Reacties voor: iPhone 2009 gevonden in systeem T-Mobile Nederland (update)

In het aanvraagsysteem van T-Mobile zijn in totaal zes nieuwe iPhones verschenen: de iPhone 2009 met een capaciteit van 16GB en 32GB, beide in zwart en wit, een iPhone 2009 NTB en een 8GB iPhone 3G V2.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 121 reacties

  1. Mooi! Weer meer bewijs dat hij eraan zit te komen 🙂

  2. Bestellen maar !!!

  3. Wat betekent die NTB? Verder wel stoer om toch bevestiging te zien dat hij komt 😀

  4. Wit rubber lijkt me niet echt geweldig. Geen uiterlijke veranderingen dus?

  5. Dit vind ik een redelijk betrouwbare bron 🙂 ben benieuwd wat de andere veranderingen zijn! Kab niet wachten tot maandag!

  6. Snap echt niet wat de toegevoegde waarde aan het noemen van zijn naam. 😉

  7. NTB = niet te breken 😉

  8. Wow, geweldig! Ben benieuwd wanneer het ook echt te koop is in de winkel, aangezien het nu al in zoveeel systemen is aangetroffen :O

  9. NEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee….
    Niet weer T-Mobile…
    Niet weer de witte en zwarte plastic achterkant…

  10. Vetjes, hij komt eraan.. (:

  11. sinds wanneer verkopen tmobile iphone 2G????????

  12. En daar ging Dennis’ baan… Hopen dat hij geen represailes opgelegd krijgt. Dit is bedrijfsinformatie naar buiten brengen.

    Wel leuk nieuwtje, dat wel…

  13. TAS = T-mobile Aanvraag Systeem

    🙂

  14. Zullen ze binnenkort komen? Lekker dan, zit er net een iPhone abo jaar op, nog 1 jaar te gaan dus, komt Apple al met nieuwe iPhones! Konden ze niet nog een jaartje wachten tot iedereen zijn T-mobile abo mag verlengen? Dat vind ik wel jammer hoor…

  15. NTB –> netbook

  16. Ik hoop dat er een upgrade plan komt!

  17. @Dirk-Jan Bedoel je om je abo nu al te verlengen met de nieuwe iPhone erbij? Dat zou pas super zijn! 😀

  18. Waarschijnlijk is dit nep 2g bij t-mobile!!!??? Maar goed wel nieuws!!!!

  19. TAS is het aanvraag systeem van T-Mobile zoals beschreven door Methos. Hierin doen T-Mobile shops en dealers de aanvragen/abonnements activatie voor klanten. Net als het abonnementsplan moet je ook een toestel op het contract zetten. Ben zeeeeer benieuwd wanneer ze verkocht mogen worden zeg! Ik kan niet wachten tot ik ‘m mag gebruiken/verkopen aan klanten 🙂

  20. Klopt geen bal van.. nooit gezien en nooit gehoort dat t-mobile iphone 2g bied.. heb zelfs een keer gevraagt dus.. Tipgever wees alsjeblieft serieus.

  21. NTB = Nader Te Bepalen

  22. T-Mobile is van plan geweest de 2G ook te gaan verkopen, daarom staat deze nog in het systeem.

  23. Ze zullen met 2g wel de eerste iPhone bedoelen…

  24. Origineel geplaatst door Yussi
    Klopt geen bal van.. nooit gezien en nooit gehoort dat t-mobile iphone 2g bied.. heb zelfs een keer gevraagt dus.. Tipgever wees alsjeblieft serieus.

    Waarschijnlijk staat hij in het systeem omdat er genoeg mensen zijn die een iPhone 2G met T-Mobile hebben/hadden.

  25. @applesab: Dat zou inderdaad super zijn, zou er gelijk gebruik van maken

  26. @Yussi: Dit lijkt me makkelijk te controleren door mensen die toegang hebben tot het systeem. Mij klinkt het wel geloofwaardig, omdat we eerder al een tip erover van een totaal andere persoon kregen, dat de toestellen in het systeem staan.

    Zou wel een erg grote samenzweringsactie zijn als iedereen die toegang tot TAS heeft hetzelfde gerucht gaat verspreiden.

  27. Okeej weer iets nieuws geleerd.

    Dankje Gonny van der Zwaag

    @Gonny van der Zwaag:

  28. @Leon:
    Niet te betalen

  29. TAS –> Telecom Activation System

  30. nader te bepalen

  31. Jongens ik kan dit verhaal bevestigen, tenminste, zo ken ik TAS..! ECHT SUPER VET!! Ik kan niet wachten.

  32. maar raar dat 2G in systeem staat en als dat alleen is omdat ze van plan waren die te gaan verkopen.. zijn ze rommelig :S verder goed nieuws, hoop dezelfde abonnementen als vorige iphone zijn in vergelijking met andere landen heel goed te doen 😀

  33. Bron is absoluut betrouwbaar.
    Net ook even op TAS ingelogd en de nieuwe iPhone staat er idd tussen !!!

  34. NTB = Niet te breken :’)

  35. Ik haat t-mobile
    laat dit please een feak zijn, alhoewel wel vet dat ie er aan komt

  36. NTB = Nog te bemachtigen…?

    😛 sorry

  37. T-Mobile sucks big time, waarom geen Vodafone die zijn qua bereik vele malen beter dan T-Mobile.

  38. Mensen, dat de 2G in TAS staat is mogenlijk en het klopt. T-Mobile zet namenlijk ALLE toestellen in TAS. Ook de toestellen die ze niet verkopen. De toestellen van T-Mobile zelf (de gelockte toestellen dus) zijn wel te herkennen, daar staat namenlijk tussen haakjes T-Mobile achter. Wat mij dus juist opvalt is dat dit NIET acher de nieuwe iPhones staat. Hmm. Ik werk trouwens voor een onafhankelijk telecom bedrijf en werk dus ook vaak met TAS.

  39. TAS = Tentamen AanmeldSysteem
    Sorry, zit als student te denken 🙂

  40. NTB = Niet Te Betalen
    En dat is dus de simlock vrije versie 🙂

  41. Geen i150 voor 29,99… simlockvrij?… ik maak me zorgen :\ – ik lees dit als; stervensduur abo

  42. YES ik zal blij zijn als er een simlockvrije versie komt, en ga zeker weer in de rij staan 🙂

  43. @Keito: Ja hier ben ik ook bang voor. Straks betalen we 35 a 40 euro per maand:| helaas zou ik hem dan alsnog meteen kopen:P haha

  44. Voor de t-mobile mensen hier! Hoeveel 3g’s zijn er nog op voorraad? Zowel boj jullie en de reperateur?

  45. voor 35 a 40 euro per maand zou ik hem ook kopen, ik wacht nog even tot maandag met overwegen wat ik ga doen. (heb nu al een iphone 3G met t-mobile abbo)

  46. Origineel geplaatst door Mitch
    NTB = Nader Te Bepalen

    Dat dacht ik dus ook 🙂

  47. @dave: Genoeg. Er is nog goed aan te komen. Toch maar stoppen met bestellen denk ik? Maar nu je het zegt, de 8 GB en de witte 16GB waren al wat moeilijker te bestellen.

  48. Klein typ foutje bij de update van dit artikel. Bij punt 3 staat: belde de T-Mobile dealerdesk gebeld. Verder hoop ik echt wel dat die snel komt ben benieuwd naar alle specs

  49. NTB = niet te bestellen

  50. tweaker Chrissz

  51. Kan het toestel dan ook simlockvrij kopen en dan mijn huidige 3G abbonoment kaartje in de nieuwe 4G stoppen? Of kan ik zelfs van toestel switchen met het abbonoment als ik extra betaald?

    Thx

  52. Ik zie dat ook de nieuwe variant een zwarte als een witte uitvoering krijgt. Ik twijfel nog heel erg.

    NTB = Not too Bad.. :’)

  53. ?NTB = Not T-Mobile Branded?

  54. Stel je voor dat ‘ie wereldwijd simlockvrij verkocht gaat worden. Ik heb mijn vakantie nog niet geboekt, maar ik weet zeker dat ik dan naar het land op vakantie ga waar hij het goedkoopst verkocht wordt 😉

    Waarschijnlijk te mooi om waar te zijn…

  55. NTB = niet te betalen = gratis toestel bij inlevering oude model + 30.000 airmiles en een Verkade wikkel

  56. Nou ik ben zeer blij want mijn oude toestel heeft waterschade. Hij is welliswaar tot leven gekomen en doet het weer, maar niet als vanouds. Ik ga dus maar een nieuw model kopen.

  57. @Merlin:

    Netbook dat wordt toch zo ontkend door Apple dat ik haast denk dat je gelijk hebt.

  58. T-Mobile heeft zeker een iphone 2G verkocht 🙂
    Een kennis heeft in den haag bij een t-mobile dealer een 2G gekocht?

  59. NBT= Niet Bij T-mobile

  60. Origineel geplaatst door applesab
    Zullen ze binnenkort komen? Lekker dan, zit er net een iPhone abo jaar op, nog 1 jaar te gaan dus, komt Apple al met nieuwe iPhones! Konden ze niet nog een jaartje wachten tot iedereen zijn T-mobile abo mag verlengen? Dat vind ik wel jammer hoor…

    Dat slaat natuurlijk nergens op. Een bedrijf gaat niet wachten met het introduceren van een nieuw model, alleen maar omdat klanten die het oude model al hebben niet gelijk de mogelijkheid hebben om dat nieuwe model te kopen. Tevens lopen in de VS de originele iPhone contracten nu wel af, dus daar kan die derde generatie juist weer wel volop verkocht worden.

    Verder kun je toch gewoon zeggen dat je je iPhone kwijt bent, en contract vervroegd verlengen? Heb je wel een contract van 3 jaar, maar wel een nieuwe iPhone.

  61. Na daar zit je dan met je iPhone 3g in je hand te kijken dat er een nieuwere mooiere betere iPhone komt…

  62. Origineel geplaatst door Tommy
    Origineel geplaatst door applesabZullen ze binnenkort komen? Lekker dan, zit er net een iPhone abo jaar op, nog 1 jaar te gaan dus, komt Apple al met nieuwe iPhones! Konden ze niet nog een jaartje wachten tot iedereen zijn T-mobile abo mag verlengen? Dat vind ik wel jammer hoor…Dat slaat natuurlijk nergens op. Een bedrijf gaat niet wachten met het introduceren van een nieuw model, alleen maar omdat klanten die het oude model al hebben niet gelijk de mogelijkheid hebben om dat nieuwe model te kopen. Tevens lopen in de VS de originele iPhone contracten nu wel af, dus daar kan die derde generatie juist weer wel volop verkocht worden. Verder kun je toch gewoon zeggen dat je je iPhone kwijt bent, en contract vervroegd verlengen? Heb je wel een contract van 3 jaar, maar wel een nieuwe iPhone.

    Kan je dan voor een jaar vervroegd verlengen? Of bedoel je, nu nog 3 jaar?

  63. Origineel geplaatst door Tommy
    Origineel geplaatst door applesabZullen ze binnenkort komen? Lekker dan, zit er net een iPhone abo jaar op, nog 1 jaar te gaan dus, komt Apple al met nieuwe iPhones! Konden ze niet nog een jaartje wachten tot iedereen zijn T-mobile abo mag verlengen? Dat vind ik wel jammer hoor…Dat slaat natuurlijk nergens op. Een bedrijf gaat niet wachten met het introduceren van een nieuw model, alleen maar omdat klanten die het oude model al hebben niet gelijk de mogelijkheid hebben om dat nieuwe model te kopen. Tevens lopen in de VS de originele iPhone contracten nu wel af, dus daar kan die derde generatie juist weer wel volop verkocht worden. Verder kun je toch gewoon zeggen dat je je iPhone kwijt bent, en contract vervroegd verlengen? Heb je wel een contract van 3 jaar, maar wel een nieuwe iPhone.

    En dan loopt ie volgend jaar weer te zeuren (als er dan weer een nieuwe komt) dat ie nog 2 jaar aan zijn abo vastzit en het dus erg lullig van Apple is dat ze weer een nieuwe uitbrengen………

  64. vodafone nl gaat het volgende versie ook kopen alleen heeft t-mobile 8 weken het toestel eerst in het winkel dus als je kun wachten een paar weken heb je het keus.

  65. Dat probleem heb ik ook al een jaar.
    Wilde in september een nieuwe telefoon, maar mijn contract liep nog een jaar (T-Mobile, geen iPhone). Dus heb online gekeken en in de T-Mobile shop en bij beide kreeg ik te horen dat je een nieuw contract kunt aanvragen 4 maanden voor het aflopen van het contract, niet eerder.

    Mijn contract loopt in september 2009 af, dus kan vanaf mei 2009 een nieuw contract aanvragen.

  66. Origineel geplaatst door thumper
    vodafone nl gaat het volgende versie ook kopen alleen heeft t-mobile 8 weken het toestel eerst in het winkel dus als je kun wachten een paar weken heb je het keus.

    Bron? Dit is voor het eerst dat ik hoor dat T-Mobile zijn alleenrecht voor nederland op heeft gegeven.

  67. @ Donny:
    Ik kan vanaf oktober pas maar met “lost and stolen” kan ik al eerder de nieuwe iPhone krijgen volgens een medewerker van de T-Mobileshop. Ik heb dan echter de eerste twee jaar geen recht meer op een nieuw toestel als de mijne gejat wordt. Ik zal dan een kleine 250 euro moeten betalen.
    Zover ik weet zijn een jaar geleden een heleboel mensen op deze manier aan een iPhone gekomen. De einddatum van je contract blijft intact en daarachter komt dan nog je nieuwe abonnement.

  68. Lijkt me erg onwaarschijnlijk dat het om nieuwe Iphones gaat. Waarschijnlijk zijn dit gewoon dezelfde Iphones maar met de nieuwe software erop. Vandaar dat de oude ook latiger te bestellen zijn. Lijkt me ook niet dat Apple niet de creativiteit heeft om de Iphone zo te ‘tunen’zodat de 2009 zich onderscheid van de eerdere versies. Maandag zullen we het wel zien maar ik denk dat we nog even moeten wachten.

    Ps. Als de Iphone NTB idd voor note book staat en een soort communicator word dan is dat wel heel vet!

  69. Origineel geplaatst door thumper
    vodafone nl gaat het volgende versie ook kopen

    Hoe weet je dat?

  70. Origineel geplaatst door thumper
    vodafone nl gaat het volgende versie ook kopen alleen heeft t-mobile 8 weken het toestel eerst in het winkel dus als je kun wachten een paar weken heb je het keus.

    Is dat zeker?.Dat vodafone de nieuwe iphone ook gaat verkopen?

    Dan wil ik nog wel even wachten. hahaha

  71. T-mobile heeft tot en met 22 juni het alleen recht om de iphone te verkopen. Dus als hij maandag uit komt klopt het dat andere de iphone ook kunnen verkopen.

  72. Ik ga er nog steeds vanuit dat de huidige iPhone 3G bezitters, dadelijk gewoon een nieuwe iPhone kunnen komen ophalen!!
    Ik denk dat het er als volgt aan toe gaat: Stel je hebt vorig jaar op 11 juli 2008 (release iPhone 3G) een iPhone aangeschaft bij T-Mobile. Je precies op 11 juli van dit jaar (jaar na het afsluiten) je een nieuwe iPhone kunt aanschaffen tegen een betaling, en dat dan vanaf die datum het contract weer ingaat voor een periode van 2 jaar!

    Je zag het ook met de 1ste generatie iPhones bij T-Mobile in Duisland, Orange in Frankrijk, O2 in de UK en bij AT&T in Amerika. Daar konden mensen met een iPhone G1, een iPhone 3G aanschaffen tegen een geringe betaling. Bovendien is dit ook positief voor de operator aangezien ze zo verzekerd zijn dat je nog 2 jaar langs bij hun klant blijft.

  73. Hoeveel zou de iPhone los kunnen kosten?

  74. Origineel geplaatst door Hoppakee
    @dave: Genoeg. Er is nog goed aan te komen. Toch maar stoppen met bestellen denk ik? Maar nu je het zegt, de 8 GB en de witte 16GB waren al wat moeilijker te bestellen.

    nou ik heb net 2 maanden een 3g en die is verzekerd. Ongeluk zit in een klein hoekje toch? 😀 Als het goed is krijg ik een gelijkwaardig toestel er voor terug als de 3g 8gig niet meer leverbaar is.

  75. Weet iemand als je abonnement verlengt bij t-mobile of je dan ook wordt gechecked op bkr?? Of is dit alleen t geval bik het afsluiten van een nieuw abbo??

  76. @tommy: ik ga ervoor waar kan ik tekenen?

  77. Origineel geplaatst door Kees
    Weet iemand als je abonnement verlengt bij t-mobile of je dan ook wordt gechecked op bkr?? Of is dit alleen t geval bik het afsluiten van een nieuw abbo??

    Volgens mij alleen bij een nieuwe.

  78. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Yussi: Dit lijkt me makkelijk te controleren door mensen die toegang hebben tot het systeem. Mij klinkt het wel geloofwaardig, omdat we eerder al een tip erover van een totaal andere persoon kregen, dat de toestellen in het systeem staan.Zou wel een erg grote samenzweringsactie zijn als iedereen die toegang tot TAS heeft hetzelfde gerucht gaat verspreiden.

    Ik heb toegang tot TAS op werk maar wij hebben een NDA getekend waar in staat dat we niks naar buiten mogen brengen over dit soort zaken.

    Doen we dat toch dan krijgt onze shop een boete en de persoon in kwestie word ontslagen plus we mogen geen iphones meer verkopen.

    Ik weet dus niet wat die jongen allemaal over zich heen gehaald heeft maar zijn nieuwtje heeft zelfs Macrumours gehaald.

    ik weet zeker dat dit consequenties gaat hebben voor hem. en ik vrees het ergste.

  79. Als dit een echte inventarilijst is, dan is het heel simpel waarom de 2G ertussen staat. Dat moet dan een Cellheader zijn van de onderliggende modellen. En ze hebben natuurlijk dat model nooit geleverd en staat er dus ook niks onder.

    Dus dat betekent (en ook logisch) dat “Apple-iPhone 2009 (NTB)” een header is en dus de modellen die uitkomen; 16 of 32GB zijn en in het zwart en wit verkrijgbaar.

    En dan doet Apple niet moeilijk en brengen ze gewoon twee versies uit in twee kleuren. Net zoals vorig jaar. En het jaar daarvoor (ik doel dan op twee grootes 4 en 8 GB)

    Ik hoop i.i.g. op een iChat applicatie compatible met jabber accounts.
    Nog twee nachtjes slapen.

  80. Nou, nou, nou wat een ophef toch weer!
    Ik heb het even nagekeken in TAS en…

    …ik houd liever mijn baan! 😀

  81. Das echt balen want mijn nieuwe abbo begint pas in september van 2 jaar. Ben nu nog met de ouwe bezig. Ben benieuwd hoeveel hij gaat kosten.

  82. dit zijn zeer waarschijnlijk dummy-namen, opvullers. Denk niet dat ze ‘t in het systeem laten als iPhone 2009. Simlockvrij zal ook vast niet gaan gebeuren, betekend simpelweg dat ze abonnementskosten mislopen.

  83. Hopelijk gaat ie dit keer wel ook gewoon bij de applestore LOS van zo’n crap t-mobile abbo verkocht worden. Ben 2 jaar geleden HARD weggerend bij t-mobile. Dan betaal ik liever de volle mep dan dat ik nog een keer bij die toko een abbo neem.

    Laat KPN maar es wat lekken…

  84. Origineel geplaatst door Joost
    Origineel geplaatst door MitchNTB = Nader Te BepalenDat dacht ik dus ook

    Het zou ook nog Niet Te Bestellen kunnen zijn…

  85. Waar ik nog het meest blij mee ben , is dat het hopelijk simlock vrij kan worden verkocht.

    (NTB staat voor Niet Twijfelen maar Betalen)

  86. @Dave: Gelijkwaardig wil niet zeggen identiek plus nog een beetje. Ik zou het risico niet durven nemen, los van het feit dat het gewoon keiharde fraude is.

  87. T-mob nl heeft alleen recht op het iphone 3g niet een iphone met een ander naam kijk het google toestel versie 1 was alleen bij t-mob en nu versie 2 is bij vodafone , ook ik ken een vriend dat werkt bij t-mobile en hij zegt de volgende versie heeft t-mob alleen 8 weken een exclusive voor ander netwerks kun het toestel ook kopen, dit is t-mobs probleem omdat bij het begin die zegt alle fouten met het netwerk zijn apples kant maar wij alle weet dat het netwerk van t-mob is erg slecht dus heeft het netwerk the exclusive rights lost , en kpn heeft minder zin in het iphone maar vodafone wel.

  88. Fantastisch dat iemand zijn baan zou kunnen verliezen door een nietszeggende nutteloze ontdekking. Nogmaals, wacht gewoon een paar dagen dan horen we het nieuws geheel on strafbaar van mr Jobs himself

  89. Correctie, ik denk niet dat jobs de presentatie zal geven..

  90. is er nog niets bekend omtrent mobistar in belgië?

  91. NTB = Nine Terabytes – da’s nog es een iPhone 😛

  92. @leon
    NTB = Nader te bepale ;’)

    @iPinda
    haha niet te betalen zou wel eens heel goed kunne ;p

  93. Ben benieuwd of er sprake is van een I.O.A.
    (iPhone), (omruil), (aktie).

  94. Jammer wordt dus (als het mee zit) een nieuwe kopen in Belgie ik vertik het om via het slechtste netwerk in Nederland een iPhone te kopen met een abo waar ik thuis al helemaal geen bereik heb.

  95. Ik had toch echt al een aantal keer vernomen dat T-Mobile voor 5 jaar een overeenkomst heeft met Apple voor de Iphone…

    KPN baalt niet voor niks 🙂

  96. bullshit. T-mobile verkoopt de 2G helemaal niet dus deze staat ook niet in TAS. Hetzelfde geldt voor alle andere toestellen die in het screenshot staan vermeld. De huidige iphones staan trouwens anders in TAS. Someone is fucking with you guys…

  97. Het heeft helemaal niks te zeggen dat T-Mobile weer de exclusieve rechten gaat krijgen als de waarschijnlijke Iphone versie in TAS wordt weergegeven.

    Als je namelijk goed kijkt zie je dat de oude iphone’s T-mobile erachter heeft staan. De nieuwe iphone’s hebben dit niet.

    Het is dus grote bullshit dat dit op deze site wordt gesuggereerd!

  98. Meteen ontslaan, die gasten die die screenshots opsturen.

  99. Origineel geplaatst door Hans
    Meteen ontslaan, die gasten die die screenshots opsturen.

    absoluut niet. dit is juist goed voor apple. iedereen heeft het daardoor over apple

  100. NTB

    =

    NIET
    TE
    BETROUWEN

    !!!!!

  101. Bedoel je VERtrouwen?

  102. betrouwen

    Origineel geplaatst door DouweM
    Bedoel je VERtrouwen?

    be·trou·wen, ww., be·trouw·de, be·trouwd:
    accrediteren, afgaan op, bouwen, ervan uitgaan, geloven, hopen, rekenen, steunen op, zich verlaten op

  103. Het leuke van TAS is dat ALLE toestellen er in voorkomen, ook toestellen die Tmobile NIET verkoopt. De screenshot is in mijn ogen totaal geen enkele garantie, dat het om de “nieuwe” iphone gaat.
    Ik meen me te herinneren dat de tweede iphone in Amerika uit kwam en maanden later hier pas. Volgens mij geldt dit voor alle apple producten, dus of apple stapt daar vanaf af (voor het eerst) of de info klopt niet. Maar ik kan me vergissen (Tmobile medewerker)

  104. Origineel geplaatst door Johan
    Het leuke van TAS is dat ALLE toestellen er in voorkomen, ook toestellen die Tmobile NIET verkoopt. De screenshot is in mijn ogen totaal geen enkele garantie, dat het om de “nieuwe” iphone gaat.
    Ik meen me te herinneren dat de tweede iphone in Amerika uit kwam en maanden later hier pas. Volgens mij geldt dit voor alle apple producten, dus of apple stapt daar vanaf af (voor het eerst) of de info klopt niet. Maar ik kan me vergissen (Tmobile medewerker)

    Dat klopt niet. Apple producten komen al jaren bijna altijd wereldwijd gelijktijdig uit. De iPhone was een uitzondering omdat men deals moest sluiten met providers. De iPhone 3G kwam alweer gelijktijdig wereldwijd uit.

  105. De screenshots zijn echt, ik zit de helft van mn werkweek in tas…
    Alle toestellen staan in tas, niet alleen tm verkoopt telefoons…

    Tm heeft een 5 jarig contract met appel, dus ook dit beest zal voorlopig alleen bij ons verkrijgbaar zijn…

  106. Zaterdag stonden ze nog in TAS en net ingelogd en moest een 3G verlengen en nu zijn ze er weer uit gehaald…

  107. Origineel geplaatst door johnwalter
    Ben benieuwd of er sprake is van een I.O.A.
    (iPhone), (omruil), (aktie).

    T-Mobile kennend kan ik met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zeggen: Nee.

  108. Origineel geplaatst door Johan
    Ik meen me te herinneren dat [….] Volgens mij geldt [….] Maar ik kan me vergissen (Tmobile medewerker)

    Ik hoop niet dat je bij de klantenservice werkt. Er klopt niets van je beweringen en aannames.

  109. De andere modellen komen allemaal, maar wat nu met de iPhone NTB?

  110. MHAHAHAHA!!!
    Wie koopt er nou een iphone?
    Duur, langzaam en je kan er geen drol mee.
    Koop gewoon de G2!

  111. wat is een iphone ?

  112. Leuke antwoorden,

    bij bestelstatus zie ik dat er een iPh-008 onderweg is, weet iemand welke dat is?

    Kan nu niet controleren of deze de juiste is.

  113. Origineel geplaatst door Tim
    Leuke antwoorden,bij bestelstatus zie ik dat er een iPh-008 onderweg is, weet iemand welke dat is?Kan nu niet controleren of deze de juiste is.

    Dat zal de iPhone 3G 8GB zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.