Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone 13 krijgt tot wel 1TB opslag’

Veel vraag verwacht vanwege heropeningen
Analisten verwachten dat Apple een iPhone 13 met 1TB opslag gaat uitbrengen. Ook zal de zogenaamde 'supercycle' nog wel even doorgaan: er is momenteel enorm veel behoefte om te upgraden naar de iPhone 12 en bij de iPhone 13 zal de koopdrang nog steeds erg hoog zijn.

Reacties: 11 reacties

  1. Kan iemand mij vertellen hoe je een iPhone met 1TB vol krijgt? Ik sla alles op in de cloud en niet lokaal, dus kan je dan niet beter een 128gb nemen en dan 1TB aan cloudstorage?

  2. ik vermoed dat dit voornamelijk interessant is voor mensen die heel veel video in 4k opnemen. 4k in 60 FPS neemt geloof ik iets van 400 MB per minuut in.

  3. Ben vooral zeer benieuwd naar de camera prestaties van de iphone 13 pro. Dit gaat voor mij bepalend zijn of ik mijn 11 Pro vervang.

  4. Origineel geplaatst door Rutger
    ik vermoed dat dit voornamelijk interessant is voor mensen die heel veel video in 4k opnemen. 4k in 60 FPS neemt geloof ik iets van 400 MB per minuut in.

    En dan is het alleen voor mensen die het als semi-professioneel video graaf werkt. Anders is 1tb tegen 400mb per minuut heel veel. Want 1tb is 1024×1024=1048576mb. Dat is 2621 min video = 43,7 uur.

  5. 128 Gb is voor mij ruim voldoende, heb alles in iCloud dus krijg zelfs m’n foon niet half vol.

  6. Als fotograaf ben ik een groot data verbruiker op m’n tel. Maar met de komst van steeds betere en snellere opties voor cloud oplossingen is 1tb mijn inziens niet echt nuttig.

  7. Bij Samsung was dat enkel een exclusieve versie van de S10 plus, dus de tekst in het artikel klopt niet, want daar wordt beweert dat Samsung dit al 2 jaar heeft.

  8. Ik heb mijn 512GB al volgeschoten en noodgedwongen optimalisatie van foto’s moeten inschakelen. Het liefst heb ik alles bij de hand want compilaties van video’s maken gaat gewoon traag met alles op iCloud. Vooral op reis is dat erg onhandig als je in de trein traag internet of in het vliegtuig zit zonder. Hét moment om een filmpje te maken van je vakantiekiekjes. Nu met Corona natuurlijk geen probleem meer want altijd thuis.
    Het zou handiger zijn als je kunt aangeven wat wel en wat niet naar de cloud gaat…

  9. 1tb jeetje ik heb mijn 64gb net voor de helft vol, en dan combineer ik nog privé en werk apps op 1 toestel.
    Sla mijn foto’s niet op in ICloud en nog meer dan zat, foto’s staan thuis op de Nas als backup.

    Ieder jaar wis ik alles iOS er schoon op, en geen backups van foto’s ofzo terug.

  10. Aan de reacties te zien is het lang niet voor iedereen interessant, maar wel degelijk voor sommigen. De een krijgt 64 GB niet eens vol en de ander heeft nauwelijks voldoende met 512 GB. Gelukkig is er dan ook voor iedereen wel iets te kiezen.

    Zelf heb ik amper voldoende aan 64 GB en kan ik een backup van Whatsapp al niet meer uitvoeren omdat de telefoon vol zit. De iCloud met 200 GB is wat mij betreft ook te klein, hier zou 1 TB zeker niet misstaan.

  11. Als zeer actieve gebruiker, fotograaf, filmer, en app verbruiker zit ik nog lang niet op de helft van mijn 256. Heb daarbij al een tijdje besloten een volgende toestel dat 128 voldoende zou zijn (indien verkrijgbaar)

    Dus een 1tb, dat zou heel handig zijn als ik mijn iPhone als external drive zou kunnen gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.