Reacties voor: Ondanks tegenvallers voorganger: ‘Apple heeft nog steeds iPhone 13 mini gepland’

Komt Apple dit jaar nog met een iPhone 13 mini, ondanks de tegenvallende verkoopcijfers van het model? Volgens bronnen heeft Apple gewoon nog een opvolger gepland.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Mijn opvolger van de Iphone XS wordt ook de iphone 13 mini. 5,4 vind ik prima, 6,1 Inch vind ik echt te groot.

  2. Ik heb nog steeds de iPhone SE 2016. Formaat en platte zijkant bevallen prima. Als de iPhone 13 mini Touch ID krijgt overweeg ik sterk om over te stappen. Anders hou ik de SE 2016 gewoon.

  3. Ik denk wel dat we voorlopig nog even de Mini variant krijgen. De iPhone X, XS en 11 hadden allemaal hetzelfde formaat en design. Ik verwacht pas weer bij een nieuw design over 2 a 3 jaar dat ze gaan heroverwegen welke formaten interessant zijn. Dus ik verwacht nog wel een 13 Mini en 14 Mini. De investering in de Mini behuizing en de componenten is al gedaan, een kleine moeite om deze de komende paar jaar van een spec upgrade te voorzien.
    Ik ben wel benieuwd wat ze na de 13 Mini gaan doen. Mogelijk wordt het in de toekomst een SE model of houden ze het oudere model langer op de markt waarbij de Mini 5,4 inch model meer onderscheid krijgt in specs dan het 6,1 inch model.
    Ik ben zelf zeer tevreden met de 12 Mini, maar de strekking lijkt te zijn dat veel mensen het Mini model te duur vinden en een 6,1 inch model voor 100 euro meer, groter scherm en grotere accu, meer waar voor hun geld vinden.
    Aan de andere kant, er is voor iedereen iets te kiezen met de SE, XR, 11 en de 12 Serie.

  4. @Ben: ik ben ook nog tevreden over de 2016 se werk er al 4 jaar mee . Maar zit wel over een mini na te denken uiteindelijk, maar ik wil de komende mini eerst ook zien, dan beslis ik op gegeven moment of het de 12 of zijn opvolger wordt. Wil graag dat de prijzen wat zakken en even weten wat de volgende meer kan. Want deze gaat ook 4-6 jaar gebruikt worden…..

  5. Denk niet dat iemand bij Apple er wakker van ligt als de pro verkopen zo goed blijven als nu. Marges op de pro zijn een stuk hoger als op de mini.

  6. Prima, maar inmiddels mogen ze dan de opslag ook mee laten gaan met de tijd. Ik heb nu 512gb en volgens mij kan dit ook makkelijk op een mini…

  7. Nu nog een SE2016
    Die moet ik elke dag opladen.
    Om dan een 12 mini te kopen…neuh…
    Ben echt benieuwd naar de 13 mini én batterijduur!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.