Reacties voor: ‘Alle iPhone 13-modellen krijgen LiDAR Scanner’

Het ziet ernaar uit dat Apple de LiDAR Scanner in alle iPhones van 2021 gaat stoppen. Bij de iPhone 12 zijn alleen de duurdere Pro-modellen voorzien van de speciale scanner om diepte te meten.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Welkome aanwinst, maar verschil tussen de gewone en de Pro-modellen zal er zeker moeten zijn. Mogelijk de 13 met Lidar en twee lenzen en de Pro met Lidar en drie lenzen?

  2. De frontcamera is al goed maar zou toch veel meer verbetering willen zien op deze camera. Er is ook veel meer verbetering mogelijk heb ik het gevoel.

  3. Off topic
    Ik hoop dat de iPhone 13, net als de nieuwe iPad Air, ook een usb-C aansluiting krijgt. Scheelt weer een apart snoer meenemen met de vakantie.
    Twijfel om deze reden of ik nog een jaar langer met mijn iPhone SE (gen. 1) ga doen of de iPhone 12 mini ga aanschaffen.

  4. @Bep: Als ik jou was zou ik direct de iPhone 12 mini halen, geweldig fijn toestel en kan je al een jaar langer genieten van een groter scherm, top camera’s, snelheid enz. Ik hou ook van kleinere iPhones en kwam van de SE 1 toen naar een iPhone 8 en nu de mini: GEWELDIG toestel!!

  5. Origineel geplaatst door Jeroen
    @Bep: Als ik jou was zou ik direct de iPhone 12 mini halen, geweldig fijn toestel en kan je al een jaar langer genieten van een groter scherm, top camera’s, snelheid enz. Ik hou ook van kleinere iPhones en kwam van de SE 1 toen naar een iPhone 8 en nu de mini: GEWELDIG toestel!!

    Kan me hier helemaal bij aansluiten sinds kort ook in bezit van dit toestel wat een wereld machientje is dit

  6. @Bep: Ik heb het vermoeden dat de iPhone 13 helemaal geen poort meer krijgt

  7. @DD: ik zou ook niet weten waarom eerst nog naar een andere stekker nee. Misschien nog een keer lightning en anders poortloos is waarschijnlijker dan plots andere stekker nog voor 1-3 jaar om dan poortloos te worden. Eerst snufjes alleen op de luxere en daarna op allemaal is wel logisch, ik denk ook nog steeds dat in september de watch SE always in krijgt middels een update, volgens mij wordt hij kunstmatig onder de 6 gehouden anders koopt niemand een 6. De 7 heeft wel weer wat anders wat niet op de SE zit.

  8. Simslot er uit en oplaadpoort er uit scheelt weer ruimte. Grote batterij er in !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.