Reacties voor: ‘iPhone 13 wordt eerste iPhone met always on-scherm’

Plus: meer grip en sterkere MagSafe
Apple zou de iPhone 13 willen voorzien van een always on-scherm, zodat je altijd meldingen en de tijd kunt lezen, zonder dat je het toestel uit slaapstand hoeft te halen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Leuk een matte achterkant, maar er gaat toch een hoesje omheen omdat het net ze duur is om een nieuwe telefoon te kopen als de achterkant laten repareren.

  2. Had het echt zo lang moeten duren?:D

  3. Origineel geplaatst door LightPhoenix
    Leuk een matte achterkant, maar er gaat toch een hoesje omheen omdat het net ze duur is om een nieuwe telefoon te kopen als de achterkant laten repareren.

    Ik heb een protector voor de achterkant zoals een screenprotector aan de voorkant. Ik zie dus mijn volledige telefoon

  4. Nog steeds die vreselijke notch?

  5. Wordt dit dan eindelijk de iPhone die de upgrade waard is t.o.v. de iPhone X?

  6. Uhm, Ben ik de enige die een “always on” op een iPhone totaal nutteloos vindt?! Ik heb liever een batterij duur a la Nokia 3310

  7. Origineel geplaatst door Richard
    Uhm, Ben ik de enige die een “always on” op een iPhone totaal nutteloos vindt?! Ik heb liever een batterij duur a la Nokia 3310

    Je bent niet de enige, toen ik nog een Samsung galaxy s7 had stond always on nooit aan, vond het geen waarde toevoegen. Vond het eerder afleidend dat de hele tijd het scherm aan was.

  8. Origineel geplaatst door Richard
    Uhm, Ben ik de enige die een “always on” op een iPhone totaal nutteloos vindt?! Ik heb liever een batterij duur a la Nokia 3310

    Ik vind het ook totaal niet nuttig, mijn iPhone zit meerendeel van de dag ik mijn zak en als ik thuis ben dan ligt die op de bureau of gebruik ik hem.

  9. Men krijgt enerzijds bij Apple de kritiek “achter te lopen” op bepaalde Android apparaten, welke vaak erg nutteloze functies hebben die ten koste gaan van batterijduur en stabiliteit.
    Er zijn grosso modo twee types iPhone gebruikers: zij die voor het statussymbool van Apple gaan en, zoals ik, die een stabiel, duurzaam en betrouwbaar toestel willen.
    Vooral van dat laatste heb ik het gevoel dat dat stilaan in het gedrang aan het komen is.
    Jammer, want als die trend zich doorzet zou het hen wel is veel klanten kunnen kosten.

  10. Origineel geplaatst door KM
    Nog steeds die vreselijke notch?

    Ja net als het gemekker daar over 🥱

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.