iPhone 13 Pro camera

Reacties voor: ‘Waarom de camerabult in de iPhone 14 Pro juist dikker wordt’

Volgens de laatste geruchten krijgt de iPhone 14 Pro juist een grotere camerabult, in plaats van een kleinere. Wat is daarvoor de reden? Apple-analist Ming-Chi Kuo laat zich erover uit.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Maakt voor mij niks uit. Ik ga de 14 Pro zowizo halen. Nog even geduld:)

  2. De iCamera met bel en app functie dus 😅

  3. Origineel geplaatst door Timo
    De iCamera met bel en app functie dus 😅

    Daar begint het steeds meer op te lijken, een camera waarmee je ook kunt bellen en appen.

  4. Ik hoop heel erg dat dit waar is! 12 MP is echt veel te weinig nu Apple ook dingen heeft als deepfusion. Hopelijk worden de lenzen ook beter.

  5. Opzich logisch het gaat om lens optics. Het is natuurkundig gezien niet mogelijk

  6. Ik zie de verschillen tegenwoordig niet meer als ik kijk naar de foto’s van de iPhone. Alles wat met deelt via whatsapp of Instagram wordt dusdanig gecomprimeerd dat je het al kan verwaarlozen. Heb nu de 12 pro. Hoop op meer dan alleen een camera upgrade. De chip is al rete snel. Dat gaat van apps instant openen naar 0,0001x sneller?

    Voel er steeds minder voor om te vernieuwen. Ben ik de enige?

  7. @Axel: Werk nog met een XR, doet precies wat het moet doen. En wil je echt spectaculaire foto’s, dan kun je beter 500 euro uitgeven aan een beetje camera dan aan een iphone. De stelling ja maar ik wil topkwaliteit in 1 apparaat is bezig met zelfbedog, maar Apple waardeert je stelling dan enorm.

  8. Ik merk nu al bij mijn iphone 13 pro dat het draadloos opladen moeilijker wordt omdat de achterkant van de telefoon niet altijd contact maakt met bepaalde QI chargers

  9. @Axel: Hier hetzelfde. Ik heb de iPhone X al 4 jaar en twijfel ook om te upgraden. De snelheid, functies en ook batterijconditie zijn nog steeds zeer goed dat ik het zonde vind om weer een 1000 euro uit te gaan geven voor een “kleine” upgrade.

  10. Komt er nooit een moment dat het niet meer beter kan qua camera? Heb nog een 11 Pro, ziet een doorsnee gebruiker nu echt het verschil tussen bv een daglichtfoto met mijn toestel of een 13 Pro of straks een 14 Pro?

  11. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  12. Origineel geplaatst door Axel
    Ik zie de verschillen tegenwoordig niet meer als ik kijk naar de foto’s van de iPhone. Alles wat met deelt via whatsapp of Instagram wordt dusdanig gecomprimeerd dat je het al kan verwaarlozen. Heb nu de 12 pro. Hoop op meer dan alleen een camera upgrade. De chip is al rete snel. Dat gaat van apps instant openen naar 0,0001x sneller?

    Voel er steeds minder voor om te vernieuwen. Ben ik de enige?

    Ik heb precies hetzelfde, ik heb een 12 Pro Max (Nov 2020)… en zie geen enkele reden om te upgraden, alles werkt nog supersnel.
    De batterij is ook nog altijd op 100%.

  13. Origineel geplaatst door Ruud
    Komt er nooit een moment dat het niet meer beter kan qua camera? Heb nog een 11 Pro, ziet een doorsnee gebruiker nu echt het verschil tussen bv een daglichtfoto met mijn toestel of een 13 Pro of straks een 14 Pro?

    Zeer waarschijnlijk niet!
    Maar je hebt genoeg mensen die graag laten zien dat ze het zich kunnen veroorloven om telkens het nieuwste te hebben, en zichzelf dan inprenten dat je enorme verschillen ziet qua foto kwaliteit.
    Ja… als je maar lang genoeg 1 op 1 vergelijkt zul je wellicht een paar procent verbetering ontdekken, maar een buitenstaander valt het echt niet op.

  14. Origineel geplaatst door Rv
    Ik merk nu al bij mijn iphone 13 pro dat het draadloos opladen moeilijker wordt omdat de achterkant van de telefoon niet altijd contact maakt met bepaalde QI chargers

    Inderdaad, dus een MacSave kopen en je Qi charger bij de e-waste ……kom op Apple waar zijn nu je principes ?

  15. Waarom het toestel zelf niet dikker maken, dan geen camera eiland. En misschien ruimte voor een grotere batterij. Want het is een gedrocht zo. Zouden toch andere/betere oplossingen voor gevonden kunnen worden

  16. Nu een X maar kans is groot dan er straks de 14max pro komt. Tuurlijk X is nog steeds fijn en snel. Verschil zul je zeker zien als je ze naast elkaar zet.
    Maar ik heb een groter scherm nodig. Dan is een 14max pro nog altijd goedkoper dan mijn ogen lazeren 😀

  17. Ik heb de iPhone 13 pro overgeslagen omdat ik die enorme bult erg storend vind en er toen geruchten met tekeningen waren dat ze bezig waren om die bult te laten verdwijnen.
    Ik baal hier echt ontzettend van!
    Ik vind het er erg lelijk uitzien en het is met een hoesje niet meer te compenseren.
    De iPhone kan niet meer plat op tafel liggen met zo’n bult.
    Als de telefoon zelf wat dikker zou worden zou ik niet erg vinden.
    Maar zo’n bult moeten ze gewoon niet doen!
    Apple is altijd zo van het design geweest en dit vind ik niet Apple-waardig!
    Meneer Jobs zou zich omdraaien in zijn graf als ie dit zag!

  18. @Freek: Waar kun je voor €500 “een beetje” camera kopen waarmee je “spectaculaire” foto’s mee kan maken?

  19. Origineel geplaatst door Danny
    Nu een X maar kans is groot dan er straks de 14max pro komt. Tuurlijk X is nog steeds fijn en snel. Verschil zul je zeker zien als je ze naast elkaar zet.

    Maar ik heb een groter scherm nodig. Dan is een 14max pro nog altijd goedkoper dan mijn ogen lazeren 😀

    …en bijna net zo goedkoop als een 4-eurobrilletje van ‘t Kruidvat 😜

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.