iPhone 13 Pro Max.

Reacties voor: De 5 belangrijkste voordelen van een 120Hz-display in de iPhone 13 Pro

De iPhone 13 Pro heeft een 120Hz-display. Dat heeft diverse voordelen, al zijn er ook wel wat nadelen. Wat heb je aan zo'n hoge verversingsgraad op een iPhone? We leggen het je uit.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Een mooie reden om alles weer duurder te maken en het te kunnen verantwoorden. Heb je 120hz nodig? Absoluut niet. Is het mooi, jazeker! Ze moeten wel mee met, net als de rest van de aanbieders van Android. Maar schieten we er echt iets mee op? Nah. Maar goed. Als we altijd zo denken, reden we nog met paard en wagen rond 😉

  2. Filmpje bekeken bovenaan bij 1ste puntje, nou zo schokkend/ traag scrolt animeert mijn 11 pro max of mijn oude SE echt niet.

  3. Origineel geplaatst door Dennis
    Filmpje bekeken bovenaan bij 1ste puntje, nou zo schokkend/ traag scrolt animeert mijn 11 pro max of mijn oude SE echt niet.

    Je hebt dan waarschijnlijk de tekst niet of niet helemaal goed gelezen want daar staat “De simulatie is wat overdreven, maar het geeft wel een idee hoe een 120Hz-scherm eruit ziet.”🧐

  4. Origineel geplaatst door Dennis
    Filmpje bekeken bovenaan bij 1ste puntje, nou zo schokkend/ traag scrolt animeert mijn 11 pro max of mijn oude SE echt niet.

    Jawel dat doet die wel. Je ziet het niet omdat je eraan gewend bent.

    Als je op je ps5 van 30 naar 60 FPS modus gaat zie je dat de game vloeiender wordt. Speel je daar een uurtje op en je zet 30fps weer aan, dan is het net alsof je constante framedrops hebt. Het is niet meer om aan te zien. Maar als je daar weer een uurtje aan gewend bent dan is het weer acceptabel. Je ogen en hersenen zijn er weer aan gewend.

    Een verdubbeling van het aantal frames ga je zeker zien als je een oudere telefoon in de hand hebt.

  5. Ik denk dat de volgende iPhone de iPhone 12s wordt en volgend jaar pas de iPhone 13. 😜

  6. Ook al was het demo filmpje van de one plus schijnbaar wat overdreven. Mijn eerste iPhone de 3G was al vloeiender. Ik heb hem laatst nog in handen gehad. En nee.. dat lijkt niet alleen maar zo, dat is aantoonbaar.

  7. @Marc: dat denk ik ook een beetje, velen denken dat de s modellen zijn gestopt, maar waarom? Kijk de 7s hoefde niet meer want ze wilden direct de 10 toen vanwege t jubileum, en hadden ze dus cijfers 8 en 9 over , hebben ze de 7s maar 8 genoemd. Nou de 10s was er wel (xs) daarna de 11 s niet omdat er toen een nieuw uiterlijk kwam dat gaan ze niet s noemen. Nu komt hetzelfde uiterlijk zonder veel vernieuwingen dus 12s is heel goed mogelijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.