Reacties voor: Dit iPhone 12 Pro-concept in blauwgroen ziet er veelbelovend uit

Doe mij die maar
Het duurt nog zo'n vijf maanden tot we de eerste details van de iPhone 12 kunnen verwachten. Dit concept van het duo Donel Bagrov en Anton Panton zorgt in ieder geval ervoor dat we niet kunnen wachten. Ook de blauwgroene kleur mag Apple wat ons betreft meteen invoeren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. De helft van de telefoon is cameralens, ik word er niet enthousiast van. En in een hoesje is het gewoon een iphone 11 pro met 4 lenzen.

  2. Leuk zo’n concept. Maar ik vraag me altijd af wat de toegevoegde waarde ervan is. Zelfs 1000 concepten zeggen nog altijd niets over het uiteindelijke eindproduct.

  3. Aangezien mensen alleen maar kunnen zeiken laat ik dan als eerste iets positiefs zeggen. Filmpje ziet er te gek uit, en als deze er zo uitziet dan teken ik er voor.

    Laat maar komen! 😁

  4. Ben er niet echt van onder de indruk. Zou er in ieder geval niet voor naar de Apple Store rennen!.

    Hoop dat Apple qua design wat meer afwijkt van de 11 pro, als dit laat zien.
    Ik hoop dat Apple ook eens komt met een iPhone waarin de bescherming aan de buitenkant in het design is meegenomen, zodat je af bent van lelijke hoesjes en bumpers.

  5. de voorkant is mooi, alleen de achter kant is zeker een afknapper om zo veel na druk te leggen op de lenzen beetje jammer. Ik hoop dat ze geen USB-C er op doen want het is een waardeloze en slechte en gevoelige en breekbare verbinding. De verbinding met lichtkabel is het best tot nu toe en hoop ook dat het zo blijft. Ik hoop wel dat ze de CPU op schroeven en het werkgeheugen verdubbelen van 3gb naar 6gb dat zal een fijne stap vooruit zijn en de moeite waard zijn. En hoop dat ze vinger ID terug doen met face ID en die samen kunnen voegen voor toegang tot telefoon voor beter beveiliging.

  6. Gewoon een iPhone 11 met een ander kleurtje en een extra camera.. niets bijzonders aan in mijn ogen.

  7. Origineel geplaatst door Peter
    Zou er in ieder geval niet voor naar de Apple Store rennen!.

    Wie gaat er tegenwoordig nog rennen voor een nieuwe iPhone dan? Ik bestel ‘m gewoon vanaf de bank en wacht keurig tot ie er is 😉

  8. @Peter: Je bedoelt een soort rugged bescherming, wat het toestel schok en stof en stoot proef moet maken, een X Cover ala iPhone? Denk niet dat gaat gebeuren, dus die hoesjes en bumpers zullen nog wel even blijven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.