iPhone 13 Pro performance

Reacties voor: iPhone 13 Pro benchmarks tonen 55 procent hogere GPU-score

Verbetering in CPU valt tegen
De iPhone 13 Pro blijkt een aanzienlijk betere GPU-performance te hebben, vergeleken met de iPhone 12 Pro. Maar toch schijnt er iets te rommelen in Apple's chipteam.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Ik heb veel van dit soort verhalen gelezen de afgelopen dagen van chipset tot functies ontbreken tot design en alles gaat verkeerd bij Apple.

    Wat ik alleen mis in alle verhalen is het stuk wat is de impact van Corona? Het thuiswerken, niet of nauwelijks naar fabrieken kunnen, alle supply chain problemen in de wereld, chip tekorten tot wat kunnen je toeleveranciers?

    Zou mij niks verbazen dat de volgende iPhone hier ook nog last van heeft ivm je r&d tijd en lead times.

  2. Alle focus zit op ARM v9 voor volgend jaar en ondertussen M1X voor de Mac.

  3. En wie weet gaat de A16-chip met een 4- nanometer productieproces gemaakt worden, wat op zichzelf óók al grote verbeteringen mogelijk zal maken. Het 5-nanometer productieproces waar de A15-chip mee gemaakt is, werd namelijk ook al bij de voorganger, de A14-chip, gebruikt.

  4. Krijg steeds meer het idee dat deze ronde iPhones prima over te slaan is. Geld ook voor Apple Watch. Volgend jaar grotere veranderingen (hoop ik)

  5. Viel mij ook al op ja “in vergelijking met competitie”.

    Hopelijk in 2022 een M-CPU obv Apple Silicon.

    Wel wezenlijks weer iets niets op “alles is net een generatie +1”.

    Die Hz-refresh is wel nice, maar om daar meer dan 1200 euro voor neer te tellen…

  6. Origineel geplaatst door Knoezelbos
    Krijg steeds meer het idee dat deze ronde iPhones prima over te slaan is. Geld ook voor Apple Watch. Volgend jaar grotere veranderingen (hoop ik)

    Welke veranderingen zouden dat moeten zijn dan?

    Ik vind dat de huidige iphone alles heeft wat nodig is..

  7. Ze hadden dit event beter kunnen overslaan, het is ronduit Apple ontwaarding deze kleine “verbeteringen”.
    Ik wacht wel een jaar.

  8. Ik moet eerlijk bekennen dat het een beetje zielig is dit jaar. Het 120hz scherm is nice maar had er eigenlijk vorig jaar al moeten inzitten. Waarschijnlijk hebben ze dat toen ingehouden om als “grote verbetering” voor het 2021 model te dienen. Zonder dat hadden ze alleen macro en cinematic kunnen opvoeren als verschil tov vorig jaar. Want een snellere processor zul je niet zo gauw merken. Die dingen zijn leuk om te hebben, maar geen update waard tenzij je telefoon een iPhone 6-8 is ofzo…

  9. Waarom moet het altijd groter, beter, sneller? Je hoeft tenslotte niet elk jaar een nieuwe telefoon. De levensduur van een iPhone, kwa bruikbaarheid, is 5-7 jaar. Na een jaar of 3 een nieuwe batterij er in en een familielid kan er vervolgens weer 2-3 jaar van genieten. Dus om nu elk jaar in superlatieven met het toestel van vorig jaar te moet kunnen praten is wat overdreven. Niet genoeg? Gewoon 1-2 jaartjes wachten.

  10. Origineel geplaatst door Knoezelbos
    Krijg steeds meer het idee dat deze ronde iPhones prima over te slaan is. Geld ook voor Apple Watch. Volgend jaar grotere veranderingen (hoop ik)

    Origineel geplaatst door Lodewijk
    Welke veranderingen zouden dat moeten zijn dan?
    Ik vind dat de huidige iphone alles heeft wat nodig is..

    Wat dacht je van design? Het design is een geupdate versie van de iPhone 4. Ik was vanmiddag bij de Media Markt, waar vroeger Samsung en hun Galaxy een plastic hok was, is dat qua design en innovatie voorbij de iPhone gegaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.