Reacties voor: iPhone 2.0 kan YouTube-filmpjes vanuit Safari afspelen

YouTube-filmpjes worden voortaan als preview in Safari getoond wanneer je firmware 2.0 op de iPhone hebt geïnstalleerd. De iPhone speelt de video's af via de YouTube-software op de iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. .edu???
    hhmmmm die ken ik nog niet
    ik neem aan dat .nl er nog steeds bij zit

  2. Jaa.. .nl staat er bij mij bij in plaats van .net

  3. ff beetje offtopic: ik heb ook gehoort, een poos geleden op iphoneclub.nl dat firmware 2.0 chinese handschrijftherkenning had gekregen en dat engelse handschrijftherkenning nog zou komen.
    Dit zit er denk ik niet in dan?

  4. euh, dit beide was toch al lang bekend? Nog voordat de 2.0 software uit kwam (voor alle gebruikers), volgens mij hadden jullie er toen nog zelfs een nieuwtje van gemaakt

  5. Beetje dubieus dat filmpjes op YouTube.com weer niet afgespeeld kunnen worden vanuit Safari. Daar krijg ik weer het oude “install Flash player” bericht.

  6. Het afschuwelijke bericht dat ook de tweede revisie van de meest innovatieve smartphone geen native Flash aankan, heeft – ondanks deze vriendelijke verpakking – de eerste man tot deze daad gebracht:
    –> http://www.youtube.com/watch?v=czCCavcnNd8

  7. @ Bacillus Toch fijn om te weten dat de iPhone zo kras bestendig is.

  8. Werkt prima! Flash ondersteuning is wel iets waar ze iets aan moeten doen, dit is wel een gemis.

  9. Zijn de Youtube-filmpjes bij julie 3g’s ook zo slecht en korrelig? Ik vindt er niets aan zo. Een gedownloade mp4 film speelt hij wel perfect scherp af. Ligt dit aan de kwaliteit van de filmpjes op Youtube, of aan de iPhone?

  10. @Danny: Als je via Wifi kijkt, is het scherp … kijk je via je gsm netwerk wordt dit autoomatisch aangepast om zo vlug mogelijk af te spelen en dus is de kwaliteit veel lager.

    Heb trouwens nog een kleine nieuwe functie gezien, je kan een video nu van 2 kanten bekijken … dit kon je vroeger maar van één kant.

  11. @Bacillus:
    Dit is trouwens een iPhone 2G in jouw filmpje. Misschien dat ie gelukkiger is met zijn 3G? 😀

  12. Hallo ik had gehoord dat die nieuwe iphone geen 3G ondersteund!!
    Kan iemand mij vertellen of dat zo is?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.