iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max zijkant knoppen

Reacties voor: ‘iPhone 15 Ultra komt in 2023 met nieuw design’

Apple zou plannen hebben om de line-up van iPhones in 2023 te wijzigen. We kunnen mogelijk een nieuw design verwachten en het duurste model zou wel eens 'Ultra' kunnen gaan heten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Helaas blijken dit soort voorspellingen keer op keer uiterst onbetrouwbaar. Zo zou de iPhone 14 ook een compleet nieuw design krijgen, geen camerabult en geen notch.
    Niks van waar gebleken.

  2. Origineel geplaatst door Frank
    Helaas blijken dit soort voorspellingen keer op keer uiterst onbetrouwbaar. Zo zou de iPhone 14 ook een compleet nieuw design krijgen, geen camerabult en geen notch.

    Niks van waar gebleken.

    Heeft Mark Gurman die voorspelling gedaan?
    Wat van zijn kant komt heeft een hoog betrouwbaarheidsgehalte, net als van Ming-Chi Kuo.

  3. iPhone 15 Ultra zal wel een vanaf prijs krijgen van €2.199.

  4. We kunnen gewoon tellen. 4&4s nieuw ontwerp 5en 5s/5c (se )nieuw ontwerp 6&6s&7&8 (se keer 2) nieuwe ontwerp tegelijk met de 8. iPhone X Xs 11 en dan nu de 12,13,14. M a w het is er volgend jaar toe aan nieuw ontwerp, meestal drie keer na de 5 , anders is het iig het jaar daarop. Ook bij iOS update s kun je gewoon tellen, alleen krijgt nu en dan een iPhone 1 jaar extra iOS update. Daarom had ik dat ook correcter voorspeld dan de voorspellingen, gewoon tellen.

  5. Laat de creatieve mensen maar weer eens een mooi nieuw design maken en delen met ons. Ik zit nog te wachten op mijn bestelde iPhone 14 Pro Max maar ben altijd benieuwd wat voor nieuws iedereen kan bedenken. 😎

  6. Doe mij maar weer de afgeronde randen van de iphone x (mooiste toestel ooit gemaakt). De hoekige randen van mijn iphone 13 pro wennen niet. De telefoon ligt niet lekker in de hand.

  7. Origineel geplaatst door Rv
    Doe mij maar weer de afgeronde randen van de iphone x (mooiste toestel ooit gemaakt). De hoekige randen van mijn iphone 13 pro wennen niet. De telefoon ligt niet lekker in de hand.

    Ik vind de iPhone 11 Pro het mooist. Design is bijna hetzelfde als de iPhone X. Alleen de 3 camera’s en de kleur opties zijn anders. Ligt idd beter in de hand.

  8. Origineel geplaatst door Frank
    Helaas blijken dit soort voorspellingen keer op keer uiterst onbetrouwbaar. Zo zou de iPhone 14 ook een compleet nieuw design krijgen, geen camerabult en geen notch.
    Niks van waar gebleken.

    Mijn iPhone 14 Pro Max heeft anders geen notch meer 😉

    Sinds ik een aantal jaren geleden hoesjes ben gaan gebruiken (was voorheen altijd erg anti hoesjes) boeit me dat hele design niet echt meer want dat zie je toch niet afgezien van het scherm.

    Geen camerabult zou betekenen dat de iPhone veel dikker wordt of bij gelijke dikte een slechtere camera, dan heb ik liever de camerabult die me ook niet echt stoort.

  9. @Jan: Echt niet.
    Van alles naar de muur gooien en kijk wat er blijft plakken.

  10. De prijs zal dan wel ultra Max zijn😬

  11. Origineel geplaatst door Jan
    Heeft Mark Gurman die voorspelling gedaan?
    Wat van zijn kant komt heeft een hoog betrouwbaarheidsgehalte, net als van Ming-Chi Kuo.

    Nee zeker niet. Hij is betrouwbaar.. soortvan… GERUCHT: Volgend jaar aankondiging 4 nieuwe iphones in het najaar… uhhh JOH!

    En hij verwijderd de tweets van wat hij mis had. Dus tja… beetje invloed uit oefenen op hoe betrouwbaar je bent… is niet betrouwbaar te noemen…

    Het wordt pas betrouwbaar als meerdere mensen zoals Gurman dit zeggen. Volg FPT front page tech. Dat is een echte echte die gewoon open praat ipv zn reputatie hoog probeert te houden.

    Applewatch met flat edges… als ik het mis heb scheer ik mn wenkbrauwen… hij had het mis… en scheerde zn wenkbrauwen..

    Gurman had zn uitspraak gewoon verwijderd..

    Punt is we weten het allemaal niet… de betrouwbare mensen geven hun fouten toe.. iets wat gurman niet doet of kan of misschien eerlijker gezegd: nog nooit heb “zien” doen.

  12. @Rutger: Waarschijnlijk blijft de telefoon net zo dun of dunner door gebruik te maken van periscoop concept.

  13. Ik ga er vanuit dat er voor volgend jaar het een en ander in ieder geval intern veranderd moet worden om te voldoen aan de nieuwe eu wetgeving. Wat inhoud dat ze een usb c poort aan boord moeten hebben

  14. Ik hoop dat ze meer de kaken op elkaar houden, zodat het weer een verrassing wordt, al wordt dat wel tegenwoordig met die waarzeggerij. De Apple Watch Ultra was enigszins verassend, en Dynamic Island evenzo. Ik hoop dat met de iPhone 15 ook zo het geval zal zijn.

  15. @Marc: nou als ze alleen steeds heen en weer gaan tussen twee ontwerpen en dat dan steeds nieuw noemen dan heeft dat weinig zin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.