Vrouw met iPhone 13 Pro

Reacties voor: Alles over de batterijduur van de iPhone 13-serie [video]

Met een nieuwe iPhone rijst de vraag: hoe lang kun je ermee doen? Van de kleinste iPhone 13 mini tot de enorme iPhone 13 Pro Max: lees hier alles over de batterijduur.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Team iCulture wat is jullie ongezouten mening over de aankondigingen dit jaar? Ben wel benieuwd wat jullie als experts vinden

  2. Leuk die verhoogde batterij capaciteit, maar helaas merk je hier in de praktijk niet echt veel van. Ja de eerste maand misschien maar daarna voelt het gewoon net als je vorige iPhone.

  3. Als ik mijn ongezouten mening mag geven vindt ik het best wel onder de maat eigenlijk. Hiermee bedoel ik niet alleen de nieuwe hardware maar ook de nieuwe software laat best wat te wensen over. Ik hoor van vele die de beta draaien van iOS 15 dat ze nauwelijks merken dat het echt een nieuwe iOS versie is…? Paar jaar terug kon ik me daar dan ook echt op verheugen als ze met nieuwe software aankwamen. Maar dit kan er ook mee te maken hebben dat we misschien teveel verwachten? Verwend zijn geraakt? Ik weet het niet maar ergens mogen we toch ook wel wat verwachten als je naar de prijzen kijkt toch?! Tja dan de hardware, ze moeten echt wat nieuws gaan doen met TV OS zo’n streamings kastje kost dik €200,00 neem die eens goed op de schop zou ik zeggen. Verder had ik ook wel verwacht dat de Apple Watch een geheel nieuw uiterlijk ging krijgen maar dit wordt ook weer compleet uitgemolken, nee deze nieuwe line up spreekt mij persoonlijk nog niet aan om iets te gaan vernieuwen, hou het nog bij mijn Watch series 5 en heb sinds een aantal maanden een iPhone 12 Pro en een nieuwe MacBook Pro m1 stuk voor stuk allemaal erg tevreden mee maar Apple moet naar mijn mening meer softwarematig gaan brengen voor de consument.

  4. Wat mij tegen begint te staan, we hebben te weinig vernieuwingen dus wat doen we we gaan een software functie exclusief maken. Dat cinematic mode kan met gemak op een iphone 11 of 12 draaien!

  5. Zat gisteren ook naar de voorstelling te kijken en stelde me dezelfde vraag.
    Nu eerlijk? Wat valt er eigenlijk nog te verbeteren aan een iPhone? De batterij lijkt eindelijk op weg om behoorlijk te zijn. Bijna 4 dagen muziek luisteren… als niet heavy user doe ik dan bijna een week met een lading.
    Straks nog variabele optische zoom, de Notch weg en dan gaan we klaar zijn, toch? Misschien nog een AOD scherm in een iPhone.
    Nu goed zoals ook werd gezegd: mensen doen langer met hun telefoon. Lukt prima met een iPhone. Houden zo zou ik zeggen.
    Iets minder vernieuwing, maar stabiele software en degelijke hardware. Ideaal 👍🏻😃

  6. Ik zie deze nieuwe modellen meer als een verplichting om jaarlijks met nieuwe modellen te komen om de omzet op peil te houden.
    Echt revolutionaire zaken zitten er dit jaar niet bij, misschien in 2022 weer ? Denk dat de focus dit jaar bij Apple meer heeft gelegen op Apple Silicon.

  7. @Gert: Bijna een week met één lading is mij nog nooit gelukt.

  8. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel blij ben met de (in praktijk afwachten) grotere batterij.
    M’n 12 pro’s batterij was bagger tov van de 11 pro.
    In 9/10 maanden tijd was de batterij conditie al tot 90 % gezakt, bij normaal gebruik.
    Met m’n 11 pro had ik na dik 11 maanden nog 98 %

  9. Origineel geplaatst door Marcel
    @Gert: Bijna een week met één lading is mij nog nooit gelukt.

    Mij ook niet, de XsMax haalde als hij nieuw was max 3 dagen.
    Mijn moeder die een 11 heeft gebruikt die erg weinig. Zij laadt om de 5 a 6 dagen zegt ze. Moet dus met de 13 wel mogelijk zijn dunkt me

  10. Mooi! Dan mag men wel wat positiever worden over de mini, doet t nog beter dan de grotere 13

  11. @Leo: ik bedoelde hier uiteraard de 12 van vorig jaar. 13 mini dit jaar betere accu prestatie dan de grote 12 vorig jaar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.