iPhone 13 blauw

Reacties voor: Alle iPhone 13-modellen hebben dubbele eSIM

De iPhone 13-serie is voorzien van dubbele eSIM, zodat je twee virtuele simkaarten tegelijk kunt gebruiken. Dit zijn de eerste iPhones waarbij dat kan.
Lees het complete artikel → Alle iPhone 13-modellen hebben dubbele eSIM
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. ‘eSim’ klinkt alsof het iets digitaals is en daarmee ook eigenlijk geen limiet zou hebben qua hoeveelheid in één apparaat. Maar dat is dus niet zo?

  2. Origineel geplaatst door Oude sok
    ‘eSim’ klinkt alsof het iets digitaals is en daarmee ook eigenlijk geen limiet zou hebben qua hoeveelheid in één apparaat. Maar dat is dus niet zo?

    Het aantal esims heeft misschien geen limiet, maar het aantal verbindingen wat je telefoon tegelijk open kan houden wel. Je telefoon ‘praat’ regelmatig met de masten zodat die weten op welke mast je bereikbaar bent. Dat gebeurt volgens mij door steeds te switchen tussen je sims/providers en dan tegen het netwerk te zeggen dat je nog steeds online bent.

  3. Als het goed is is er een fysieke chip aanwezig in het toestel waar de gegevens van de provider op staan. Dit zulle er dus nu twee zijn

  4. Wel super 3 esim. Perfect. Maar hoe krijg ik ooit 3 whatsapp er op? 2 lukt nu wel. Whatsapp zelf. & whatsapp bisiness. Maar de 3e?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.