iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro

Reacties voor: Eerste indruk: iPhone 13 Pro (Max): een camera waarmee je kunt bellen

Hands-on met de nieuwe modellen
In deze eerste indruk van de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max lees je wat onze ervaringen zijn met de nieuwe Pro-modellen van 2021. Hoe bevallen de twee nieuwkomers? Is er veel verschil? Waarom zou je de Pro moeten nemen en is de Max z'n hogere prijs waard? Dit is onze eerste indruk!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Zouden jullie ook eens een vergelijkingstest willen doen bij het gebruik van de LiDAR-sensor op de 12 pro en de 13pro? Vind zelf 1 van de grootste voordelen tov ‘andere’ telefoons, dat ik m gewoon kan gaan gebruiken om te 3D-scannen… #metaverse

  2. Telefoons zijn al jaren geleden verandert in computers waarmee je kunt bellen en foto’s kunt maken..

    Wel grappig dat die camera zo opvalt (terwijl er binnen de android wereld nog beter verkrijgbaar is). Terwijl het computerdeel 50% sneller is dan de android competition en ook nog eens zuiniger op batterijen is. En bovendien een veel beter OS heeft..

    Ik vind dan ook dat hier iemand doordraaft

  3. “Speel je een grafisch drukke game, dan gaat de frequentie flink omhoog” Eh, zodra je normaal navigeert is de frequentie ook gewoon 120Hz. Dus over de gehele user interface is alles vloeiender (en dus blijft de tekst goed leesbaar bij scrollen). Het mooie ervan is dat zodra het beeld statisch is hij terug kan schakelen naar 10Hz en bij een film bijvoorbeeld 24Hz wat flink wat stroom kan besparen. Zodra je het scherm aanraakt gaat hij weer naar 120Hz.

    Dus de gehele ervaring is vloeiender en dat is overal te merken, je hoeft daar geen game voor op te starten om het te kunnen zien. Althans, ik niet in ieder geval. Ik hou ervan op de iPad Pro’s, geweldig dat het eindelijk naar de iPhone’s komt!

  4. ‘De camerabult steekt opvallend ver uit en toestel wiebelt nu veel meer als hij op tafel ligt. Zelfs met hoesje wiebelt het nu,…’

    In hoeverre is hier het risico op eventuele beschadiging van het lensoppervlak?

  5. @Pascal:Dat hangt vanaf waar het toestel op terecht komt. Over het algemeen valt het wel mee en zijn de gebruikte materialen krasvast, de lenzen zijn voorzien van saffier kristal. Een goede hoes heeft ook vaak een afstotende rand rondom het camera eiland, waardoor de beschadigingen tot een minimum beperken.

  6. Tja…. Ergens zou ik met name de macro functie en de hogere brightness van het scherm wel willen hebben, maar verder zou ik het niet weten. Mijn nu bijna 7 maanden ‘oude’ 12PM doet het prima en als ik m inruil bij Apple moet ik schandalig afschrijven. Marktplaats wordt nu ook overspoelt door ‘12 modellen, dus ik hou deze nog maar even.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.