Reacties voor: Verwachtingen Apple Event 7 september: wat gaat Apple naast de iPhone 14 nog meer onthullen?

Apple's aankomende september 2022-event staat grotendeels in het teken van de iPhone 14-serie, maar er komen nog meer aankondigingen aan. In deze vooruitblik lees je de meest uitgebreide verwachtingen van Apple's september 2022-event van vandaag.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. AirPods Pro 2?

  2. @Robin: Het stukje over de AirPods Pro 2 is per abuis weggevallen (stond wel vermeld in de inhoudsopgave en bij In het kort). Ik heb het nu alsnog toegevoegd!

  3. En dan is de iPhone 14 vanaf 14 september verkrijgbaar zeker, dat zal toch wel grappig uit zijn.

  4. Nieuw AirTag? De huidige zijn al een maand overal uitverkocht en niet op korte termijn op voorraad.

  5. Een kleurrijk Pro hoesje voor om de Apple Watch ?

  6. Aankonding dat een (nieuwe) iPhone ook geschikt geschikt is om te communiceren via de Starlink satellieten van SpaceX waar de dekking van GSM masten slecht is. Mogelijk verband met gemeenschappelijke aankondiging door Elon Musk van SpaceX en T-Mobile? Zou ook passen bij het thema “far out” en de ruimte-achtige wallpaper voor het event …

  7. Denk ook AirTag of nieuwe Apple TV ?

  8. “De Apple Watch Series 8 wordt daarmee geen enorm grote update en zal vooral mensen aanspreken die nu nog een ouder model hebben, zoals een Apple Watch Series 4.”

    Voor mensen met nog een ouder model (Series 2 🙈) zal dit dus toch wel eens een welkome upgrade zijn. Deze ga ik dus waarschijnlijk wel aanschaffen, m’n iPhone 11 kan wel nog eventjes mee!

  9. Ik hoop op de AirPods Pro 2, de rest neem ik voor lief. Ik heb een iPhone 12 Pro Max, die nog prima mee kan, en wat m’n Apple Watch betreft, alles wat ik ermee doe zit er op en doet het tot op heden nog goed. Alles functioneert nog ondanks dat het wat trager wordt, maar dat laatste neem ik toch voor lief.

    Mijn Apple Watch moet eerst maar eens ploffen tegen die tijd zie ik wel weer eens om me heen.

  10. Man man wacht gewoon tot woensdag dan weten we alles.

  11. Ik wacht ook met smart op de AirPods Pro 2. Ik heb de mijne in november 2019 gekocht en hoewel ze het nog altijd goed doen ben ik toe aan een upgrade.

  12. Roaming op de Apple Watch zou een welkome toevoeging zijn. Dit gezien ik in de grensstreek woon en veel in Duitsland kom.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.