Afmetingen van camera via gelekt iPhone 13 hoesje.

Reacties voor: Hoesjes voor iPhone 13 toont grotere cameramodule en meer

Een pas gelekte foto toont een hoesje voor de aanstaande iPhone 13 Pro Max. Deze krijgt een veel grotere cameramodule, zo blijkt uit de foto. Er zijn nu ook andere hoesjes gelekt waaruit de grotere camerabult blijkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Met deze formaten wordt het steeds onaantrekkelijker om phablet-achtige “normale” Pro modellen te kopen. Laat staan de Pro Max…

  2. De 5S had pas een grote camera bult; die besloeg de hele achterkant. Wordt tijd dat we daar naar terug gaan.

  3. @PP: Die heeft geen bult, want die camera steekt niet uit

  4. @Q: je snapt zijn grapje niet. Die is gewoon vlak ja en dat kun je ook zien als camera bult over 100 % vd achterzijde. Ik heb liever een eenvoudige lens echt mee foto’s maken doe ik toch niet en mooi is andere plus extra duur.

  5. Voorlopig blijf ik bij mijn iPhone 12 128gb. Ik heb enkel spijt dat ik geen 256gb heb gehaald. Camerabult van 13 is een beetje over the top als het daadwerkelijk zo wordt.

  6. @Q: Dat is het punt.

  7. De echte vernieuwingen blijven al een tijdje uit. Sneller? Leuk, merkt niemand meer iets van. Nog een betere camera? Leuk, voor de doorsnee gebruiker is de camera al lang prima, wie meer wil kiest voor compleet andere apparatuur die van de lensjes van een telefoon gehakt maakt (en dit zal niet zo snel veranderen… iets met natuurkundige wetten en zo). Veel betere batterij? Helaas. Touch in het scherm? Helaas. Veel ongevoeliger voor krassen? Helaas. Veel meer dan een paar kleurtjes, andere rondingen, een nog snellere soc… is het al een tijdje niet meer.

  8. (Red.) Artikel bijgewerkt met nieuwe foto’s van hoesjes met afmetingen van camerabult.

  9. Het klopt dat de grenzen worden bereikt kwa uitsteken van de lens en dus de optische zoom mogelijkheden. De nabije toekomst gaat echter periscope lenzen brengen en vloeistof lenzen waarmee makkelijk minimaal 20x optische zoom bereikt zou kunnen worden met de huidige iPhone dikte.

  10. Ik heb nu een 12 Pro, maar ik stap (volgend jaar?) over naar een SE. De kwaliteit van de foto’s zijn nog steeds waar ik ze wil hebben. En ik denk dat de volgende Pro Max daar ook nog niet gaat komen. Voor de kwaliteit die ik nu krijg en waar ik het dan uiteindelijk voor gebruik kan ik net zo goed een SE nemen.

  11. Origineel geplaatst door Dennis
    Ik heb nu een 12 Pro, maar ik stap (volgend jaar?) over naar een SE. De kwaliteit van de foto’s zijn nog steeds waar ik ze wil hebben. En ik denk dat de volgende Pro Max daar ook nog niet gaat komen. Voor de kwaliteit die ik nu krijg en waar ik het dan uiteindelijk voor gebruik kan ik net zo goed een SE nemen.

    Of je gebruikt de 12 pro nog 4-5 jaar?

  12. @Dennis: Kan je net zo goed de 12 blijven gebruiken, dan ga je toestel weg doen om vervolgens een ouder toestel terug te nemen.
    De SE is een iPhone 11 in bezuinigt van iPhone 8, kan je net zo goed 12 pro nog paar jaar gebruiken in plaats van 2 keer geld uit te geven.

  13. @Axel: Haha of koop een Apple Watch voor dat geld anders zonde.!

  14. @Dennis: nou wanneer je m verkoopt en koopt een gebruikte SE terug die zijn er al volop dan hou je geld over

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.