iPhone 12 Pro camera

Reacties voor: Opnieuw bevestiging: ‘Alle iPhone 13-modellen krijgen betere beeldstabilisatie in camera’

Alle 2021 iPhones krijgen volgens bronnen betere beeldstabiliteit voor de camera met sensorverschuiving. Dit levert mooiere foto's op.

Reacties: 10 reacties

  1. Camera camera camera. Is dat het enigste wat men nog aanpast aan mobiele telefoons? Lijkt er wel op namelijk! Jammer!

  2. De 2021 iPhones zouden een “S” serie worden in plaats van iPhone 13. Blijkbaar zou dit komen omdat in veel landen 13 een ongeluksgetal is.

  3. @Tim Moreau: ja dat las ik ook. Waar ik wel twee problemen mee heb , 1 er is wel vaker een S jaar ook zonder nr 13 en 2 na de 12S zit je nog steeds dat je of een 13 moet uitbrengen of een 14. Maw vind 12s met die reden onzinnig, want werkt niet

  4. (Red.) Nieuw gerucht van DigiTimes toegevoegd.

  5. Het wordt tijd voor een nieuwe technologische revolutie bij de iPhone. Sinds de iPhone X met FaceID kwam, is er qua concept weinig veranderd, los van incrementele verbetering in processing snelheid en camera’s. Ik hoop nog steeds dat de iPhone 13 echt iets nieuws gaat brengen.

  6. Iphone 12 met camera+ versie 2 fantastische stabiele beelden. Geen plus dus voor de 13.

  7. @Mike: Eens. Ik zou t ook wel leuk vinden als de focus (no pun intended) op iets anders zou liggen een keer.

  8. Origineel geplaatst door Tim Moreau
    De 2021 iPhones zouden een “S” serie worden in plaats van iPhone 13. Blijkbaar zou dit komen omdat in veel landen 13 een ongeluksgetal is.

    Dat zou ik erg jammer vinden want 13 is juist mijn geluksgetal. Heb bewust zelfs de 12 overgeslagen 🤣. Dat laatste dan weer niet want ik vond de verschillen met de 11 Pro Max te klein.

    Geen gekkigheid met die 13. Ben in principe met niets bijgelovig maar met het getal 13 kan ik echt bizar veel goede momenten terughalen uit het verleden. Echt weird🔮.

    Maar resultaten uit het verleden bieden geen garanties🐣😜.

  9. @CB: Eens tuurlijk Camera mag wel beter na een jaar zoals altijd, maar de focus mag wel eens ergens anders liggen.

  10. Ik geloof niet zo dat ze de camera op alle nieuwe ‘iPhone 13’ modellen meer gelijktrekken. Het is altijd nog zo geweest dat de Pro en vooral Pro Max modellen de meeste mogelijkheden en de beste specificaties hebben qua camera. Ik denk dat Apple het zo zal houden. De functie die scherpte van foto’s bij slechte lichtomstandigheden behoorlijk op peil houdt, is wel érg belangrijk. Waar je normaal een statief nodig zou hebben, kan je met de iPhone 12 Pro Max zelfs in bijna volledig donker nog foto’s maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.