Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone 12 Pro’ krijgt 6GB RAM’

Volgens geruchtenlekkers krijgt de iPhone 12 Pro dit jaar 6GB RAM. Het standaardmodel houdt 4GB, beweert het anonieme Twitter-geruchtenaccount L0vetodream. Geruchtenlekker Jon Prosser sluit zich daarbij aan.
Lees het complete artikel → Gerucht: ‘iPhone 12 Pro’ krijgt 6GB RAM’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Oh nee.. Dit jaar had ik mezelf voorgenomen om eens een keer niet voor het duurdere model te gaan, komen ze met een ProMotion scherm en 6GB RAM…. Daar gaan we weer….

  2. Toch denk ik dat het de iPhone 11s (Pro/Max) gaat heten.

  3. Ik heb nog een iPhone Xs Max voor mij was de upgrade naar een 11 Pro Max het geld niet waard. Maar ik als deze nieuwe lineup zie zijn er ook niet echt grote wijzigingen te zien die mij overtuigen om deze toestel te gaan kopen.

    Jammer Apple………

  4. Heb de Samsung S10 met 8gb geheugen van mijn dochter eens uit mogen proberen toen ze hem net had, heb zelf een iPhone X met 3gb geheugen, en merkte eigenlijk geen verschil in snelheid in openen apps, vloeiende bewegingen etc. Is 6gb dan echt nodig? Of meegaan met de concurrent?

  5. Origineel geplaatst door Ruud
    Heb de Samsung S10 met 8gb geheugen van mijn dochter eens uit mogen proberen toen ze hem net had, heb zelf een iPhone X met 3gb geheugen, en merkte eigenlijk geen verschil in snelheid in openen apps, vloeiende bewegingen etc. Is 6gb dan echt nodig? Of meegaan met de concurrent?

    Dat heeft te maken met Android en iOS. Ik kan je wel verzekeren dat mijn iPad met 6GB RAM een stuk ‘sterker’ is dan mijn oude iPad met 4GB!

    Noodzakelijk? Nee.
    Welkome toevoeging? Ja!

  6. Origineel geplaatst door Dapaool
    Toch denk ik dat het de iPhone 11s (Pro/Max) gaat heten.

    Gezien 5g en een compleet nieuw design zal het de iPhone 12 pro worden. S-versies krijgen veelal wat interne verbeteringen en een nieuwe camera.

    Wat betreft die 6gb. Dat is leuk maar een doorsnee gebruiker merkt hier totaal niks van. Photoshop op de iPad is misschien een ander verhaal. Kost wel weer wat extra stroom.

  7. Wanneer regelt Apple eens een keer 24bit streaming via Airplay? Of anders een fatsoenlijke DA-converter in de iPhone? Want daar zit je dan, met je “premium” iPhone XR en Hifi-abbo bij Tidal, te streamen op 16 bit…
    Maar ja, Apple Music hè… Komt ook niet verder dan alleen lossless kwaliteit. Dan de concurrentie ook niet!

  8. @Jaap Couro: Het verschil tussen iPhone 5 en iPhone 5s was ook heel groot kwa hardware. De iPhone 5s was 64 bits in plaats van 32, en de vingerafdruk herkenning in de home knop was ook totaal een nieuwe toevoeging.

    De behuizing bleef ongeveer hetzelfde.

  9. Als ze met 4 verschillende komen ben ik wel beetje de weg kwijt, dan zijn ze nog bijna erger aan worden dan Samsung.

    Houd het nu gewoon bij 2 of max 3 toestellen per jaar, maar asjeblieft niet meer.
    Dan ga je van je eenvoud strategie af, en krijg je een puinhoop aan verschillende toestellen.

  10. @Dinesh: Juist goed houd het geld lekker in je portemonnee, elk jaar of 2 jaar nieuwe telefoon totaal overbodig.
    Gebruik het geld lekker voor wat anders je huis etc of een vakantie, een mobiel kan echt wel wat langer dan 2 jaar mee(Eventueel nieuwe batterij er weer in en gaan).

  11. @Ruud: met meer RAM kun je beter multitasken. Daarnaast is Android meer gericht op multitasken. Probeer maar eens 10 apps te draaien op iOS zonder dat ze afsluiten en doe datzelfde op Android. De tweede gaat 2aarschijnlijk een stuk beter lukken. IOS is om deze reden dan wel weer zuiniger. Elk systeem heeft zn voor- en nadelen

  12. @Mer: Ik heb momenteel 46 apps open staan op iOS en nergens last van, dus snap niet wat je bedoeld, met dat ik die eerst moet afsluiten? Doe ik nooit namelijk.

  13. @Dapaool: hij kon ook langer mee qua updates en dat is eigenlijk steeds met de S , kom je 2 updates mee verder dan de niet S terwijl 1 normaal zou zijn

  14. @Dennis: precies, in dat licht is dat verhaal met die adapter en oordopjes ook pruts als mensen veel minder vaak een nieuwe kopen zijn er automatisch al veel minder nieuwe adapters en oortjes plus veel minder nieuwe toestellen ook nog s een keer dat helpt aanmerkelijk beter dan dat gerommel in de marge met wel of geen laders ed

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.