wordt mijn 2-jarige upgradecyclus dit keer een 3-jarige.
    Amoled en (gorilla?) glas, nog wat liquid metal aan de randen en ik teken ervoor!

  3. Als, zoals in het artikel aangehaald wordt, de iPhone 7 dit jaar nog grotendeels hetzelfde design zal hebben als de 6/6S en er pas in 2017 een grote redesign van de iPhone aan komt, kan ik me niet voorstellen dat DAT dan de 7S genoemd gaat worden. In dat geval neem ik aan, dat de S voor één keer overgeslagen wordt en dat die dan iPhone 8 genoemd gaat worden, naar mijn bescheiden mening.

  4. Origineel geplaatst door Rob
    Als, zoals in het artikel aangehaald wordt, de iPhone 7 dit jaar nog grotendeels hetzelfde design zal hebben als de 6/6S en er pas in 2017 een grote redesign van de iPhone aan komt, kan ik me niet voorstellen dat DAT dan de 7S genoemd gaat worden. In dat geval neem ik aan, dat de S voor één keer overgeslagen wordt en dat die dan iPhone 8 genoemd gaat worden, naar mijn bescheiden mening.

    Of de komende iPhone wordt geen 7 maar een 6ss of 6s+ of 6se etc. of ze laten simpel weg de cijfers weg en het wordt de ‘iPhone’ (eventueel New iPhone) zoals ze destijds ook met de iPad deden.

    Als ze echt geen design verandering doorvoeren lijkt het me raar als ze hem wel de 7 zouden noemen.

  5. Of de iPhone pro 4.7, iPhone pro 5.5 en als eerdere geruchten kloppen nog een 5.8 inch. En nieuwe software zoals iPhoneOS 10 of IOS X

    Ben zeer benieuwd

  6. Heb nu de iPhone 5s, zoals ik hoor wordt de iPhone 7 niet zo spannend… Maar om nu nóg een jaar te wachten..

  7. Ik had eerder ook al voorspeld dat de iPhone 7s, de S van Saffier zou hebben. De productie van saffier op zo’n grote schaal is nu nog niet mogelijk en bij de toekomstige iPhone 7 waarschijnlijk ook niet. Ik hoop dat we dan eindelijk zonder hoesje en met grip de iPhone kunnen dragen. 🙂

  8. Origineel geplaatst door Farl
    Ik had eerder ook al voorspeld dat de iPhone 7s, de S van Saffier zou hebben. De productie van saffier op zo’n grote schaal is nu nog niet mogelijk en bij de toekomstige iPhone 7 waarschijnlijk ook niet. Ik hoop dat we dan eindelijk zonder hoesje en met grip de iPhone kunnen dragen. 🙂

    Hoezo zonder hoesje? Altijd zonder hoesje, ik ga m’n mooie toestel niet verbergen in een hoesje…

  9. @s17574: De iPhone 5s is nog een prima toestel en de chip die erin zit (A7, 64 bit) is ook vandaag de dag nog meer dan toereikend. ‘Gewoon’ nog even 1,5 jaar wachten op de iPhone 7s is dus prima mogelijk.

  10. Het spreekt voor zich dat mijnheer Kuo denkt dat grotere kans op valschade geen zorgenkind is voor Apple. Valschade valt niet onder garantie. Dus gewoon cashen en nieuwe telefoon aanschaffen. Als 8 op 10 dat doen, dan is dat meegenomen.

  11. Kijk daar zitten we op te wachten!

  12. Van verschillende soorten doorzichtig glas en kunststof (wel/niet stroom geleidend) een doorzichtige iPhone printen aub. Zie je mooi de technologie binnenin. Beetje zoals de doorzichtige Mac van vroeger, zeg maar. Iets totaal nieuws in smartphoneland dus.

  13. Dat Apple maar meteen extra glas bestelt, zodat de iphone iets dikker kan gemaakt worden voor de ‘grotere batterij’ waar we al jaaaaaaren op wachten !

  14. Met valschade zal het vast wel meevallen. Mijn iPhone 4 heb ik al zes jaar en is al tientallen keren gevallen, zonder hoesje, en nog steeds geen schade.

  15. Als ik al die geruchten zo lees, dat de iPhone 7 vrijwel geen vernieuwingen gaat hebben, terwijl de iPhone van 2017 volledig vernieuwd gaat worden, dan ga ik denk ik toch maar een jaartje SIM-only verder met de iPhone 7.

  16. Raar aangezien het in 2017 tijd is voor een S variant..

  17. Persoonlijk ben ik erg gecharmeerd van de vormgeving van de 6. Ik vond de glazen achterkant van de 4 veel te gevoelig voor vallen. Als Apple inderdaad een volgende generatie iPhones volledig van glas zal gaan maken, vrees ik dat ik een generatie over zal slaan.

  18. Als ze nu eens een behuizing van koolstofvezel zouden maken dan zou dit voor een telefoon wel vernieuwend kunnen zijn.
    Het is immers zeer sterk, licht, en je kunt er qua design alle kanten mee op.
    Er is dan alleen wel de uitdaging om het niet ‘goedkoop’ aan te laten voelen.

  19. Ik hoop gewoon nog steeds op een grotere iPhone 4S, de verhoudingen klopte daar het best en ook de vormgeving is/was toen vernieuwend. De 6 serie is gewoon een vormgegeven telefoon als zo velen, los staand van z’n capaciteiten natuurlijk ..

  20. Ik hoop eigenlijk dat het totaal vernieuwde ontwerp al komt bij de iPhone 7. Vind de 6(s) toch wel de minst mooie telefoons (op de 3G(s) na). Het geeft mij al lang geen exclusief gevoel meer. Iets wat ik wel had bij de 4/5. Ach nog een paar maandjes en dan weten we het.

  21. @Rob: Of dit wordt de 6ss

  22. @s17574: wat is er mis met de iPhone 5s. Werkt toch nog helemaal prima. Zie geen reden om een nieuwe te kopen enkel omdat hij sneller is en een beter camera heeft en vind 3D touch nou ook niet echt een super koop argument.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.