iPhone 14 en iPhone 14 Plus kleuren line-up voorjaar 2023 met geel

Reacties voor: iPhone 14 (Pro) kleuren: in deze tinten zijn de nieuwe modellen te krijgen

Ben jij al helemaal klaar voor de iPhone 14 of iPhone 14 Pro? Zo ja, dan moet je alvast nadenken over een kleur, want bij nieuwe modellen horen ook nieuwe kleuren. Welke is jouw favoriet?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Ik hoop toch stiekem heel erg op een blauwe 14 pro!

  2. Zou heel fijn zijn maar heb nog maar enkele maanden mijn eerste iPhone een iPhone 13 256gb blauw en eerlijk gezegd zou ik een boom waar geld aan groeit moeten hebben om zo snel een nieuw toestel te kunnen kopen .

  3. Ik hoop dat Apple ieder kwartaal nieuwe modekleuren introduceert bij de iPhone, zodat ik regelmatig een nieuwe kan kopen, minstens iedere zes maanden 😳

  4. Geweldig altijd dat gedoe om kleurtjes die meestal verdwijnen in hoesjes en dergelijke…. Maar toch knap dat Apple dat iedere keer weer voor elkaar krijgt die buzzz (en dat is niet cynisch bedoeld).

  5. De kleur van het jaar 😅 Ik voel toch een weerstand tegen deze term. Het is een dure telefoon , en geen jaarlijks mode item. (Mag ik hopen) en wat betreft paars nee 👎

  6. Origineel geplaatst door John
    Geweldig altijd dat gedoe om kleurtjes die meestal verdwijnen in hoesjes en dergelijke…. Maar toch knap dat Apple dat iedere keer weer voor elkaar krijgt die buzzz (en dat is niet cynisch bedoeld).

    Gebruik mijn iphones sinds een aantal jaren naked en er is nog geen kras op te vinden. Wel ben ik extra voorzichtig ermee.

  7. Origineel geplaatst door John
    Geweldig altijd dat gedoe om kleurtjes die meestal verdwijnen in hoesjes en dergelijke…. Maar toch knap dat Apple dat iedere keer weer voor elkaar krijgt die buzzz (en dat is niet cynisch bedoeld).

    Omdat ik er geen zin in had om te wachten op no. 14, heb ik 2 dagen geleden de 13 Pro Max aangeschaft in de kleur groen. Inderdaad wel een hoes er bij maar ook in dezelfde kleur groen. Klopt dus dat daarmee de kleur van het toestel minder van belang is, maar toch wel prettig dat je de keuze hebt. Met een hoesje heb je wel meer grip op het toestel bij het vasthouden en het toestel zal minder snel uit je zak glijden. Zo heeft iedereen zijn eigen overwegingen om bepaalde keuzes te maken.

  8. Om de door de gebruiker gekozen kleur in combinatie met een hoes te behouden zou je voor een transparante hoes kunnen kiezen.

    Ikzelf kies altijd voor een donker model, in mijn geval de iPhone 12 Pro Zwart. Uiteraard ben ik ook zuinig op mijn Apple speelgoed daarom combineer ik met een Otterbox Defender hoes en een ClearPlex screen protector, nog nooit schade aan mijn iPhone(s) gehad.

  9. Sorry ik ben persoonlijk niet een liefhebber van paars😒 vond de blauwe tinten bij de pro modellen erg mooi dus wie weet APPLE een tip voor weer een surprise release in een aparte blauwe tint 🤔 zoals ook met alpine green bij de 13 pro reeks gebeurde in maart 2022 😉

  10. Origineel geplaatst door John
    Geweldig altijd dat gedoe om kleurtjes die meestal verdwijnen in hoesjes en dergelijke…. Maar toch knap dat Apple dat iedere keer weer voor elkaar krijgt die buzzz (en dat is niet cynisch bedoeld).

    Origineel geplaatst door JeroenT
    Gebruik mijn iphones sinds een aantal jaren naked en er is nog geen kras op te vinden. Wel ben ik extra voorzichtig ermee.

    Idem dito. Het is een gebruiksobject dat hooguit 4, max 5 jaar meekan draaien. Geen porseleinen vaas. Het is een prachtig toestel, waarom dan verstoppen in een lelijk hoesje.

  11. @Dromedaris: waarom in hoesje??? Omdat dat OK pakje en een beetje cash geld bij in kunnen en hij maakt dat je de telefoon kunt neer zetten om wat te kijken plus bescherming, bij mijn werkgever verplichte bescherming. Maw redenen zat

  12. (Red.) Artikel bijgewerkt met dummy’s van nieuwe kleuren.

  13. De oude kleuren Sierra blue en alpengroen vind ik toch vele malen mooier dan deze nieuwe kleuren. Jammer…

  14. Ik hoop op een leuke kleur behalve blauw.. die heb ik nu op mijn iPhone pro 12. Daar ben ik nu wel op uitgekeken. Als het saaie kleuren worden ga ik voor zilver/wit of zwart

  15. Origineel geplaatst door hans
    Omdat ik er geen zin in had om te wachten op no. 14, heb ik 2 dagen geleden de 13 Pro Max aangeschaft in de kleur groen..

    Da’s een beetje stom denk ik. Over 2 weken is deze telefoon 100, 200 euro voordeliger… 😳

  16. @Paul: ik had mijn zinnen ook gezet op “groen”….!😥

  17. Ohh had zo gehoopt op sierra blue! Dan maar zilver dit jaar.

  18. Origineel geplaatst door Dylan
    Ohh had zo gehoopt op sierra blue! Dan maar zilver dit jaar.

    Ik vind sierra blue de mooiste kleur op een iPhone ooit. Deze pro max blijft dan ook zeker zo lang mogelijk in mijn bezit.

    Wat betreft hoesjes. Ik ben al sinds de iPhone 4 die gek die een iPhone alleen in een insteek hoes heeft. Dus altijd naked gebruikt.

    Mijn opvatting is dat je er bewuster mee omgaat als hij niet in een hoesje zit dan dat hij wel in een hoesje zit. Nu werk ik ook op kantoor dus dat is natuurlijk ook nog weer anders.

  19. Fantastisch die kleur paars van de Pro!

    Deze ronde gaan we voor Max!

  20. Waarom heten alle iPhones naar hun kleur maar de witte wordt steevast ‘zilver’ genoemd, terwijl hij gewoon wit is, met alleen een zilveren rand?

  21. Ik ga na jaren ‘Space-grey’ en een keer donkerblauw nu eindelijk weer voor een witte. Boeiender kleuren zijn er niet en ik vind het wel een mooie originele Apple kleur. Ik stoor me wel aan de glimmende bling-bling rand. Die had ik liever mat gehad.

  22. Getver wat een moeilijke keus dit jaar.. Vind die paarse pro echt mooi. Maar ben zo bang dat ie me enorm gaat irriteren na een tijdje. Dus ik denk dat ik toch maar voor de witte of de zwarte ga. Denk dat ik voor een spannender hoesje ga dit jaar.

  23. (Red.) Artikel bijgewerkt met de officiële info.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.