Reacties voor: iPhone 2.0 vanaf 29 februari in Zwitserland?

Volgens de Zwitserse webslte Apfelblog zal Swisscom de iPhone vanaf 29 februari in Zwitserland aanbieden. Het zou gaan om de 3G iPhone 2.0, met UMTS, GPS en maximaal 32GB opslagruimte.
Lees het complete artikel → iPhone 2.0 vanaf 29 februari in Zwitserland?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. WHOW. Hopen dat ie snel mag komen ( Als het allemaal waar is )
    Gaat mij vooral om de grotere opslag en GPS !
    Damn das vet

  2. dit kan gewoon niet waar zijn…

  3. Ik geloof ook niet dat dit waar zou zijn. Apple kennende presenteren ze zelf als eerste de 2e generatie iphone. Bovendien denk ik dat de eerste generatie iphone eerst in de rest van europa uitkomt.

  4. dit slaat NERGENS OP!!

  5. zou wel fantastisch zijn!

    Als die komt ben ik snel de gelukkige eigenaar van een 32gb 3G iphone, met GPS!!

    BTW: Hoe zou het zitten met de camera als ie echt komt? 3,2MP ofzoiets

  6. Broodje aap verhaal.

  7. gezwets… is toch marketingtechnisch compleet oninteressant voor Apple!!! De melkkoe iphone moet eerst gewoon nog zn geld opbrengen in heel europa. Pas na een totale introductie kan er een versie 2.0 worden geintroduceerd.

    Op zich zou het niet onlogisch zijn om Europa te gebruiken als lanceerplatform voor de 2.0. Immers, de verkopen schijnen hier toch een klein beetje tegen te vallen en Europa schreeuwt ook het hardst om 3G.

  8. Hmmm niet helemaal waar. Apple wil om zijn targets te halen ook begin komend jaar in azie uitrollen. Dat betekend zowiezo 3G.

    Voor de rest valt tot nu toe de verkoop tegen in Europa doordat Europeanen ook (onder andere) de 3G verwachten. Wat is er nu makkelijker om dit allemaal op te lossen dan gewoon snel de volgende generatie te introduceren? Ze waren waarschijnlijk met deze versie al bezig voordat de eerste iPhone gelaunched werd.

  9. Schijnt dat als je 3 keer op de menu knop drukt (heel snel achter elkaar) dat je dan ook meteen weer thuis bent, maakt niet uit waar je op de wereld bent. Echt heel gaaf!

  10. wie weet iets over von eusersdorff.com

    iphone daar verkrijgbaar?

  11. 29 feb? Volgens mij moet dat 32 maart zijn 😉

  12. @zappp je bedoelt waarschijnlijk 1 april? 😉

  13. Volgens de verpakking en volgens de 1e 2 cijfers van de PLU komt Milka uit Oostenrijk, niet uit Zwitserland. Opmerkelijke fact-check’ing van dit bericht!

  14. Inderdaad, opmerkelijke fact-checking! “Milka is in 1901 in Zwitserland geboren. Tegenwoordig wordt Milka chocolade gefabriceerd door een chocoladebedrijf in de Oostenrijkse stad Bludenz, in het bondsland Voralberg, bij de Zwitserse grens.” Aldus de immer betrouwbare website Mozartkugel.nl.

  15. Als de iphone 3G uit zou komen, kan ik me zo voorstellen dat ‘t rellen geeft in duitsland. Ik geloof er overigens niets van verder…

  16. Sinds wanneer heeft Februari 29 dagen, of is het een schrikkeljaar ? 😉

  17. Tja, laat 2008 nou net wel een schrikkeljaar zijn…

    Maar verder; ik geloof er ook niet zoveel van. Ik denk dat Apple de “oude” iPhone eerst nog wat volwassener laat worden, alvorens weer een nieuw broertje (danwel zusje) op de markt te lanceren.

  18. Hoax of geen hoax.. ik vind het introduceren van GPS en UMTS wel een heel slim idee. Ik heb een paar dagen met een Iphone zitten spelen en hoe mooi ik m ook vind.. vind ik de mogelijkheden op dit moment ten opzicht van mijn nokia te karig.

    Het introduceren van een 2.0 is denk ik echt wel nodig om het grote publiek in NL over de streep te trekken. Apple introduceert naar mijn mening veel sneller updates dan in het verleden. Het overschakelen van nieuwe processors in de Macbooks irriteerde mij ook.. dus waarom zouden ze hier nog een jaar mee wachten, de concurrentie staat ook niet stil.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.