Reacties voor: Geruchten: ‘iPhone 12 krijgt Touch ID onder scherm en komt maand later’

Apple zou plannen hebben om de iPhone 12 te voorzien van Touch ID onder het scherm. Daarnaast zijn er geruchten dat Apple van plan is om de iPhone 12 een maand later dan gebruikelijk uit te brengen, zoals ook het geval was bij de iPhone X.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Hopelijk is het een combinatie met Face ID. Zou echt niet terug willen naar Touch ID. Dat zou echt *** zijn…..

  2. Lijkt mij ook heel raar,na face-id. Ik ben benieuwd.

  3. Zou een bijzondere keuze zijn, mochten ze dit overwegen dan hoop ik een combinatie van FaceID en TouchID. Mijn moeder van 60 kon met TouchID niet overweg, hoop gedoe. Nu heeft ze FaceID en dat werkt voor haar super goed. Zeer betrouwbaar en fijne manier van verificatie..

  4. Wat mij betreft blijft Touch ID weg. Face ID werkt zoveel prettiger.

  5. Apple wordt eindelijk wakker. Touch ID terug. Dat half werkende, nare Face ID laat mij te vaak de code intikken. De telefoon hoeft maar gekanteld te liggen, plat te liggen, sjaal of het werkt niet. Het was een noodoplossing om de Home button te laten verdwijnen voor full screen displays. Gelukkig is de techniek nu verder.

  6. Ideaal voor ApplePay ism je iPhone. Gewoon vinger op het scherm en betalen maar.

  7. @Flupke: Face-id gewoon kijken naar je iPhone en klaar.
    Face-id is retesnel.

  8. Hoop toch niet dat we dat Touch ID weer terug krijgen , heerlijk Face ID , werkt zoveel mooier dan met je vinger ….

  9. Is het nu “en-en” of “of-of”?? Ik heb wel gelezen dat er plannen waren dat je je paspoort of ID bewijs rechtsgeldig in je iPhone mocht gebruiken als er een dubbele beveiliging zou zijn. Ik persoonlijk wil echt niet meer terug naar TouchID, voor mij echt achterhaald. FaceID is echt geweldig!!

  10. Net zoals hierboven al eerder gezegd, werkt Face ID ook niet vlekkeloos, moet inderdaad ook vaak mijn toegangscode intoetsen. Voor mij zou een combinatie perfect zijn.

  11. Origineel geplaatst door Jaap Couro
    Apple wordt eindelijk wakker. Touch ID terug. Dat half werkende, nare Face ID laat mij te vaak de code intikken. De telefoon hoeft maar gekanteld te liggen, plat te liggen, sjaal of het werkt niet. Het was een noodoplossing om de Home button te laten verdwijnen voor full screen displays. Gelukkig is de techniek nu verder.

    Ze zullen denk ik faceid v2 introduceren.. zo heeft de touchid ook versies. V2 faceid zal ook onderste boven werken hoop ik. En door gebruik van een ultrawide camera wellicht ook nog van grotere hoeken.

    Voor nu. Probeer je faceid even opnieuw in te stellen. En dan van een houding dat je je telefoon ook echt gebruikt. (Dit hielp enorm voor mij) hoop dat je wat hebt aan deze tip:)

  12. Met de ‘verplichte’ mondkapjes in de nieuwe samenleving werkt touch-id fijner. Ik hoop wel dat ze beide id’s gaan gebruiken.

  13. Ik begrijp niet dat Touch ID terugkomt ? Face ID was toch volgens Apple veeeeeel veiliger dan Touch ID .

  14. Gaat eindelijk de notch weg ?!? Laten we het hopen. Of maak de notch een stuk kleiner.

  15. Hoop dat Face ID blijft bestaan, is toch in mijn ogen ernstig beter dan je vinger op het scherm!

  16. @Jürgen: Zo is het!!

  17. Nog geen ervaring met Face ID heb iPhone SE

    en iPhone 8.

    Mogelijk wordt over circa 2 jaar de se vervangen door de se 2020, dus dan heb ik nog lange tijd Touch ID , wat trouwens goed bevalt, ook op mijn iPad .

    Wat flupke ook al zei, met Apple Pay gaat t super, al gebruik ik de watch ook wel

  18. Ik ben er totaal niet bang voor dat face ID gaat verdwijnen. Het werkt zo vlekkeloos en snel, dat gaat echt niet vervangen worden door Touch ID. Hooguit dat Touch ID erbij komt.

    Touch ID zou fijn zijn als ik ‘s ochtends wakker wordt en mijn telefoon wil ontgrendelen. Dan hoef ik niet in 5,8 inch lichtstralen te kijken als ik m’n ogen nauwelijks open kan houden.

  19. Face ID werkt prima, dus waarom nou weer Touch ID erbij? Wordt die telefoon weer dikker, het extra systeem heeft stroom en processoraandacht nodig en ik heb t gevoel dat Apple ‘t er niet gratis bij gaat leveren 😏

  20. @Jaap Couro: heb ik nooit last van, zelf met pet en zonnebril op en ongeschoren gaat de iPhone 11 Pro “gewoon” open… zelfs als deze voor mij ligt op tafel en in het donker als ik op bed lig… zou je camera wel goed zijn dan??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.