Reacties voor: Opslag in de iPhone 12-serie: dit zijn je opties

Maar hoeveel kun je daadwerkelijk gebruiken?
In dit overzicht lees je alles over de opslagcapaciteit van de iPhone 12-serie. Afhankelijk van het model varieert de opslag van 64GB tot wel 512GB. Maar je kunt niet de volledige opslag gebruiken. Ook vertellen we hoeveel werkgeheugen (RAM) er in de iPhone 12-serie zit.
Lees het complete artikel → Opslag in de iPhone 12-serie: dit zijn je opties
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ik hoop dat ze een 1TB versie aanbieden want met de camera van de 11 Pro gaat het hard. Ik heb nu 475GB in gebruik. Ik heb geen zin om te wachten bij elke foto en filmpje op iCloud dus hou ook graag alles lokaal. Ook in het vliegtuig was het altijd handig maar dat is nu niet meer belangrijk.

  2. Het blijft bizar hoeveel Apple rekent voor een beetje extra geheugen.
    64gb is toch helemaal niets meer tegenwoordig.
    Ik zit er steeds sterker aan te denken er niet meer aan mee te doen zo.

  3. Ze blijven vrij lang op 32 gb en 64 gb hangen als instap grootte. Persoonlijk heb ik daar genoeg aan , heb de 2018 iPad de se 1.2 zeg maar hé met 32 gb ook en de 8 met 64, heb voldoende. Had wel eerst de se 1 en die had met 16 wel te weinig

  4. (Red.) Off-topic voor dit artikel. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Origineel geplaatst door JK
    Ik hoop dat ze een 1TB versie aanbieden want met de camera van de 11 Pro gaat het hard. Ik heb nu 475GB in gebruik. Ik heb geen zin om te wachten bij elke foto en filmpje op iCloud dus hou ook graag alles lokaal. Ook in het vliegtuig was het altijd handig maar dat is nu niet meer belangrijk.

    (voorbeeld, er zijn ook duurdere en snellere).

  6. (Red.) Toegevoegd hoeveel opslag je daadwerkelijk kunt gebruiken.

  7. Verneukeretief toch opslag verkopen maar gewoon zoveel provent minder krijgen
    Eu doe hier eens wat aan….

  8. Ik zie het aanhouden van weinig opslag als een slimme manier van de fabrikant om de klant te verleiden om ‘voor maar een beetje meer geld’ een duurder model te kiezen (want meer opslaggeheugen)

    De klant stapt ook de showroom binnen voor een auto verleid door een vanaf prijs. En loopt als het goed is de deur weer uit met een deftig optiepakket in de offerte, ‘voor iets meer geld’….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.