iPhone met usb-c

Reacties voor: ‘Meer details over iPhone 15 Pro Max gelekt’

Er zijn diverse geruchten over details rondom de iPhone 15 Pro (Max). In dit artikel zetten we enkele gelekte details op een rijtje, zoals vernieuwde componenten en foto's van de usb-c-poort.
Lees het complete artikel → ‘Meer details over iPhone 15 Pro Max gelekt’

Reacties: 14 reacties

  1. Het is echt armoe met de designs zeg. Rond, plat, rond, plat en nu weer terug naar rond?

  2. Origineel geplaatst door Axel
    Het is echt armoe met de designs zeg. Rond, plat, rond, plat en nu weer terug naar rond?

    Waar wil je anders naartoe?
    Designs zijn zo geoptimaliseerd geworden op gebruiksvriendelijkheid van hoe je een telefoon vasthoudt. Ze kunnen eigenlijk niet anders meer.

    Het is hier en daar wat aan de knopjes draaien ronder maken, strakker maken. Maar van de basis zouden ze denk ik niet meer afwijken.

    Tuurlijk ze zouden een laten we zeggen “L” vorm telefoon op de markt kunnen brengen maar hoeveel mensen zouden zoon telefoon kopen?

  3. De mooiste en fijnst in de hand liggende iPhone’s zijn de iPhone’s met rechte zijkanten. Zelfs de iPhone 14 Pro Max ligt heerlijk in 1 hand.

  4. De perfecte vervanger van mijn 11 Pro is in de maak:)

  5. @Ricky: Axel wil een driehoekige telefoon, met een rond scherm en een camera die invalt ipv uitsteekt.
    Mensen zeuren om te zeuren.

  6. Wel grappig die laatste foto. Want dat is namelijk dezelfde zijkant waar we tegenaan kijken. Maar dan dus met andere knoppen!?

  7. @Axel: Ik zou zeggen, wat let je om naar de ontwerpstudio te gaan en je eigen ingeving in te brengen. Misschien helpt het, het is beter dan te zeuren om te zeuren. Apple is van de details en zolang het verkoopt…

  8. @hierboven. Sorry dat ik überhaupt commentaar geef. Of mag dat ook al niet meer? Volgens mij worden daar mensen per jaar tonnen betaald om een mooi modelletje te bedenken waar de rek allang uit is. Ik ga hun daarin echt niet adviseren ;).

  9. Origineel geplaatst door Axel
    @hierboven. Sorry dat ik überhaupt commentaar geef. Of mag dat ook al niet meer? Volgens mij worden daar mensen per jaar tonnen betaald om een mooi modelletje te bedenken waar de rek allang uit is. Ik ga hun daarin echt niet adviseren ;).

    goeie comeback hahah

  10. Ik vind het niet mooi en doet me denken aan de 6,7 en 8 toestellen. Hopelijk doen ze het niet haha. Maar goed, ik snap dat anderen het wel mooi vinden. Ik vind persoonlijk het design van nu het mooiste.

  11. waarom pakt de redactie een iphone 10s met een zelf gemaakte usbc als foto voor het artikel? De nieuwe ronding is prachtig. Wil je een hint hebben? Kijk naar de ipad pro design of de nieuwe macs..

  12. Heeft niemand het hier over de usb C port? Daar kijk ik wel naar uit! Ik zou van Apple wel wat meer een gewaagd design willen zien. Ze hebben in het verleden geëxperimenteerd met van alles en sommige dingen waren niet succesvol, maar ze deden het wel en het was niet saai ;).

  13. Behalve de usb-c poort weinig echte vernieuwing. Geruchten gaan nu al enige tijd over de iPhone 16, dat doet me dan denken aan de 15 als een tussen model. Natuurlijk is dit ieder jaar zo, maar zelfde camera etc. Ben met een C toch echt toe aan een nieuwe, maar wellicht doet een nieuwe batterij nog wonderen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.