MagSafe Charger animatie op iPhone 12.

Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone 13 krijgt sneller én omgekeerd draadloos opladen’

Nu dan echt?
Volgens nieuwe geruchten krijgt de iPhone 13 ondersteuning voor omgekeerd draadloos opladen. Dat werd eerder ook al gezegd over iPhones die al te koop zijn. Deze keer zou de nieuwe iPhone grotere spoelen krijgen, onder meer om dit mogelijk te maken. Verder zou de maximale laadsnelheid ook omhoog moeten kunnen.
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Waarom zou ik omgekeerd draadloos willen opladen?!? De batterij van mijn iPhone loopt zo al snel genoeg leeg zonder dat ik mijn “accessoires “ ermee oplaad!

  2. Misschien is het raadzaam eerst eens andere zaken op te pakken i.p.v. het opladen van apparatuur vanuit een iPhone accu die niet eens voldoende is de iPhone zelf een paar dagen op de been te houden….

  3. Leuk dat het kan, maar ik ga het niet gebruiken. Liever gewoon een dikkere accu dan dit soort ongein. Draadloos opladen heeft een veel te laag rendement, eigenlijk is het gewoon slecht voor het milieu.

  4. Apple moet natuurlijk weer een aantal nieuwe features verzinnen om de vraagprijs te rechtvaardigen en mensen over te halen om een nieuwe iPhone te kopen.

    Wie elke jaar een iPhone koopt, koopt hem om te kopen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.