iPhone 13 scherm

Reacties voor: Ga jij de iPhone 13 bestellen? En zo ja, welke? [poll]

Keuzestress? Er zijn meer modellen dan ooit
Alle iPhone 13-modellen zijn sinds vrijdag 17 september te bestellen bij Apple, webwinkels en providers. De iPhone 13 pre-order is nu begonnen voor alle modellen tegelijk, dus als je er snel bij bent hoef je niet lang meer te wachten. We zijn benieuwd of jij de iPhone 13 gaat bestellen en voor welk model je dan gaat kiezen. Ben je nog zoekende? Dan vind je in dit artikel alle details waar je terecht kan!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 126 reacties

  1. Ik ga hoor de Pro Max 256GB. Ik kom zelf van de iPhone X af dus het werd wel tijd ☺️.

  2. Ik ga geen iPhone 13 kopen, ben nog super tevreden over m’n “antieke” iPhone 8 Plus. 😎

  3. Origineel geplaatst door Niels
    Ik ga hoor de Pro Max 256GB. Ik kom zelf van de iPhone X af dus het werd wel tijd ☺️.

    Hier ook de x dus is weer grote vooruitgang 😁ik ga voor de gewone pro 128gb

  4. Nee, mijn X functioneert nog prima, vorig jaar wel nieuwe batterij erin laten zetten. Ik wacht op de 14 en hoop dat de geruchten waar zijn dat we dan van de spuuglelijke camera uitstulpingen af zijn.

  5. Nee hoor, ik blijf bij de 12 pro max. Ik zie geen verschil en sla eindelijk eens een keer over. Jammer voor de kids, die willen altijd het oudje overnemen, gaat nu niet door omdat er niks nieuws is dan alleen 120 Hz. De eerder besproken satelliet optie is “gebakken lucht” gebleken, en 5G is ook een lachertje in NL

  6. Ik kom ook van de X. Ik ben denk ik net genoeg tevreden om de overstap naar de 13 pro te maken. Ik had stiekem op “meer” gehoopt. Wacht nog wel even wat reviews af. Het wordt niet een directe pre-order voor mij.

  7. Nog steeds interesse in een dubbel Sim maar moet nog kijken of ik dan alles wat met werk te maken heeft, tel / app / mail, uit kan zetten en niets te zien krijg.
    En zolang de X nog mee doet met de updates heb ik de tijd. Toen de 5 geen update meer kreeg over gegaan naar de X

  8. Origineel geplaatst door Matthijs
    Nee hoor, ik blijf bij de 12 pro max. Ik zie geen verschil en sla eindelijk eens een keer over. Jammer voor de kids, die willen altijd het oudje overnemen, gaat nu niet door omdat er niks nieuws is dan alleen 120 Hz. De eerder besproken satelliet optie is “gebakken lucht” gebleken, en 5G is ook een lachertje in NL

    Had de satelliet optie of betere 5G je dan wel over de streep getrokken? Ik zie niet in waarom ik onderweg nóg sneller dan 4G moet kunnen internetten.

  9. Ja. Mijn vrouw krijgt de 13 Pro 512 GB als cadeau☺️ De 7 is nu wel aan vervanging toe

  10. Ik zit nu nog op de Iphone 7 maar begint echt op te raken, dus ik ga voor een iphone 13. de Pro geeft zo weinig voordeel tegen over de gewone Iphone13 dat ik dat verschil echt niet ga merken. Ik krijg steeds meer het idee dat een (pro) telefoon meer een status dingetje is van kijk mij.. maar wie gaat nou echt al die geweldige foto’s maken als je een gewone gebruiker bent ( niet dus). tenzij je prof fotograaf bent snap ik het aan de ene kant wel.

  11. Ach… waarom zou mijn geliefde iPhone 12 mini (blauw) al vervangen moeten worden? Welja, als ik toch zou moeten kiezen, dan dat lichtblauwe, wauw, sjiek!

  12. Ik koop pas een nieuwe iPhone als mijn huidige iPhone geen updates meer krijgt of kapot gaat. Ik heb nu een iPhone 8 en ik heb er dit jaar nog een nieuwe batterij in laten zetten, dus deze gaat nog wel even mee.
    Ik doe niet mee aan die hype dat mensen ieder jaar weer meteen een nieuwe moeten kopen, terwijl je oude telefoon nog goed is.

  13. Ik heb zelf de iPhone 11 Pro midnight green 64gb. Werkt met iOS 15 release candidate zo vloeiend als toen die nieuw was. Ik ga dit jaar ook overslaan en wachten tot de 14/15. Ik ga er wel een nieuwe batterij insteken. De A13 chip blijft nog steeds uitstekend presteren, alleen de batterij mag wel vervangen worden vanwege mijn gebruik😅. Nog steeds dus super tevreden. En tja qua camera kwaliteit heb ik niks te klagen. Op naar 2022.

  14. Ik zit nog te twijfelen met m’n iPhone X die het nog prima doet. Had ook stiekem op meer gehoopt. Misschien ook een always on display.

  15. Hii is nu weer een slagje groter en dikker geworden, denk niet dat dat volgend jaar ineens geheel in de telefoon zit 😅

  16. Twijfel erg of ik mijn Xr vaarwel zeg en voor een 13 ga.
    Ik wacht eerst de reviews af.

  17. Yep. Ga weer m’n jaarlijkse upgrade doen. Leg een relatief klein bedrag bij en koop de 13 Pro 256GB.

  18. Op dit ogenblik gebruik ik buitenshuis meestal mijn iPhone 7 Plus, niet eens mijn Xs. (Zaak van schermgrootte als ik geen tablet bij me heb.)
    Pas als 5G tot snelheidswinst gaat leiden (dus na de veiling van de betreffende frequenties) ga ik vervangen. En dan nog eerst mijn mifi.

  19. Ik denk dat 75% van de iphone liefhebbers wel “gehoopt hadden op meer”. Als je kijkt is het na de iPhone X maar bijzonder “stil” geweest met vernieuwingen. Ik kocht in het tijdperk van de iPhone 3GS ook steeds een nieuwe iPhone zodra deze uit kwam. Waarom? Design anders, veel vernieuwingen, alles was gewoon beter! en dan had je echt een hoop plezier met je nieuwe toestel.

    Nu heb ik al 2 jaar de Iphone 11 Pro Max en net als vorig jaar een enorm teleurstellend gevoel na de release. Totaal geen reden voor een upgrade, dus deze iPhone gaat nog maar een jaartje mee. In de hoop dat de iPhone 14 wel wat moois/nieuws gaat brengen, maar mijn hoop vervliegt wel……zonde apple!

  20. Iphone 6s vervangen door de iphone 13 of wachten tot de iphone 14?

  21. Is upgrade van de Xs naar de 13 mini het waard?

  22. Ik ga dit jaar na 10 trouwe jaren overstappen naar de samsung galaxy s21 ultra. Apple biedt niet genoeg vernieuwing om mij nog over te halen om een nieuwe IPhone te kopen.

  23. Ben best tevreden met mijn iphone12 mini

  24. Origineel geplaatst door Cihan
    Ja. Mijn vrouw krijgt de 13 Pro 512 GB als cadeau☺️ De 7 is nu wel aan vervanging toe

    Veeleisende vrouw of hele lieve man 😀

  25. Een hoop mensen roepen weer dat het tegenvalt en dat ze wel een jaar wachten. En toch zit er steeds weer een lange levertijd op!
    We kunnen toch ook niet verwachten dat elk jaar onze mond openvalt van de vernieuwingen? De iPhone is een topapparaat en wordt elk jaar een beetje beter, prima als je het mij vraagt.

  26. Origineel geplaatst door Robin
    Ik zit nu nog op de Iphone 7 maar begint echt op te raken, dus ik ga voor een iphone 13. de Pro geeft zo weinig voordeel tegen over de gewone Iphone13 dat ik dat verschil echt niet ga merken. Ik krijg steeds meer het idee dat een (pro) telefoon meer een status dingetje is van kijk mij.. maar wie gaat nou echt al die geweldige foto’s maken als je een gewone gebruiker bent ( niet dus). tenzij je prof fotograaf bent snap ik het aan de ene kant wel.

    Ik heb iPhone 12 en heb dus wel spijt dat ik niet voor de Pro ben gegaan vanwege de camera. Ik ben geen professionele fotograaf maar ik maak wel graag mooie foto’s en filmpjes. Ik heb er dus een paar honderd euro voor over om betere opnames te maken.

  27. mijn X kan nog prima paar jaar mee

  28. @Lander: daar zit ik dus ook mee. We kunnen nog een jaar vooruit met iOS 15.

  29. Mijn iPhone 11 Pro vooralsnog doet het uitstekend. Ik zie geen reden om na 2jaar te gaan upgraden. Te weinig vernieuwing ten op zichtte van 11pro. Ik denk pas 2023/24 model weer te pakken. Dus komende 2 jaar gewoon nog van mijn 11 genieten 😊 4 jaar curve moet haalbaar zijn (ook cq duurzaamheid).

  30. Meer dan tevreden met de 12. Kan nog jaren mee.

  31. Heb nog de oude SE. Alleen batterij is (weer) aan vervanging toe maar voor de rest werkt het nog prima. Wat apps en foto’s maken. Tja, wat doe je nog meer met een telefoon?
    Als het niet meer wordt ondersteund of kapot is dan zien we het wel weer.

  32. Ik heb nu de iPhone X en ben dik tevreden, ik ga echter de 13pro 256gb versie kopen.
    Deze x geef ik dan door aan een vriend van me.
    Zo wordt een prima telefoon nog steeds gebruikt!

  33. Origineel geplaatst door Eric
    Ik zit nog te twijfelen met m’n iPhone X die het nog prima doet. Had ook stiekem op meer gehoopt. Misschien ook een always on display.

    Blijf gewoon lekker bij die X. Uitstekende telefoon.

  34. Niet veel vernieuwing helaas, net als vorige jaar. Ben daarom overgestapt naar een Samsung Flip 3. 🙂

  35. Ik vind de nieuwe notch een hele verbetering.
    Ook de nieuwe camera’s op de pro en pro max vind ik wel gaaf maar mijn 12 mini voldoet nog uitstekend. Ik ga daarvoor niet vernieuwen.
    Vroeger kocht ik ieder jaar de nieuwe iPhone maar dat doe ik de laatste jaren niet meer.
    In februari pas vernieuwd van de iPhone 8 naar de iPhone 12 mini. Erg tevreden mee.

  36. Twee jaar terug van de 7 naar de 11 pro gegaan, maar zoals de vernieuwingen nu zijn gaat hij nog wat langer mee dan de vorige

  37. Met mijn huidige iPhone XS Max kan ik, met wat ik met een iPhone doe, nog prima uit de voeten. Ook denk ik, dat de iPhone de laatste jaren zo goed en krachtig is, dat je er veel langer op een acceptabele wijze mee kan werken. Ik denk dat Apple dat ook weet en dat zij daarom sinds een paar jaar bij de introductie van een nieuwe model iPhone, het voorgaande model direct uit productie nemen. Wat mij in dit kader verder ook opviel, is dat Apple gisteren bij de presentatie de rekenkracht van de nieuwe A15-chip niet vergeleek met die van de vorige chip (A-14), maar met de rekenkracht van huidige chips van andere fabrikanten. Dit wekt bij mij de indruk dat de A15-chip amper krachtiger is, dan de vorige generatie(s) chip van Apple.

  38. Ik ga voor de 13 pro max 256gb! Hopelijk de Grafiet. Ik kom van de XS max

  39. @erik: Hoe is je dat bevallen?

  40. Origineel geplaatst door IMD14DICT
    @Lander: daar zit ik dus ook mee. We kunnen nog een jaar vooruit met iOS 15.

    Klopt, maar heb maar 16gb is wel heel krap aant worden!

  41. doe mij maar de mini, al is die eigenlijk nog net te groot.

    maar denk dat ik eerder de 12 mini refurbished zal zoeken

  42. Beetje lullig voor de mensen die nu een 13 (pro) kopen. Volgend jaar heb je in de iPhone geen notch en wél touch ID in het scherm (wat de concurrentie al jaren heeft trouwens).

  43. Van 12 pro naar 13 pro 256gb. Die 120 hz scherm zal mijn algehele beleving van Iphone sterk verbeteren.

    Deze 12 pro gaat weg voor rond de 800( toestel is maand oud), dat bedrag leg ik bij op mijn aankomende abbo verlenging, dus zal het maandbedrag flink omlaag gaan.

  44. We gaan voor de Pro Max 256gb.

    Let erop dat de 128gb versie geen pro res 4k30fps kan opnemen, dat wordt dan 1080p……

  45. Ik heb een SE 2016 64 gb en ga voor de 13 Mini 128 gb 👍 Hoef niet ieder jaar iets nieuws, wil de “wellicht laatste” Mini graag hebben. Hou van een compacte iPhone …

  46. Ook voor mij te weinig vernieuwing ten opzichte van de iPhone 12 Pro. Hoewel ik wel moet zeggen dat ik wel denk dat de verbeteringen die de iPhone 13 heeft toch meer biedt dan je waarschijnlijk zou denken. Gister vond ik de update gewoon echt ronduit teleurstellend (en de Apple Watch is ook écht ronduit teleurstellend) maar de updates die Apple doorvoert zijn wel écht dingen waar je iets aan hebt. Die 120 Hz is echt een toegevoegde waarde en ik denk dat de camera’s wel echt spectaculair verbeterd zijn. Als de specs niet liegen kan dit met name in moeilijke scènes met weinig licht of klein beetje tegenwicht echt spectaculair beter zijn. De automatisch filmische focus is voor de meeste mensen waarschijnlijk een leuke gadget maar voor mensen die enigszins serieus met Instagram of ander social media bezig zijn een geweldige toevoeging (al denk ik dat het ook zou kunnen werken op een iPhone 12 want dit zal 90% softwarematig zijn).

    Ook de batterij is echt wel een welkome verbetering en een van de lichte teleurstellingen van de 12. Die batterij is gewoon echt niet best. In het begin haalde ik makkelijk een hele dag, nu moet ik rond 18:00 echt wel een keer bijladen. Best teleurstellend dat de batterij in een jaar zo achteruit gaat. Sluit zomaar niet uit dat dat draadloos laden niet echt al te best voor de levensduur van je batterij is. Het blijft voor mijn gevoel een “S” update maar het blijft een toptelefoon. De chip in de iPhone is al zo retesnel dat je het verschil niet al te veel zal merken. Misschien dat de 5G ontvangst ook wat beter zal zijn. Die hapert nu nog regelmatig.

  47. Ik heb zelf de iPhone 11 Pro 256 GB zilver. Wat een heerlijk toestel is dit. Het Formaat, een schitterend scherm en een heerlijke batterij duur. En de camera niet te vergeten. Die is ook top. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de rechte randen van de iPhone 12 minder prettig in de hand vind liggen. Maar dat is persoonlijk natuurlijk. Ik wacht dus nog even met het kopen van een andere iPhone.

  48. Ik heb vorig jaar de 12 Pro over geslagen.
    Ga nu naar de 13 Pro 128 Gb en mijn vrouw krijgt mijn 11 pro 64 Gb. Zij komt van de 6S. Dat zal voor haar een flinke upgrade zijn. 😁

  49. @Dennis: Wat voelt mijn 2 naar oude 11 pro Max 64gb toch ineens modern benieuwd aan, deze kan dus hogere kwaliteit filmen dan ze 2 jaar nieuwe basis variant van de 13 pro Max 😂

  50. Misschien dat ik overstap naar een mini. Ik heb nu een 12 Pro met 256GB. Te lomp. Vind de iPhone te groot. Heb laatst een SE (2016) tweedehands gekocht. Gewoon om even te kijken. Werkt prima en ligt echt goed in de hand. Ik wil denk ik die 13 Mini. Maar een nieuwe SE in 2022 vind ik ook prima. Allemaal wat handzamer. En ik doe eigenlijk steeds minder op m’n iPhone. En dat is ook waar ik naartoe wil. Bijna al m’n notificaties staan uit. Ik heb alleen Berichten, Telefoon en twee andere apps in m’n Dock staan. De rest staat in de Bibliotheek (ook WhatsApp waarvan ik alleen de Badges nog aan heb staan). Als ik iets nodig heb, dan gebruik ik Spotlight of ik scroll even door de Bibliotheek.

    Dus. Iemand die van z’n 12 Mini af moet en wil ruilen? 😬

  51. Ik hou mijn iPhone SE 2016. Na 5 jaar de batterij vervangen en met deze investering van 55 euro kan hij weer jaren mee. Zolang Apple nog geen TouchID in het scherm verwerkt heeft en nog die belachelijke notch heeft, hou ik het bij mijn vertrouwde SE.
    Ik begrijp sowieso niet de behoefte om elk jaar weer honderden euro’s op tafel te leggen om steeds het nieuwste model te (moeten) hebben.

  52. @Dennis: Als je doelt op het ProRes verhaal. Dat kan je iPhone 11 Pro niet. De iPhone 13 Pro 128GB kan gewoon 4K 60fps Dolby Vision filmen. Maar niet in ProRes. Ik persoonlijk zal geen gebruik maken van ProRes.
    Uiteraard verwacht ik volgend jaar dat ProRes 4K 30fps wel kan op de 128GB en dat de andere versies dan 4K 60fps kunnen. Ze moeten blijven “venieuwen” en verbeteren. Zelfde met cinema mode. Volgend jaar kan dat in 60fps. Over 2 jaar in 4K 30fps en over 3 jaar in 4K 60fps. 🙂

  53. In maart een iPhone 12 Pro Max gekocht dus ga nu niet overstappen op de iPhone 13.

  54. Ben erg blij met mijn SE. Wil voorlopig niet anders.

  55. Zoals eerder aangegeven blijf ik mij m’n X
    Hopelijk gaat Apple dan ook ervoor zorgen dat bij de opvolgers de stabilisatie van de camera verbeteren. Heb die van mij altijd in een steun staan op m’n motor, rij dagelijks woon werk verkeer.

    En ze moeten niet groter worden, deze pas nog maar net in m’n sporran 😁

  56. Ik heb de 12 pro max
    Dus sla dit keer over
    Niet genoeg veranderingen

  57. Heb nog een uitstekend werkende 7 plus maar wil wel graag vernieuwen. Ga proberen een 12pro te kopen. Deze stap is voor mij al giga en scheelt hopelijk toch een flink stuk in aanschafprijs 😄

  58. Het zal moeilijk worden voor Apple.

    Dit niet groundbreaking. En om dan weer een bak geld uit te geven voor een ‘nieuwe’…no way!

    De 15 wordt ‘t. Is mjjn abonnement weer afgelopen.

  59. Nee, mijn iPhone XS doet het nog prima en dan voor die prijzen wacht ik wel op de nieuwe generatie iPhones…

  60. Ik begrijp eigenlijk niet waarom de “S” modellen afgeschaft zijn. De IP13 zou perfect kunnen door het leven gaan als “12s”

    Ik zit te wachten op een iPhone met optische zoom lens. 3x is wat weinig, dus zolang mijn XsMax het prima doet blijft die.
    “Built to last” zei m’n destijds in diens Keynote.

  61. Neen, ik blijf bij mijn iPhone 12 ProMax.
    De vernieuwingen zijn te klein tegenwoordig en gsm’s gaan ook langer mee door hun bouwkwaliteit.
    Eerste iPhone was een 3Gs, dan na 4 jaar een iPhone 6 Plus en dan 6 jaar later de iPhone 12 Pro Max. Ik gebruik gsm sowieso al zo lang mogelijk. De eerste 3Gs ging maar 4 jaar mee en de plastieke achterkant kwam los van de aluminium rand vooraan. Bovendien kwam er een scheur in het stuk van de 30 pin laadstekker. Dus ja echt versleten. Bovendien kon ik toen al vrij snel geen updates meer doen zoals iOS7 welke uit was maar niet kon gebruiken.
    De iPhone 6 dan ook weer gebruikt tot en met er geen updates meer kwamen. Qua bouwkwalitiet zie je dat deze nog wel helemaal ok is. Enige de batterij. Maar omdat ik deze al zo lang gebruikte vond ik het minder interessant om nog geld te geven voor een nieuwe batterij terwijl er geen ondersteuning meer was.
    Ook naar camera’s was dit al wat verouderd. Vandaar dus ineens de 12 Pro Max. En ok de 13 zal weer dat ietsjes beter zijn maar zo kan je altijd gelijk hebben. En lang met je gsm doen is juist leuk om bij het kopen van een nieuw model na zoveel jaren toch wel dat gevoel te hebben van ik heb ineens super veel nieuwe dingen.
    Enkel spijt dat ik de 3Gs had en niet de 4 want die was wel spectaculair anders dan de 3Gs. Maar voor de rest de 6 was ook een nieuw design, de 12 ook. Dus wie weet tegen ik de iPhone 18 koop ik weer een totaal nieuw design heb wat nu bij een 13 helemaal niet is.

  62. Als ik mijn telefoon vervang dan ga ik doorgaans voor het top model, dus dat zou nu de 13 Pro of Pro Max (al is deze me misschien wel wat te groot). Sleutelwoord is als. Ik doe dit meestal pas al de oude het echt niet meer trekt, bijv batterij of updates. Mijn huidige x doet het echter nog voldoende. Bij vervanging kies ik doorgaans dan ook aardig wat opslag omdat ik er juist zo lang mee door ga, niks wil weggooien en zelfs van de vorige alles wil meenemen.

  63. Nee ik ga hem niet kopen. Ik heb nu een iPhone 12 Pro en vind de iPhone 13 (Pro) te weinig vernieuwing hebben. Ik hou het voorlopig de aankomende 1 of 2 jaar nog bij mijn iPhone 12 Pro tot er echt weer vernieuwing genoeg is om over te stappen naar het nieuwste model.

  64. Zolang er ondersteuning is voor mijn X dan heb ik geen behoefte aan een nieuwe gsm.
    De X doet het nog prima!

  65. Ik zing het nog wel uit met m’n 11 Pro Max en stainless steel S4 watch.

    Teleurgesteld.

  66. Ik bestel ook niks te weinig vernieuwingen

  67. Ik heb de gewone 13 besteld en m’n Xr ingeruild na drie jaar dus voor mij een leuke upgrade.

  68. Origineel geplaatst door Loe
    Het zal moeilijk worden voor Apple.

    Dit niet groundbreaking. En om dan weer een bak geld uit te geven voor een ‘nieuwe’…no way!

    De 15 wordt ‘t. Is mjjn abonnement weer afgelopen.

    Moeilijk voor Apple? De pre orders gaan door het dak volgens de tech sites. Helemaal in China waar men Huawei links laat liggen.

  69. @@rno: Helaas, of alletwee AAN of handmatig in de instellingen 1 netwerkprovider UIT zetten… Geen schema of snellere optie helaas…

  70. Heb de 13 pro Max besteld en hij komt as vrijdag binnen.

  71. Ik heb een 13 Pro, 256GB, Space Gray, besteld. Levering vrijdag 24 september

  72. De 13 pro max besteld bij Belsimpel.. om stipt 14:00 betaald en levertijd 3 weken??!!..

  73. Eerst nu een nieuwe accu in mijn 8 gedaan voor drie tientjes. Ik wil wel een mini 13 maar wacht wel 6 tot 18 maand met kopen, er moet eerst 300€ vd prijs af, en bij de 12 zie je dat nu al. Dat kan hij nog makkelijk met een frisse accu. De mini 13 is waarschijnlijk de laatste kleine , ( al zitten de voorspellingen wel veel fout de laatste tijd) dan kan ik weer mooie tijd voor uit

  74. Ik heb de iPhone 13 Pro Max Sierra Blue 256 GB besteld via KPN. Ik was een van de eerste.

  75. Wat een drama bij de store zeg. Keer op keer via meerdere devices faalt het.

  76. Net de blauwe pro max 256 gig besteld volgende vrijdag om 10.30 ophalen en ik kom van de 12 pro max

  77. Ik had mijn order onmiddellijk om 14:00 geplaatst via de apple store app, maar telkens faalde de betaling via kredietkaart.
    Nu na een uur vele malen proberen likte de betaling eindelijk, maar nu 2 a 3 weken wachttijd. Das balen.

  78. Seconden nadat de Store online ging was mijn bestelling reeds geplaatst via de Apple Store app! Zeer vlot. Daarna ging het wel niet altijd vlot in de Store heb ik gemetkt.

  79. Onmogelijk om te bestellen, bij vodafone ben ik 2 x naar 35 minuten eruit gegooit. Bij apple is een storing, creditcards worden afgekeurd. Gebeld met ABN, meerder epersonen hebben gebeld ivm weigering creditcard door Apple. Alles ligt plat door de iphone, bizar anno 2021

  80. Besteld 13 pro 128GB bij kpn om 14:02uur
    Levering 24ste.

  81. Besteld (iPhone 13 pro Max 256GB) om een uur of 14:45, credit card werd ws niet gepakt door de drukte. Levering tussen 4-11 oktober.

  82. Zojuist de iPhone 13 256GB midnight besteld via KPN i.c.m een verlenging. Om 15:00uur de bestelling zonder enig probleem geplaatst. Nu even afwachten wanneer hij geleverd wordt.
    De iPhone 8 krijgt een 2e leven bij mijn vader die nog steeds mijn oude 4S gebruikt.

  83. Upgrade van iPhone Xs. Idd gezeur met creditcard bij Apple store. Om 15:15 lukte het (eindelijk), levertijd tussen 27-29 september. Weet niet of de kleur uitmaakt, maar heb zelf een rode gekocht.

  84. Nope. Mijn 12 Pro Max is perfect. Geen enkele reden tot vervanging.

  85. @Jarno: zit nu nog op de iPhone 6…. maar volgend jaar ga ik wel voor de iPhone 14

  86. NEE heb de 12 prima 👍

  87. Origineel geplaatst door Loek
    Heb de 13 pro Max besteld en hij komt as vrijdag binnen.

    MeToo 😀👏

  88. Ga dit jaar maar voor de Pro Max met 512GB. Dan kan ik er zeker weer 3 tot 4 jaren tegenaan. Had nog twijfel om minder GB te nemen maar voor zoveel jaar om hem te willen gebruiken dacht ik toch maar iets meer te nemen dit keer.

    Zal mij benieuwen, hij komt ergens 4 oktober. Nu hoop ik natuurlijk eerder, net zoals mijn Apple TV. Kreeg ik ook melding dat ik hem 2 weken later kreeg en opeens, op de dag van uitkomen, kreeg ik een mail dat ik hem die dag ook kon verwachten. Dus ik heb nog een beetje hoop 🤪😁

  89. Origineel geplaatst door René
    Besteld 13 pro 128GB bij kpn om 14:02uur

    Levering 24ste.

    Hoe weet je dat jouw levering de 24ste is? Dat communiceert KPN toch niet?

  90. Ik geef het op. Kom er niet doorheen en ook de helpdesk lukte het niet. Waardeloos van Apple

  91. Origineel geplaatst door Frits
    Beetje lullig voor de mensen die nu een 13 (pro) kopen. Volgend jaar heb je in de iPhone geen notch en wél touch ID in het scherm (wat de concurrentie al jaren heeft trouwens).

    Pure aanname wat je hier doet. Totaal niks van zeker. Wie weet blijven ze wel bij de iconische “notch”

  92. Origineel geplaatst door Michel
    De 13 pro max besteld bij Belsimpel.. om stipt 14:00 betaald en levertijd 3 weken??!!..

    Moet je ook bij Apple zelf doen met een release

  93. Ik ga niet updaten. Heb momenteel de 12 pro max en die verschilt niet zo heel erg veel met de 13 pro max in mijn opinie. Bovendien doe ik altijd 5 jaar met m’n toestel dus updaten zat er sowieso niet in. Heb ook niet echt de feeling dat het het waard zou zijn.

  94. Bij mediamarkt is de hele middag niet te bestellen. Tot betalen gaat ‘t goed, levering 24/9.

    Daarna melding ‘uitverkocht’ en mandje leeg. Via browser en app tig x geprobeerd.

  95. Ik zou eerst voor de gewone iPhone 13 gaan zodat mijn kinderen de iPhone 11 van m’n vrouw en mij kunnen krijgen.
    Maar uiteindelijk zijn we toch voor de iPhone 13 pro gegaan. Kinderen weer extra blij dat ze over een tijdje de 13 pro krijgen ipv de 13.

  96. Ik heb enkele maanden geleden mijn abonnement vervroegt verlengt met de iPhone 12 PRO, 📱 128GB. Ik vond hardwarematige verschillen, niet de moeite waard om te wachten op de iPhone 13 📱serie

  97. Vanmiddag online order geplaatst, helaas door issues met creditcard verbinding 4 weken wachten.

    Order vanavond geannuleerd en gekozen voor ophalen op de 24ste!
    Dus alsnog volgende week!!!!

  98. Origineel geplaatst door Michel
    De 13 pro max besteld bij Belsimpel.. om stipt 14:00 betaald en levertijd 3 weken??!!..

    Origineel geplaatst door loyd
    Moet je ook bij Apple zelf doen met een release

    Uh….neehoor. Ben 7 uur! Bezig geweest en mag nu ook 4 week wachten. Helaas woon ik 200km van de dichtstbijzijnde Apple shop anders was ik m gaan halen.

  99. Blijkbaar zijn sommige modellen uitverkocht en is 24 oktober al de leverdatum als je nu besteld

  100. Ik heb m vanmiddag na meerdere pogingen kunnen bestellen, betaald met iDeal. Wel heb ik tijdens diverse pogingen bevestigingsmails ontvangen, drie in totaal. Dacht dat dat nog wel geannuleerd zou worden of iets dergelijks. Iemand anders hetzelfde probleem? Heb nu drie mails dat ik m op kan halen vrijdag, dus ben benieuwd of er daar straks drie iPhones op me liggen te wachten

  101. M’n KPN abonnement verlengd met een 13 Pro Max. Was €100 goedkoper / minder duur dan los bij Apple bestellen.

    Koop eigenlijk elk jaar een nieuwe iPhone. De enige die ik heb overgeslagen zijn de 3Gs en de Xs.

  102. Origineel geplaatst door Frits
    Beetje lullig voor de mensen die nu een 13 (pro) kopen. Volgend jaar heb je in de iPhone geen notch en wél touch ID in het scherm (wat de concurrentie al jaren heeft trouwens).

    Als je zo redeneert moet je nooit wat kopen want er komt altijd een beter iPhone aan. Verder allemaal speculatie.

    Daarnaast zie ik het voordeel niet in van een vingerafdrukscanner in het scherm. Ik heb ook een Galaxy S21 en het werkt beroerd. Je kan de scanner niet op gevoel vinden en de snelheid en de herkenning is matig. Naam mijn mening werkt FaceID veel beter. En als je dan ook TouchID wil dan kan je dat beter in de power knop hebben zoals bij de iPad Air.

  103. Pro Max 256 blauw bij KPN besteld, leverdatum wordt niet gecommuniceerd voor de extra spanning…..

  104. @Daan: Als je 3 verschillende ordernummers hebt, is die kans wel aanwezig. Maar je zou het ook bij je bank moeten kunnen zien, zijn er ook 3 iPhone betalingen afgeschreven?

  105. Ik was altijd de persoon geweest: “ik koop elk jaar een nieuwe iphone”… maar nee voor het eerst dat ik een jaar ga skippen, meer dan tevreden met iphone 12 pro. Misschien dat ik mijn geld dan aan andere producten ga uitgeven. Heb miss geld voor een apple watch 7 maar dan is het scherm (voor mij) het enige wat “groter” is geworden of toch voor de 6 gaan en ff kijken bij de nieuwe Sonos Beam 2? #geldover haha

  106. Origineel geplaatst door Leo
    Eerst nu een nieuwe accu in mijn 8 gedaan voor drie tientjes. Ik wil wel een mini 13 maar wacht wel 6 tot 18 maand met kopen, er moet eerst 300€ vd prijs af, en bij de 12 zie je dat nu al. Dat kan hij nog makkelijk met een frisse accu. De mini 13 is waarschijnlijk de laatste kleine , ( al zitten de voorspellingen wel veel fout de laatste tijd) dan kan ik weer mooie tijd voor uit

    Waar zie jij de 12 €300 goedkoper dan de 13? Ik heb een 13 mini bij t mobile voor 744 gekocht. De 12 nieuw zit nog dik boven de €600. Ik had ook gehoopt op een veel lagere prijs nu voor de 12 mini, maar vond hem niet. Dus maar voor de 13 mini gegaan.

  107. @Lander: zit nog op de iPhone 6! Maar ga volgend jaar wel upgraden naar de iPhone 14

  108. Origineel geplaatst door Dutchie
    @Lander: zit nog op de iPhone 6! Maar ga volgend jaar wel upgraden naar de iPhone 14

    Of wachten op de iPhone 17 😉

    Als je genoegen neemt met een 7 jaar oude iPhone die al 2 jaar geen iOS updates meer krijgt, dan kan je natuurlijk ook gaan voor een iets oudere iPhone zoals de iPhone 11 of 12.

  109. Geen update voor mij, mijn 8 is nog te goed. Doe standaard 5j met een iPhone of iPad. Mac moet zeker 10j halen.

  110. Mijn vrouw heeft nog een SE 2016, die gaat eraan geloven. Waarschijnlijk wordt het een 13 256GB

  111. Heb de 13 pro Max 128gb besteld en word de 24e bezorgd , kom vanaf de XS

  112. Nee weer niet, geen bijzondere verbetering ten opzichte van mijn 11 Pro Max.

  113. Ik ben nog tevreden met mijn 12 Pro Max.

  114. Ik heb nog 1 jaar support op de SE 2016. Ik wacht nog een jaartje.

  115. Ik heb de 13 pro max 256 besteld en kom van de 12 pro max.

    De accu van de 12 pro max is waardeloos in vergelijking met de 11 die ik daarvoor had. Hopelijk is de 13 pro max een stuk beter.

  116. Ik heb 2 nieuwe iPhone 13 pro Max gekocht en onze oude 12 pro Max 256gb verkocht voor 1000 eur per stuk .. prima deal toch

  117. Origineel geplaatst door Niels
    Ik ga hoor de Pro Max 256GB. Ik kom zelf van de iPhone X af dus het werd wel tijd ☺️.

    Ik doe hetzelfde ook iPhone X nu maar ik ga voor de kleine pro met 512.
    Gewoon bij Apple besteld.

  118. @Robert: gebruikt bedoel ik! Op marktplaats en op Used Products zijn er geregeld al net onder de 500€. Nieuwe is het prijs verschil kleiner ja. Plus ik denk dat je te snel wilt, de retail moet nog bezig met prijzen aanpassen in verhouding tot de nieuwe toestellen

  119. Origineel geplaatst door @rno
    Nog steeds interesse in een dubbel Sim maar moet nog kijken of ik dan alles wat met werk te maken heeft, tel / app / mail, uit kan zetten en niets te zien krijg.

    En zolang de X nog mee doet met de updates heb ik de tijd. Toen de 5 geen update meer kreeg over gegaan naar de X

    Nee dat gaat niet, of niet op een acceptabele manier iig.
    Je kunt:
    -werksim uitzetten
    -mobiele data voor werkapps blokkeren
    -niet meer op WiFi

    Maar werkt dus niet,

    Oppo heeft daar dus wel een relaxte optie voor net als blackberry vroeger, 2 manieren (2 verschillende fingerprints) om te ontgrendelen en daarbij 2 zelf instelbare “accounts”

  120. Vrijdag kan ik de iPhone 13 Pro ophalen in Apple Store Den Haag. De blauwe variant was daar uitverkocht en ik heb nu gekozen voor het zilveren model, 512 GB.

  121. @Frits: alsof dat heel belangrijk is ! Toch koop ik 13 pro max geld zat genoeg!

  122. Ik blijf voorlopig bij mijn iPhone 12 Pro, te weinig zichtbare veranderingen

  123. 1. Te duur voor duizend euro kan ik ook wel een auto kopen
    2. Had nog een heel goed werkende iPhone 6s Plus. Helaas kapot gevallen. Heb van een vriend voor 80 euro zijn oude iPhone X kunnen overkopen en die werkt ook nog prima.

  124. @Jeffrey: Hier hetzelfde (ongeveer), heb nu de XS Max en ga nu voor de 13 Pro Max

  125. @Jay: de vraag is maar of ze dat echt wil hebben,of het de man is die perse 2 iphones in huis wil..:)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.